5 bønnepunkter for å be for hjemmet ditt

0
472

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å be for ditt hjem. Det er så viktig å forplikte familiene våre til Gud. Den som er i stand til å gjøre alt bra for oss. Bønn er strøm~~POS=TRUNC huset til en kristen. Som troende og indivudials som er etablert i familier, har vi ikke råd til å være ubemerkede med bønnelivet, det er vår forpliktelse til Faderen.

Vi får ting til å skje i stedet for bønn, noe forblir det samme fordi vi ikke ber, vi ber om å se endringer i noen ting også. Det er vårt ansvar å leve et bønneliv. Foreldre bør be sammen, barn skal læres hvordan de kan be ved å be sammen med familien og utvide dem individuelt.

I denne delen ber vi om åndelig vekst, beskyttelse, overflod, fremgang og fred.

BØNNepunkter

 

 • Far i Jesu Kristi navn, takk for din mektige hånd over oss, vi er ditt folk og du er vår Gud, far vi er takknemlige, velsignet være ditt navn Herre i Jesu Kristi navn.
 • Far i Jesu navn, takk for din standhaftige kjærlighet og vennlighet over oss, vi herliggjør ditt hellige navn, vi opphøyer din majestet, takk Velsignet Forløser i Jesus navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

BØN AV overflod

 

 • I følge Herrens ord i Psa. 1: 3, som sier: "Og han skal være som et tre plantet ved elvene som bærer sin frukt i sin tid, hans blad skal ikke visne, og alt det han gjør, skal ha fremgang." I Jesu navn ber jeg for Guds overflod på mitt hjem, min mann, min kone og mine barn, uansett hva vi legger hendene på; vi skal trives i Jesu navn.
 • I følge Psa. 20: 4 som sier: "Må han gi deg hjertets ønske og få hele planen din til å lykkes." Far i Jesu navn, jeg overgir mitt hjem i dine dyktige hender, for hvert av våre prosjekter og planer, ber vi om suksess, vi ber om at du gir min mann, min kone og mine barn hjertets ønsker i henhold til din vilje i Jesu Kristi navn.
 • I følge Phil. 4:19 som sier: "Og min Gud vil imøtekomme alle dine behov i henhold til rikdommen i hans herlighet i Kristus Jesus." Fader i Jesu Kristi navn, alle behov i mitt hjem er dekket, vi har alt vi trenger å spise , å drikke og å gi i Jesu navn.
 • I følge Psa. 23: 1 sier: 'Herren er min hyrde; Jeg skal ikke ha lyst. ' Vår himmelske Fader, du er hyrden i mitt hjem, vi hviler på deg, vi håper og stoler på deg at du skal være vår leverandør. Når det oppstår behov i mitt hjem, vil du gjøre dem tilgjengelige for oss i Jesu Kristi navn.

 

 

BØNN FOR BESKYTTELSE

 

 • I følge 2. Tim. 1: 7 som sier 'For Gud har ikke gitt oss fryktens ånd; men av kraft og kjærlighet og et sunt sinn. ' Fader i Jesu navn, jeg forbanner fryktens ånd i mitt hjem fra roten, jeg bestemmer at din mektige kjærlighetshånd skal hvile på mitt hjem, og vi blir utholdt med ånden av sunt sinn og kjærlighet ovenfra i navnet til Jesus Kristus.
 • Psa. 17: 8 sier: Hold meg som ditt øyeeple; skjul meg i skyggen av vingene dine 'Far i Jesu Kristi navn, jeg overgir mitt hjem i dine hender Herre, jeg ber om at du holder min kone, min mann, mine barn trygge hele dagen, hele natten, vi ber deg hold oss ​​i skyggen av vingene dine i navnet Jesus Chrsit.
 • Psa. 23: 4 sier: Selv om jeg går gjennom den mørkeste dalen, frykter jeg ikke noe ondt, for du er med meg; din stav og din stab, de trøster meg. ' Far i Jesu navn, uansett hva som skjer i mitt miljø, selv når det er ondt i landet, skal ikke ondskapen komme i nærheten av meg i Jesu navn, vi frykter ikke noe ondt for du er vår stang og stab , i Jesu mektige navn.
 • Fra Psa. 91: 1-7 Far i Jesu navn, min kone bor på ditt skjulte sted, mine menn bor på ditt skjulte sted mine barn hviler på ditt hemmelige sted, mitt hjem er beskyttet mot fuglerens snare og fra den støyende pesten , mitt hjem er beskyttet mot alle former for ondskap, alle former for skade, alle former for ulykker fordi vi bor trygge hos deg dag ut, dag ut i Jesu Kristi navn.

 

 

FREDSBØNN

 

 • Fader i Jesu Kristi navn, jeg bestemmer Guds fred i mitt hjem på alle kanter i Jesu navn. Ekteskapet mitt opplever din fred i Jesu Kristi navn, djevelen vil ikke ha noen plass i mitt hjem i Jesu Kristi navn.
 • Er en. 26: 3 sier: "Du skal holde ham i fullkommen fred, hvis sinn er hos deg fordi han stoler på deg."
 • Vår himmelske Fader, jeg ber i Jesu Kristi navn at du vil holde mitt hjem i perfekt fred når vi stoler på deg i Jesu Kristi navn. Fred på alle kanter, i livet til min mann, min kone, mine barn og til utvidelse, mine slektninger i Jesu Kristi navn.
 • Kol 3: 15 sier 'Og la Guds fred herske i dine ører, som du også ble kalt til i ett legeme; og vær takknemlig '
 • Fader i Jesu Kristi navn, fred og ro ovenfra vil herske i mitt hjem ved din makt i Jesu Kristi navn.

 

 

BØN FOR ÅNDELIG VEKST

 

 • Ef. 1:18 sier: Øyene til din forståelse blir opplyst; for at dere skal få vite hva som er håpet på hans kall, og hva rikdommen i hans arves herlighet hos de hellige.
 • Fader i Jesu Kristi navn, øynene til vår åndemann oversvømmes kontinuerlig av lys, vi vet hva som er vår i Kristus, vi blir ikke kastet frem og tilbake, vi vet hva vår arv er i Kristus daglig i Jesus navn. 
 • Psa. 69: 9 som sier: 'For din nidkjærhet i ditt hus har spist meg opp, og vanæren til dem som har vanæret deg, har falt på meg' Fader i Jesu Kristi navn, la din konges iver være tungt og gjør oss redskaper for utvidelse av ditt rike i Jesu Kristi mektige navn.

 

 

BØNN FOR FRAMGANG

 

 • Far i Jesu navn, jeg bestemmer fremgang i min virksomhet, forfremmelse for min kone / mann og fremgang i mine barns liv i Jesu navn.
 • I mitt hjem kommer jeg imot alle former for stagnasjon som kanskje vil holde meg nede, min ektefelle og mine barn, vi er fri for stagnasjon i Jesu Kristi navn.
 • Vår himmelske Fader Jeg ber for allmennhetens gunst i mitt hjem, for vår virksomhet, karriere, gunst i alle våre anstrengelser, menn ser oss og favoriserer oss, mine barn er favorisert i Jesus Mektige navn.
 • Himmelsk takk fordi du alltid hører oss, takk for besvarte bønner i Jesus mektige navn. Amen

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.