Bønnepunkter mot drap i Nigeria

0
1148

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot drap i Nigeria. Dette er et kall for bønn med de som er lei av de patetiske nyhetene som sprer seg gjennom våre nyheter hver dag, menn og brødre som er klare til å stoppe uopphørlige drap i landet, la oss reise oss og be.

Vi trenger ikke bli minnet om nyheten om at menn og kvinner blir drept uskyldig, menneskerettighetene blir trampet uten rettferdighet, de onde gjerningsmennene har gjort nok; vi må stoppe det. Det som er i det fysiske, har et åndelig arbeid bak seg. Vi kan ikke se på innbyggerne våre; våre brødre og søstre dør som kyllinger mens vi holder på å være stum.

Vi kan ikke tie stille fordi vi ikke har blitt direkte berørt, men så lenge vi er i Nigeria, må vi søke nasjonens fred, i våre bønner, når det er fred, er alle en mottaker, men når det er krig og uro, ingen liker det. Det er grunnen til at vi vil forplikte landet i Herrens hender, den som er i stand til å gjøre alle ting, den som er i stand til å ta absolutt ansvar, den eneste som er i stand til å invadere fiendens leir med Hans mektige kraft. Det er den Gud vi tjener, vi trenger å be fordi Gud ikke vil gjøre for oss det Han har gitt oss kapasiteten til å gjøre selv, vi vil be, han vil svare, vi vil påkalle ham, han vil høre oss, vi vil spør og vi vil se vitnesbyrd i Jesu Kristi navn.

Vi skal be for oss selv, våre familier; ektefeller og barn, alle delstatene i vårt land Nigeria, ber vi mot gjerningspersonene i vårt land.

Ef. 6: 18-20 sier: "Be alltid med all bønn og bønn i Ånden og se på det med all utholdenhet og bønn for alle hellige"

Vi ber i vår forståelse, vi ber i ånden, vi ber inderlig. Vi setter stopp for den sataniske arbeid mot livet til uskyldige menn og kvinner i Nigeria.

Psa. 91: 1-10
Den som bor i den høyeste hemmelighet, skal bli i den Allmektiges skygge. Jeg vil si om Herren: Han er mitt tilfluktssted og min festning: min Gud; på ham vil jeg stole på. Sannelig skal han redde deg fra fuglerens snare og fra den støyende pesten. Han skal dekke deg med sine fjær, og under hans vinger skal du stole på; hans sannhet skal være ditt skjold og spenner. Du skal ikke være redd for terroren om natten; ei heller for pilen som flyr om dagen; Heller ikke for pesten som vandrer i mørket; heller ikke for ødeleggelsen som går til spille på middagstid. Tusen skal falle ved din side og ti tusen på din høyre hånd; men det kommer ikke nær deg. 

BØNNepunkter

 

 • Fader i Jesu navn, vi takker og roser for din barmhjertighet over oss; vi gir deg ære og ære, velsignet være ditt navn Herre i Jesu navn.
 • Vår himmelske Fader, vi har kommet for å si takk for din trofasthet over oss, som enkeltpersoner, som familie, som en nasjon, vi takker deg Herre i Jesu Kristi navn.
 • Vår Herre og vår far, vi har kommet for å si takk for din mektige hånd over oss, takk fordi din trofasthet varer i alle generasjoner, takk fordi du alltid hører oss når vi påkaller deg, vær du opphøyet Herre i navnet av Jesus Kristus.
 • Fader i Jesu Kristi navn, vi kommer imot alle former for død i år og utover, i våre familier, kommer vi mot dem i Herren Jesu navn.
 • Når vi går om våre daglige aktiviteter, til våre kontorer, til våre virksomheter og skoler, bestemmer vi at din tildekking skal være over oss i Jesu Kristi mektige navn.
 • Fader i Jesu Kristi navn, vi overgir våre ektefeller i dine dyktige hender, beskytter dem, bevarer deres sjel fra enhver form for ondskap, døden skal ikke være vår del i Jesu Kristi navn.
 • Vår himmelske Fader, vi forplikter barna våre til å ta vare på deg, våker over dem, på skolene deres, på deres arbeidsplasser, veileder dem og holder dem Herre i Jesu Kristi mektige navn.
 • Fader i Jesu Kristi navn, vi overgir de 36 statene i landet i dine hender, pappa vi forbanner enhver dødsånd, vi forbanner utidødig død i vår midte i Jesu Kristi navn.
 • Far i Jesu Kristi navn, la din dom komme over enhver ond gjerningsmann for drapene i Nigeria i det mektige navnet Jesus Kristus, Herre, vi bestemmer at nok er nok i våre stater, vi bestemmer at nok er nok i vårt land i navnet på Jesus.
 • Hver leir for de onde, hver fiende leir mot Nigerias fremgang og fred, pappa, la din dom stige på våre vegne i Jesu Kristi navn.
 • Vi ber om at du forårsaker forvirring i leiren til Nigerias fiender i Jesu Kristi navn.
 • La din dom tale for oss, mot onde agenter og religiøse sekter for å drepe de kristne i Jesu navn.
 • Vi bryter og avbryter alle maktene til de onde, de på høye steder, og virker onde mot massene. vi bryter deres krefter i Jesu Kristi navn.
 • Fader i Jesu Kristi navn, vi avbryter alle planer for skyting og vold av noe slag i vårt land, vi avlyser dem i Herren Jesus Kristus.
 • Vi kommer mot drapene fra Boko Haram Insurgent-gruppene, fra Fulani Herdsman, fra agentene som jobber for de som sitter i makten for deres egoistiske gevinster. Vi avbryter alle planene deres i det mektige navnet Jesus Kristus.
 • Alle onde agenter som arbeider for onde menn ved makten, og planlegger drapene på uskyldige menn og kvinner, la din dom komme mot dem Herre, la deres planer bli ødelagt, forårsake forvirring i deres midte i Jesu Kristi navn.
 • Vi snakker mot den onde planleggingen av mennesker fra de politiske forbryterne, Herre griper inn og arresterer slike menn i Jesu Kristi navn.
 • Far i Jesu navn, vi ber oh Lord at du setter en stopper for krig, uro, drap og ødeleggelse av liv og eiendommer.
 • Fader Herre, vi kommer imot alt, enhver plan og planlegging, ethvert skjema for de onde på ethvert nivå de måtte være, og tukle med freden til ditt folk, stå opp Herre og spred dem i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, vi takker deg fordi du har hørt oss.
 • Takk for beskyttelse, takk for fred, takk for dom over våre fienders hoder; vi er takknemlige Herre, velsignet være ditt navn i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelBønnepunkter mot stammekonflikter i Nigeria
Neste artikkelBønn peker mot onde hensikter fra menn
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.