Hvorfor å be Herrens bønn er en effektiv måte å be på

0
9811

I dag skal vi forholde oss til hvorfor det å be Herrens bønn er en effektiv måte å be på. I evangeliet til Mathew kapittel 6 ga Jesus oss en perfekt måte å be på. Før det var det klart at folket ikke vet den perfekte måten å be på, de vet ikke mønsteret for bønn.

Så Jesus snakket til dem i de påfølgende versene i Mathew kapittel 6 Vår far som er i himmelen, helliget være ditt navn. Ditt rike kommer, din vil skje på jorden som i himmelen. Gi oss i dag vårt daglige brød og tilgi oss våre overtredelser slik vi tilgir denne som overtrer oss. Led oss ​​ikke i fristelse, men frels oss fra alt ondt. For ditt er rike, makt og ære for alltid. Amen.

De fleste troende gidder ikke engang å be denne bønnen lenger. Mange tror ikke at deres problemer kan løses ved bare å si Herrens bønn. Husk at det var Kristus som lærte folk hvordan de skulle be denne bønnen. For at du skal forstå effektiviteten av denne bønnen, la oss raskt fremheve en del av bønnen.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Det anerkjenner Gud som den mektige

Helliget være ditt navn

Hellig bety ære. Når vi ber vår konvensjonelle bønnestil, er det første vi ærer Gud ved å takke. I boken til Philliapians 4: 6 Vær ikke bekymret for ingenting, men i alt ved bønn og bønn, med takksigelse, la dine ønsker bli kjent for Gud; Skriften formaner at vi ikke skal bekymre oss for ingenting, men vi skal gjøre våre intensjoner kjent for Gud gjennom Thanksgiving og bønn.

Også når vi ber, er det viktig å anerkjenne Guds suverenitet. Vi må erkjenne at vi ikke er noe uten Gud. Å erkjenne at Gud er den allmektige, setter Gud i Guds posisjon i livet vårt. Vi må erkjenne det faktum at Gud er mektig. Dette er hva ditt navn er hellig.

Det gjør vår forespørsel kjent

Gi oss i dag vårt daglige brød

Dette er den delen av bønnen vi tar mindre hensyn til. De fleste ganger er den viktigste grunnen til at de fleste troende ber om å be Gud om noe. Det er enten vi vil ha Guds velsignelse eller bestemmelse. Dette er en hensiktsmessig bønn for vårt behov. Det ville interessere deg å vite at vårt daglige brød ikke er begrenset til mat alene, det handler også om velsignelser og beskyttelse av Gud den allmektige. Det refererer til alt vi trenger for å nå våre mål for hver dag.

Så når vi sier gi oss i dag vårt daglige brød, betyr det ikke mat alene. Alt du trenger for at dagen skal lykkes, er det vi ber om.

Det ber om tilgivelse

Tilgi oss syndene våre når vi tilgir de som synder mot oss

Skriften sier, skal vi fortsette å være i synd og kreve at nåde skal bli rik? Herrens ansikt er for rettferdig til å se synd.

På samme måte, husk at skriften sa at det ikke er at Herrens øyne er blinde eller hans hender er for korte til å frelse oss, men det er vår synd som har skapt ulikhet mellom oss og Gud. Når vi bor i synd, går Guds nærvær lenger fra oss.

 

Det er derfor Herrens bønn søker om tilgivelse av synd, og lærte oss også hvordan vi skal tilgi andre mennesker når de synder mot oss. Så det betyr at mens vi ber Gud om tilgivelse av synden vår, er det viktig at vi også tilgir andre mennesker som har syndet mot oss.

Det ser ut som veiledning mot onde fristelser


Leder oss ikke i fristelse

En av de største utfordringene som troende står overfor i djevelens hender er fristelse. Fienden kan bruke nesten hva som helst for å friste en troende. Husk historien om Job. Gud lot Job bli fristet av djevelen. Han mistet alt han har jobbet for i løpet av et øyeblikk.

Som om det ikke var nok, ble Job rammet av forferdelig sykdom. Alt dette skjedde fordi Gud lot Job bli fristet. For at vi ikke skulle lide den samme skjebnen eller noe mer verre, ba bønnen om at Gud ikke skulle lede oss i fristelse.

Det søker beskyttelse mot ondskap


Men red oss ​​fra det onde

Boken av Efeserne 5:16 Innløse tiden, for dagene er onde. Denne bibelske delen lærer oss å forløse hver dag med Kristi dyrebare blod fordi hverdagen er fylt med ondskap. Interessant nok dekket Herrens bønn allerede dette aspektet ved å be om at Gud skulle redde oss fra alt ondt.

Onde ting skjer hver dag. Skriften sier at vår motstander er som en brølende løve, som går rundt og leter etter hvem han skal sluke. Så det er derfor det er viktig at vi søker Guds beskyttelse hver dag.

 

Bønnen anerkjenner fakta at Guds rike er evig

 

For ditt er riket, kraft og ære, for alltid. Amen

Etter alt, anerkjente Herrens bønn det faktum at riket er evig og det spenner oss ut i evigheten. I alt vi gjør i livet som troende, må vi ikke miste bevisstheten om at Guds rike snart kommer og at det er for evig.

Dette vil gi oss bevisstheten om at alt vi gjør eller eier her på jorden er en stund. Dessuten tenner det oss å gjøre bevegelser for vår plass i evigheten.

konklusjonen

 

Uten mye strev har vi sett at Herrens bønn omfatter vår forespørsel i bønn. Det gjør faktisk mer enn vår konvensjonelle bønnestil. Dette er ikke å si at vi skal slutte å be og holde fast ved Herrens bønn alene. Husk at skriften sier at visdom er lønnsomt å lede.

Det vi i stedet burde gjøre er å inkludere Herrens bønn i vår daglige bønnrutine. Vi må be Herrens bønn hver dag og forsøke å gjøre det som er rett for Gud.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBibelvers for å be når du føler deg avvist
Neste artikkelBønnepunkter for å be når du er bekymret
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.