Bønn peker mot onde hensikter fra menn

0
517

I dag vil vi håndtere bønnepunkter mot de onde intensjonene i menneskers sinn. Menneskers hjerte er fylt med stor ondskap. 6. Mosebok kapittel 5: 6-XNUMX Da så Herren at menneskets ondskap var stor på jorden, og at alle tankene i hans hjertes tanker bare var onde hele tiden. Og Herren var lei seg over at han hadde skapt mennesket på jorden, og han var bedrøvet i sitt hjerte. Denne delen av Skriften fikk oss til å forstå at Gud angret i sitt hjerte etter menneskets skapelse fordi menneskers hjerter er fylt med stor ondskap.

Abel kunne ikke ha trodd at hans blodbror Kain kunne drepe ham før han ble drept død av broren. Hver idé og handling begynner med en tanke i hjerte. Det er ikke rart at skriften sier fra overflod av hjertet munnen taler. Også fra overflod av hjertet utføres handling. Før kong David bestemte seg for å legge seg sammen med Urias kone, hadde han tenkt på det i sitt hjerte, før han bestemte seg for å instruere krigsherren om å sette Uria ved slagfronten der han ville bli drept bare slik at han kan dekke over sin avskyelige handling. Enhver ond beslutning som et menneske tar, begynner fra hjertet.

Ansiktet bedrar, hvis du bare kan kjenne naboens tanke til deg? Du ville vite at vennskap de fleste ganger bare er et ord fra munnen, ikke fra hjertet. Jeg foreskriver med himmelens autoritet at alt fiendens planer om å skade blir ødelagt i Jesus. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, må Herrens engel gå til fiendens leir og ødelegge dem alle i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hvis du føler at det er et behov for deg å be mot den onde intensjonen i menneskers sinn, enten din venn eller familie, bruk følgende bønnepunkter.

Bønnepoeng

 

 • Herre Jesus, jeg takker deg fordi du er Gud over livet mitt. Jeg takker deg for din nåde og velsignelse. Jeg takker deg for beskyttelsen over mitt liv og hjem, Herre må navnet ditt bli opphøyet i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg avbryter alle planer og menneskers onde tanker mot meg. Hvert plott i deres sinn om å skade meg eller drepe meg, Herre la det mislykkes i Jesu navn.
 • Herre Jesus, mens sverdet smelter i møte med ild, la onde mennesker bli ødelagt. La dem som planlegger ondskap mot meg bli ødelagt av sine onde tanker.
 • For det er skrevet: Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og jeg skal forbanne dem som forbanner deg. Herre Gud, jeg ber om at du skal drepe enhver ond mann i Jesu navn.
 • La sitt eget bord foran seg bli en snare; og når de er i fred, la det bli en felle. Jeg står på myndigheten i dette ordet og bestemmer at enhver som planlegger ondskap mot meg, ikke skal kjenne noen fred i Jesu navn.
 • Herre, før den onde mannen i min fars hus oppfyller deres planer i løpet av livet mitt, bestemmer jeg at Herrens engel skal besøke dem i Jesu navn.
 • Som det er skrevet i Salme 69:23, må øynene deres bli mørke, så de ikke kan se og få lendene til å skjelve kontinuerlig. Jeg bestemmer blindhet over menn og kvinner som har onde tanker mot meg i Jesu navn.
 • Jeg står på løftet om dette ordet som sier: Hell ut din harme over dem og la din brennende sinne komme mot dem. Jeg bestemmer det brennende sinne på mine fiender i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer at leiren til mine fiender og folk skal ha onde tanker mot meg, deres leir skal være øde i Jesu navn.
 • Hjelp meg, min frelses Gud, til ære for ditt navn; redde meg og sone for mine synder for ditt navn, jeg ber om at du redder meg fra fiendens hender i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet, la sinne og smerte i hjertet til fienden bli årsaken til deres død i Jesu navn.
 • Herre frels meg fra mine fiender og dem som står opp mot meg. Jeg ber om at du ved din kraft skaper ild mot fiendens leir i Jesu navn.
 • Far Lord, jeg vil at du skal huske din pakt over livet mitt. Ditt ord lovet at du vil være tilstedeværende hjelp i mitt øyeblikk av nød. Jeg ber om at du fortsetter å beskytte meg mot fiendens onde tanker og agenda i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at menneskers onde tanker ikke skal beseire meg i Jesu navn. Jeg ber om at du med din kraft vil løfte meg langt over fiendens onde agenda over livet mitt i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du ikke må la fiendens plan bli hemmelig over mitt liv under himmelens autoritet. Jeg ber ved kraften i Jesu navn, du vil fortsette å avsløre fiendens planer over mitt liv i Jesus.
 • Jeg ber om at beskyttelsens hender alltid skal være over meg. Skriften sier med mine øyne skal jeg se de ugudeliges lønn, men ingen skal komme over meg. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, enhver ond pil mot meg blir ødelagt i Jesu navn.
 • Herre, jeg tier alle onde tungene som snakker ondt over livet mitt. Jeg avbryter alle onde tanker og agendaer som planlegger ondskap mot meg.
 • Jeg bestemmer at Herrens engel skal gå ut og avbryte enhver demonisk leir som er bygd mot meg i Jesu navn.
 • Jeg takker deg Herre for besvarte bønner. Jeg forherliger deg fordi du er Gud over livet mitt. Jeg opphøyer ditt hellige navn fordi du er fredsfyrsten, takk Herre Jesus.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.