Bønnepunkter for å be når du er bekymret

0
1198

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å be når du er bekymret. Bekymring er en dårlig psykologisk sinnstilstand som skaper frykt, sinne eller misnøye med noe, problem eller potensielt problem. Det er en dårlig ting å være bekymret, det får ikke en til å se at løsningen kommer. Bekymring er en tyv av glede. En bekymret mann vil bare være engstelig, sint, redd, han vil ikke kjenne noen lykke.

Elia var en bibelsk skikkelse som ble bekymret på et tidspunkt. Som nevnt tidligere, når du bekymrer deg for mye, skaper det problemet som ikke eksisterer i utgangspunktet. Elia skjulte seg selv etter å ha vist stor åndelig tillit foran Baals profet etter at han ble truet av Jesebel. Elia ble så utslitt at han ønsket at døden skulle komme for ham. Han husket eller skjønte ikke engang at Gud er i stand til å løse mysteriene sine da han ba til Gud om å ta sitt liv i boken 1 Kongebok 19: 4 Jeg har fått nok Herre, sa han. Ta livet mitt, jeg er ikke bedre enn mine forfedre.

Job var en annen mann som kjemper mot depresjon på grunn av sitt store tap. Han hadde mistet alt han jobbet for i glimt av øynene. Hans imperium ble redusert til støv, og han ble fylt med forferdelig sykdom. Job var så frustrert at han spurte Gud hvorfor han har holdt ham oppe til denne tiden bare for å la ham leve et elendig liv. Job 3:11 Hvorfor omkom ikke jeg ved fødselen, og døde da jeg kom fra livmoren? ” Dette er historien om en mann som er bekymret på grunn av sin nåværende tilstand. Han var rask med å glemme at alt han hadde var med Guds hjelp, og at Gud er i stand til å gjøre ytterst og rikelig langt utover det menneskesinnet kan tenke seg.

Hvis du er bekymret for noe, er det ikke nok å lene deg tilbake og forvente at slutten kommer. Du bør heve et bønnealter mot alt som gjør deg bekymret. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at alt som får tårene til å renne nedover kinnet ditt, vil Gud ta det bort i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å se en ny dag. Jeg takker deg for din velsignelse og forsyning over livet mitt, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg overgir mitt liv i dine hender, jeg ber om at du vil hjelpe meg i Jesu navn. På alle områder av livet mitt som trenger hjelp, ber jeg om at hjelp blir gitt ut i Jesus navn. Jeg vil løfte øynene mine mot åsene, hvor kommer min hjelp fra? Min hjelp vil komme fra Gud som har skapt himmel og jord. Herre, jeg ber om at du sender hjelp til meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at enhver situasjon som gir tårer i øynene mine, ber om at du vil gi en løsning på dem i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du vil lære meg å alltid se deg i møte med problemer og utfordringer. Jeg nekter å la problemet mitt bli for stort til at jeg ikke kjenner igjen kraften din lenger. Lær meg å alltid se deg større enn problemene mine i JESUS-navnet.
 • Herre Jesus, jeg ber om at din høyre hånd som vreder under, skal finne meg fra den vanskelighetsgrop som jeg er kastet i. Jeg ber om at din høyre hånd vil redde meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, skriften sier Vær ikke bekymret for ingenting, men i alt gjennom bønn, bønner og takk skal du gjøre din forespørsel kjent for Gud. Jeg ber Herre Jesus om at du vil fjerne angst fra meg. Jeg kommer mot ånden av frykt inni meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om overnaturlig helbredelse for min avsporende helse. Ditt ord sier at du har båret på deg alle våre svakheter, og at du har helbredet alle våre sykdommer. Jeg bestemmer helbredelser i Jesu navn.
 • Herre JESUS, jeg ber for nåde å alltid stole på deg, Herre løslater den for meg i Jesu navn. For det er skrevet: Frykt ikke for jeg er med deg, vær ikke forferdet for jeg er din Gud. Jeg ber om overnaturlig, Herre løslater det for meg i Jesu navn.
 • Ditt ord har lovet meg fred. Skriftene sier Fred lar jeg dere, min fred gir jeg dere; ikke som verden gir, gir jeg dere. La ikke ditt hjerte være urolig og ikke være redd. Jeg nekter å være bekymret i Jesu navn.
 • For det er skrevet, for Gud har ikke gitt oss en ånd av frykt, men av kraft, kjærlighet og sunt sinn. Jeg er ikke bekymret i Jesu navn. Jeg ber om at din trøst vil komme over meg, selv i mengden tanker som går gjennom mitt sinn i Jesu navn.
 • Herre, jeg setter min lit til deg, jeg blir ikke til skamme. Selv om jeg går gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe vondt, for du er med meg, din stav og din stab trøster meg. Jeg ber om trøst i all forgrening av livet, Herre gi det til meg i Jesu navn.
 • Du har i ditt ord lovet at du er med meg. Jeg nekter å være bekymret for ingenting i Jesu navn. Min smerte er borte er Jesus navn, mitt angst er oppløst av Kristi dyrebare blod, min frykt blir tatt bort av kraften i Jesu navn.
 • For ordet ditt har lovet at du vil redde meg. Jeg ber om at hendene dine i mitt turbulente øyeblikk vil redde meg. Når jeg går gjennom livets vann, ber jeg om at du skal være med meg. Når ryggen min traff veggen og alt håp krasjer, ber jeg om at du skal være mitt tilfluktssted i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.