Bønnepunkter for Guds sinn i hjertet av ledere

0
1338

I dag skal vi håndtere bønnepunkter Bønnepunkter for Guds sinn i hjertet av lederne.

Be for vår ledere er så viktig. Skriftene instruerer også at vi gjør dette. La oss se 1 Tim. 2: 2 "Jeg ber derfor først og fremst oppfordre til at bønner, bønner, forbønn og takksigelse blir gjort for alle mennesker for konger og alle de som har myndighet, slik at vi kan leve fredelige og stille liv i all gudsfrykt og hellighet".

Så for å leve et fredelig og stille liv, som er alles ønske, må vi be for våre ledere, i den grad de ikke gjør nok for folket, i den grad de viser seg å være veldig tøffe, og Bibelen sier at Han har kongenes hjerte i sine hender.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Så herren vil ta hvert steinete hjerte og tilpasse slikt til hjertet av kjøttet som er fullt av medfølelse. Sinnet som er følsomt for Guds vilje, et som ikke er selvsentrert, han vil bringe ned alle former for høyborg, ødelegge manipulasjoner i hodet til våre ledere. Vi ber også om at Herren tar ansvar for de tre foldene i våre leders liv for å gi etter for sin hensikt med Nigeria.

Vi ber også om Guds visdom i deres liv, vi ber om at de begynner å utstråle ydmykhet, og det gjenspeiles i administrativ styring.

BØNNepunkter

 • Salme 7:17 sier: “Jeg vil takke Herren for hans rettferdighet; Jeg vil lovsynge navnet til Herren, den høyeste ”. Fader i Jesu navn, vi takker deg for livene du har gitt oss, for luften vi puster inn, for munnen for kontinuerlig å synge din pris, velsignet være ditt navn Herre i Jesu Kristi navn.

La oss synge,
For alt du har gjort for oss,
Vi er takknemlige Oh Lord
Takk, takk Herre
Takk Herre Takk Herre for alt du har gjort.

 • Far i Jesu navn, takk for din kjærlighet og vennlighet i våre liv, våre familier, i alle stater og i Nigeria som helhet, vi velsigner navnet ditt, bli du herliggjort i Jesu Kristi navn.
 • Vår himmelske Fader, takk for livet vi har i deg, vi ærer ditt navn fordi du er vår Gud, vi er ditt folk, som enkeltpersoner takker vi deg, som familier, vi er takknemlige for din hånd som helhet, takk du fordi du har sett oss så langt, velsignet være ditt navn Herre i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi ber om din ånd i livene til våre ledere, til å veilede deres avgjørelser til enhver tid i Jesu Kristi navn.
 • Far, vi ber mot alle festninger i hodet på våre ledere, vi erklærer at de blir kastet ned i Jesu mektige navn.
 • Vi ber tankene, ånden, sjelene som utgjør livene til våre ledere; vi bestemmer at de er overgitt til din vilje og hensikt for nasjonen i Jesu Kristi navn.
 • Vi kommer imot alle former for kjødelighetsoperasjoner i strid med din vilje som blir gjort åpenbar i lederne i Nigeria, vi bestemmer at de begynner å etterkomme din vilje i det mektige navnet Jesus Kristus.
 • Guds kraft vil begynne å oversvømme hodene til lederne, motvirke alle ordninger, djevelens agenda i Jesu Kristi mektige navn.
 • Ønsket om å kjenne deg mer, å gjøre din vilje, å adlyde dine instruksjoner, vil begynne å fortære hodene til våre ledere daglig, i Jesu Kristi navn.
 • Ef. 4: 23-24, “og bli fornyet i ditt sinns ånd; og at dere tar på dere det nye mennesket, som Gud er skapt i rettferdighet og sann hellighet ”.
 • Fader i Jesu Kristi navn, vi ber om fornyelse av hodene til våre ledere, de følger deg i rettferdighet og hellighet i Jesu navn.
 • Vår himmelske far, vi ber deg ta full kontroll over hodet til våre ledere; du vil gi dem et sinn som lytter til deg, et sinn som frykter deg, ikke ved å gjøre massene, men ved din mektige kraft i Jesu Kristi navn.
 • Vi ber om lyset fra den allmektige Gud for våre ledere, far får ditt lys til å skinne over deres hjerter, få ditt lys til å skinne over deres sinn for å korrigere feil tanker ved Den hellige ånds kraft i Jesu Kristi navn.
 • Fader i Jesu navn, vi løfter en standard mot hvert satanisk grep i deres liv; ditt ord sier at vi skal bestemme noe, og det skal bli fastslått. Vi bestemmer og vi erklærer at slike lasterom er brutt i Jesu Kristi navn.
 • Vi ber mot manifestasjonen av kjøttet og vi ber om åndens frukt i kjærlighet og ydmykhet for våre ledere i Jesu navn.
 • Guds visdom økes i deres liv for å ta de riktige avgjørelsene, de vil ikke mislykkes, og de vil ikke vakle i sine administrative plikter fremover i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi ber om at alt det som ikke blir funnet i deg og som blir uttalt i våre leders liv, blir kansellert, korrigert og samsvarer med din vilje og hensikt i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi ber deg gi våre ledere et hjerte som lengter etter deg i Jesu Kristi mektige navn.
 • Vår himmelske Fader, vi ber om at du vil utstråle deres liv for din vilje til ære for ditt navn i Jesu Kristi navn.
 • Vi kommer imot hvert frø av splittelse, segregering spirer i hodene til våre ledere, de blir rykket opp fra røttene i Jesu navn.
 • Vår himmelske Fader, vi takker deg for de besvarte bønnene, vi takker deg for vitnesbyrdene vi ser fra våre bønner, vi stoler bare på deg til å gjøre disse eller oss, ta imot vår takk Herre i det mektige navnet Jesus Kristus vi har bedt om.

 


Forrige artikkel5 bønnepunkter for å be for Nigeria
Neste artikkelBønnepunkter for de forfulgte for evangeliet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.