5 PSALM-VERSER FOR Å BEDE FOR BARNENE SINNTID

0
15722


I dag skal vi forholde oss til 5 Salme vers å be for barnet ditt ved leggetid. Vi lever i en verden der korrupsjon blir sett på som sivilisert på bekostning av våres vekst. Sosiale medier skriker høyt hver dag behovet for at foreldre tar fullt ansvar for oppdragelsen til barna sine og ikke overlater dem til innflytelse fra fremmede der vi begynner å be på et senere tidspunkt fordi vi nekter å gjøre det som forventes av oss. når og når forfall. Se skriftene nedenfor:

Psa. 127: 3-4 sier, “
Barn er dyrebare for Gud, de er Guds velsignelser for familiene. Vi hører ofte folk be for nygifte som kan gifte seg med frukt. Så når vi har blitt velsignet med disse fruktene, så mye som barn er fra Gud, påhviler foreldrene å gjøre rett av barna ved å trene dem slik de skal gå.

Ordspråkene 22: 6 sier, 'Tren opp et barn slik han skal gå; og når han er gammel, vil han ikke vike fra det. '
Vi har ikke råd til å være nonchalante med hensyn til veksten og opplæringen av barna våre, for hvis vi ikke trener dem veldig tidlig, blir slike barn bekymringsfulle for foreldrene, og de begynner å løpe fra søyle til stolpe når det allerede er sent. Måtte det ikke være sent for oss i Jesu navn.

Barn som får opplæring hjemmefra, gjør det enkelt for lærerne sine på skolen, og disse blir nyttige og produktive borgere i samfunnet, så også på baksiden, de som ikke har opplæring hjemmefra, gjør det vanskelig for lærerne i skolen og påvirke samfunnet negativt. Vi bestemmer hva vi vil ha for barna våre, enten de vil gi oss ære eller på annen måte, vi må delta aktivt i den åndelige oppdragelsen til barna våre.

Det er den som prioriterer ting fra Gud som kan gi tid for barn ved sengetid. Vi bør ikke være for opptatt med å tjene penger her og der for å opprettholde familien vår slik at vi forsømmer det åndelige aspektet av våre barns liv. Så det begynner med å erkjenne Guds plass i våre hjem, av de tingene vi gjør, i vår tale, blir Gud sett i hvordan vi forholder oss til hverandre, mor til far?

I det vi gir ørene til, hvis David ikke er vant til å lytte til ugudelige sanger hjemmefra, synker det inn i hans bevissthet at det er noe mye bedre enn det som er utenfor. Så det er en refleksjon av det som blir gjort i hjemmet som sees i det som skjer ved leggetid. I tilfeller der dette ellers er, kan vi gjøre endringer, vi kan starte noe, det er aldri for sent.

I denne delen vil vi be fra Salmeboken for barna våre når de legger seg.

BØNNepunkter

 

 • Far i Jesu navn, vi takker deg for livets gave du gir oss, vi sier velsignet være ditt navn i Jesu Kristi navn.
 • Far i Jesu navn, vi takker deg for at du har bevart livet til hver familie fra våre familier, sier vi, kan ditt navn være høyt opphøyet i Jesu navn.
 • Fader i Jesu navn, vi takker deg for at du daglig laster oss med fordeler, vi er takknemlige Herre for de daglige forsyningene, for opprettholdelse, for beskyttelse, velsignet være ditt navn i Jesu Kristi navn.
 • Far, takk for barnas velsignelser, vi takker deg for at du velsigner våre ekteskap med vakre barn, ditt ord sier at barn er din arv, vi erkjenner at du gjør i våre hjem, vær opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Psa 3: 5 sier: Jeg la meg og sov; Jeg våknet; for Herren holdt meg oppe. '
 • Fader i Jesu navn, barnet mitt sover godt og reiser seg om morgenen og hjertelig av din nåde i Jesu Kristi navn.
 • Etter verset i Psa. 3. Fader i Jesu navn, la skjoldet dekke over mine døtre og sønner i kveld i Jesu Kristi mektige navn.
 • I Jesu navn ber jeg om at fiendene ikke skal slå fruktene mine i kveld og utover, fiendens planer over mine sønner og døtre vil mislykkes i Jesu Kristi navn.
 • Psa. 4: 8 sier: 'Jeg vil legge meg i fred og sove; for du, Herre, lar meg bare bo trygt. '
 • Far i Jesu navn, jeg overgir barna mine i dine hender, mens de ligger i sengen i kveld, de ligger i sikkerhet ved din makt i Jesu navn, du er vår klippe, hjelp og festning, hold dem trygge av dine mektige hånd i Jesu Kristi navn.
 • Psa. 42: 8 sier: 'Likevel vil Herren beordre sin kjærlige godhet om dagen, og om natten skal hans sang være med meg og min bønn til min livs Gud'.
 • Far i Jesu Kristi navn, jeg ber om at din hånd skal være over barna mine både den dagen de går rundt med sine aktiviteter og på middagstid når de legger hodet i søvn i Jesu Kristi navn.
 • Psa. 91:11 sier 'For han skal gi sine engler befaling over deg for å bevare deg på alle dine veier.' Far i Jesu navn, jeg ber om at englene dine skal holde vakt over barna mine, Guds engler vil bevare dem på alle deres måter, mens de legger hodet i søvn i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, jeg ber om at barna mine hver natt legger seg til å sove, og at Guds engler blir løslatt for å holde en vakt rundt dem i Jesu Kristi navn.
 • Psa. 121: 7 sier: 'Herren skal bevare deg for alt ondt, han skal bevare din sjel.'
 • Far i Jesu Kristi navn, mine barn blir bevart under din omsorg når de sover om natten og om dagen i Jesu mektige navn.
 • Vår himmelske Fader, du er Israels vokter som verken sover eller sovner. Jeg ber om at din mektige hånd skal holde mine barn fra skade, du vil holde dem i din pleie, de skal bo trygt i deg i Jesu Kristi navn.
 • Far i Jesu navn, jeg ber deg beskytte barna mine fra den ondes øyne, du vil beskytte dem mot pilene som flyr dag og natt i det mektige navnet til Jesus Kristus.
 • Far, jeg takker for at du alltid hører oss, velsignet være ditt navn i Jesu Kristi navn. Amen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for å be når du er bekymret
Neste artikkel5 bønnepunkter for å be for hjemmet ditt
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.