Skriftene for å be for ditt forhold

0
430

I dag skal vi håndtere skrifter for å be for forholdet ditt. I større grad vil den type forhold vi hengir oss til avgjøre hvor langt livene våre vil utvikle seg. Forholdet kan være veldig søtt og romantisk fra begynnelsen, men i det øyeblikket djevelen treffer, kan forholdet bli så surt. Når du lover å gi deg en partner enten det er mann eller kvinne, er det ikke nok å vente og forvente at mannen eller kvinnen kommer inn i livet ditt i ett stykke.

Selv når du venter, bør du gripe inn på forholdet. Fienden vil slå til når som helst. Skriften advarte om at vår motstander er som en brølende løve, som går frem og tilbake og leter etter hvem vi skal sluke. En av grunnene til at fienden angriper et forhold fra frieriet, er fordi han ikke vil at de to skal bosette seg i ekteskap. Djevelen forstår at ekteskapet er en forening som Gud selv ordner for mennesket. Det er så mange velsignelser som er knyttet til ekteskapet når en person gifter seg riktig. Ikke så rart skriften sier, en vil trekke tusen og to vil trekke ti tusen.

Det første fienden angriper i en union, er enhetens formål. Husk at skriften sier at kan to gå sammen med mindre de er enige? Når fienden kaster uenigheten i et forhold, er et slikt forhold på kanten av å bryte opp. Unødvendig å si at det ikke er behov for å gå inn i et forhold hvis det ikke vil føre til ekteskap. Det er derfor det er viktig å be inderlig for forholdet ditt. Ikke bare lene deg tilbake og forvent at ting faller på plass naturlig, løft en standard mot djevelens narrestreker.

Når du føler det er behov for å be for forholdet ditt, bruk følgende skriftsteder til å be:

1. Peter 4: 8 Og fremfor alt har du inderlig kjærlighet til hverandre, for "kjærligheten vil dekke mange synder."

Bruk denne delen av Bibelen til å be om kjærlighet. Der det eksisterer ekte kjærlighet, vil ikke djevelen ha noe sted der. Når kjærligheten i et forhold begynner å avta, vil det ikke være vanskelig for fienden å slå. Be om at Gud investerer i kjærlighetens ånd i hjertet av dere to. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, jeg ber deg gi oss nåde til å elske oss selv inderlig. Akkurat som måten du elsket kirken, lær oss å elske oss selv uten lyte.
 • Dette forholdet er bygget på Guds ord. Fader Herre, jeg ber for den typen kjærlighet som forstår, den typen kjærlighet som tilgir, jeg ber om at du gir den til oss i Jesu navn.
 •  

Efeserne 4: 2-3 med all ydmykhet og mildhet, med tålmodighet, bærer hverandre i kjærlighet og prøver å holde Åndens enhet i fredens bånd.


Bruk dette avsnittet for å be om at Gud skal gi deg en ånd av forståelse i forholdet ditt. Be om nåde til å holde ut og tolerere hverandre i kjærlighet. En av lastene som fienden bruker mot troende, er mangel på forståelse. Når du ikke klarer å forstå eller tåle partneren din, er forholdet på vei mot fjellet allerede.

Bønnepoeng

 

 • Fader Herre, jeg ber om nåde til å forstå partneren min. Jeg ber om at du vil gi meg forståelsesånden om at selv om de ikke gir noen klar mening, vil jeg fortsatt forstå dem. Jeg ber om at nåden skal roe seg selv i vanskeligheter, Herre, gi den ut i Jesus navn.

 

 • Herre, jeg ber deg gi deg nåde til å tåle min partner. Nåde til å tolerere hans overdrivelser eller svakheter når vi strever mot perfeksjon, løslater Herren det til meg i Jesu navn.


Ordspråkene 15: 1 Et mykt svar avviser vrede, men et hardt ord vekker sinne.

Bruk dette bibelverset til å be mot sinneens ånd. Du må vite at sinne ikke løser et problem, det skaper heller flere problemer. Vi gjør og sier så mange ting at vi ikke mener når vi er sinte. Til slutt vil sinne bli subsidiert, men ordene vi har sagt, henger igjen i tankene til menneskene vi skadet med vårt ord.

Bønnepoeng:

 

 • Fader Herre, jeg ber deg lære deg å være rolig. Jeg kommer imot sinne. Jeg nekter å la sinne ødelegge forholdet som Gud har hjulpet meg med å bygge. Gi meg den nåde å føle sinne når det bygger seg opp, gi meg kraften til å motstå det i Jesu navn.

 

 • Herre, jeg ber om at nåde skal lede munnen min med forsvind. Jeg søker at nåde skal være stille selv i møte med forferdelig sinne. Herre gi meg privilegiet å sensurere munnens ord, selv når jeg er veldig sint i Jesu navn.


Efeserne 4:32 og vær vennlige mot hverandre, ømhjertede, tilgi hverandre, slik som Gud i Kristus tilgav dere.

Bruk dette bibelverset til å be om at Gud gir deg nåde til å forbli tro mot forholdet ditt, selv når du har misforståelse. De fleste ganger, når det er liten misforståelse, er vi raske til å gi opp forholdet fordi vi føler at det ikke lenger kan fly på grunn av varmen i øyeblikket. Mens det bare er en hindring for å oppfylle Guds hensikt med det forholdet.

Bønnepoeng:

 

 • Herre Jesus, jeg ber om at du skal føle hjertet mitt med ro selv når alt ser ut til å gå opp ned. Gi meg den nåde å fortsatt tro på forholdet. Gi meg kunnskapen om at forholdet ble bygget av deg, og at du fremdeles er i stand til å berge situasjonen, i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber for at nåde skal være tro mot mitt forhold. Selv når forholdet er såret, gi meg den nåde å stole på og håpe på deg alene for helbredelse. Jeg ber om nåde til å forbli stående, jeg irettesetter planene til fienden for å svinge meg bort av følelsen av avvisning i mitt forhold, i Jesu navn.

Forkynneren 4: 9-10 To er bedre enn en, fordi de har en god belønning for sitt arbeid. For hvis de faller, vil en løfte sin følgesvenn. Men ve den som er alene når han faller, for han har ingen som kan hjelpe ham.

Bruk denne delen av Skriften til å be om at du og partneren din blir skjebnens hjelper. Dere to er ikke bare i forholdet, Gud forbereder dere begge til å bli skjebnens hjelpere i nærmeste fremtid. Derfor sier skriften at to er bedre enn en. Hvis en av dem skulle falle, kan den andre løfte dem opp.

Bønnepoeng:

 

 • Herre Jesus, jeg står i en stilling som en hjelper til min partner. Jeg nekter å kapitalisere på hans / hennes svakhet og bruke den mot ham / henne. Jeg ber om at du vil lære meg å bli en bedre sjelevenn og fremtidig partner. Jeg nekter å være deres største tragedie i livet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, som du har gjort meg til en hjelper for min kompis, ber jeg om at ingen vil ta min plass i Jesu navn.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.