Bibelvers for å be når du føler deg avvist

0
426

I dag skal vi forholde oss til bibelvers for å be når du føler deg avvist. Hvis du noen gang har fått avvisning før, vil du forstå hva det betyr. Det er en følelse av isolasjon, en følelse av å bli trukket ut av publikum. Noen ganger kan denne følelsen være et resultat av nedsettende bemerkninger fra mennesker. Det kan også være som et resultat av mindreværdskompleks i tankene til en person. Når en mann har mindreverdighetskompleks, føler han eller hun ikke noe bra med dem, og dette kan føre til at de trekker seg ut av samfunnet.

Når avvisning skyldes nedsettende bemerkninger fra mennesker, er det veldig vanskelig for offeret å overvinne. Når du er i denne tilstanden, er det viktig for deg å kjenne Gud og kjenne ham godt. Før vi dykker ned i bibelversene for å be når du føler deg avvist, la oss raskt trekke frem noen av tingene som forårsaker en følelse av avvisning.

Ting som forårsaker avvisning


Lav selvtillit
Enhver mann som lider av lav selvtillit, vil ha en følelse av avvisning, og dette kan føre til depresjon. Lav selvtillit kan føre til at en person trekker seg ut av samfunnet. Det er en feil psykologisk tilstand som gjør at en mann ser seg selv mindre.

Hvis du noen gang har hørt det populære bibelske språket, Kan noen gode ting komme ut av Nasaret? Denne uttalelsen ble fremsatt av noen som har lav selvtillit til byen Nasaret. Dette forklarer hvorfor han dømte byen til en feil. Han ser ingen gode ting komme ut av byen. Tilsvarende vil en mann med lav selvtillit ikke se seg selv gjøre noe bra i livet, og dette vil få ham til å trekke seg ut av samfunnet.

Når det ikke er noen å be om hjelp
Når du veldig trenger hjelp og du ikke finner noen som er verdig nok til å gi den hjelpen, vil du begynne å få følelsen av avvisning. En mann som ikke har noen å henvende seg til når han trenger det mest, vil føle seg oppgitt på det tidspunktet. Og hvis det ikke blir tatt vare på, kan det forårsake depresjon.

En av de største årsakene til depresjon er følelsen av avvisning. Følelsen av avvisning kan føre til at en mann ikke ser noe behov for å leve videre. Når dette skjer, vil selvmordstanker begynne å ruminere i tankene til en slik person.

Når følelsen av skyldig overstyrer en mann
Følelsen av avvisning kan inntreffe når en mann føler seg skyldig i en bestemt ting. Slik er historien om Judas Iskariot. Etter å ha forrådt Kristus for 30 sølvmynter, orket han ikke skylden, han ble overveldet av den.

I motsetning til apostel Peter som virket Gud for tilgivelse etter å ha fornektet Kristus tre ganger, kunne skyld ikke få Judas Iskariot til å finne veien tilbake til Gud. Han følte seg avvist fra resten av brødrene på grunn av det han har gjort, og han begikk selvmord.

Hvordan overvinne følelsen av avvisning

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
 • Minn deg selv på at Gud elsker deg, uavhengig av situasjonen du finner deg selv
 • Fortell deg selv at Gud alltid er trofast til å tilgi deg alle dine synder, forutsatt at du har en ekte anger.
 • Husk alltid at Gud skapte deg i sitt bilde og likhet. Du er den beste versjonen av deg selv, og Gud gjør ikke feil.
 • Husk at Satan er kanin. Kjenn fiendens narrestreker for å drive deg bort fra farens nærvær.
 • Studer Skriften for å få tak i mange lover som Gud ga skapt for deg.
 • Gå på kne og be med følgende bibelvers

 

Bibelvers til bønn

 • Romerne. 8: 1 Det er derfor ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus.
 • Efeserne 1: 3-5 Velsignet være Gud og faren til vår Herre Jesus Kristus, som har velsignet oss i Kristus med all åndelig velsignelse i himmelen, likesom han valgte oss i ham før verdens grunnvoll, vær hellig og feilfri for ham. I kjærlighet forutbestemte han oss til adopsjon som sønner gjennom Jesus Kristus, i samsvar med formålet med hans vilje.
 • Salme 138: 8 Herren skal oppfylle sin hensikt med meg; Herre, din standhaftige kjærlighet varer evig. Ikke forlat hendene dine.
 • Salme 17: 7-8 Vis meg underverkene fra din store kjærlighet, du som frelser ved din høyre hånd de som tar tilflukt i din form sine fiender. Hold meg som øyeeplet ditt, skjul meg i skyggen av vingene dine.
 • Salme 18:35 Du gir meg ditt seiersskjold, og din høyre hånd holder meg oppe; du bøyer deg ned for å gjøre meg flott.
 • Romerne 8: 37-39 Nei, i alle disse tingene er vi mer enn seirere gjennom ham som elsket oss. For jeg er overbevist om at verken død eller liv, verken engler eller demoner, verken nåtiden eller fremtiden, eller noen krefter, verken høyde eller dybde eller noe annet i hele skapelsen, vil være i stand til å skille oss fra Guds kjærlighet som er i Kristus Jesus, vår Herre.
 • Efeserne 1: 6 Til ros for hans nådes herlighet, hvor han har gjort oss mottatt av den elskede
 • 1.Korinter. 6:20 For du ble kjøpt til en pris. Så ære Gud i kroppen din
 • Sefanja 3:17 Herren din Gud er med deg, han er mektig til å frelse. Han vil ha stor glede av deg, han vil stille deg med sin kjærlighet, han vil glede seg over deg med sang.
 • Salme 139: 13-14 For du formet mine indre deler; du strikket meg sammen i mors liv. Jeg roser deg, for jeg er fryktelig og fantastisk laget. Arbeidene dine er fantastiske, det vet jeg godt.
 • Romerne 8: 16-17 Ånden vitner sammen med vår ånd om at vi er Guds barn, og hvis vi er barn, da er arvinger til Guds arvinger og medarvinger til Kristus, forutsatt at vi lider sammen med ham for at vi også skal bli herliggjort med ham.
 • 1 Peter 2: 9 Men du er en utvalgt rase, et kongelig prestedømme, en hellig nasjon, et folk for hans eie, så du kan forkynne fortreffeligheten til ham som kalte deg ut av mørket i sitt fantastiske lys.
 • Efeserne 2:10 For vi er Guds arbeid, skapt i Kristus Jesus for å gjøre gode gjerninger, som Gud forberedte på forhånd for oss.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.