Skriften til å be når du er under et angrep

1
12459

I dag skal vi lære om Skriftene å be når du blir angrepet. Skriften formaner oss til ikke å la være i bønn, for vår motstander er som en brølende løve som går rundt og leter etter hvem han skal sluke. Derfor er det viktig at vi hele tiden ber om at vi ikke faller i fiendens fristelser. En av måtene fienden frister menneskets tro er gjennom en rekke åndelige angrep.


Angrep kan komme i våre drømmer. Noen ganger sover vi og ser oss selv bli angrepet av noen usynlige krefter. Noen ganger kan det være forferdelig sykdom. Det er ingen måte fienden ikke kan angripe oss. Skriften sier i boken til Efeserne 6:12 For vi kjemper ikke mot kjøtt og blod, men mot herskerne, mot myndighetene, mot de kosmiske kreftene over dette nåværende mørket, mot de onde åndelige kreftene i himmelen. Vi kjemper mot krefter og mørkets hersker. Vi må svikte vaktene våre.

Når vi ber mot fiendens angrep, er det viktig at vi bruker Skriften. I vår forrige artikkel fremhevet vi viktigheten av å be med Skriften. Hver gang vi ber mens vi er under åndelig angrep, trenger vi mot og tro. Vi får mer mot og tro ved å be med Skriften. Boken av Hebreerne 4:12 For Guds ord er raskt og kraftfullt og skarpere enn noe tosidig sverd, som gjennomborer til skille mellom sjel og ånd og ledd og marg, og er en skiller av tankene og hensiktene til hjertet. Når vi snakker Guds ord i møte med trøbbel, forsterker vi vårt åndemenneske og håpet på Herren økes.

Hver gang du faller under fiendens angrep, er det ti skriftsteder å be

Salme 23: 1-5 Herren er min hyrde; Jeg vil ikke ha lyst. Han lar meg legge meg i grønne beiter; han fører meg til stille vann. Han gjenoppretter min sjel; han fører meg på rettferdighetens stier for hans navns skyld. Ja, selv om jeg går gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt; for du er med meg; din stav og din stab de trøster meg.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Salmen anerkjenner at Gud er hyrden og at du er sauen. Gud som er hyrden, vil sikkert sørge for alt vi trenger inkluderer beskyttelse mot ulvenes klør og tenner, hyener og alle andre ville rovdyr. Ja, selv om jeg går gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt, for du er med meg. Din stav og staven din trøster de meg. Denne delen av Skriften hjelper oss med å bygge mot, selv om vi kan vandre gjennom dødens dal, enten det er gjennom sykdom eller trengsel, men vi frykter ikke fordi Gud er med oss ​​og han vil trøste oss i vårt problem. 

Salme 28: 1-4 Til deg vil jeg rope, Herre, min klippe! ikke vær stille for meg, for ikke hvis jeg tier for meg, blir jeg som de som går ned i gropen. Hør stemmen fra mine bønner når jeg roper til deg, når jeg løfter hendene mine mot ditt hellige orakel. Dra meg ikke bort med de ugudelige og med de som driver misgjerning, som taler fred til sine naboer, men ondskap er i deres hjerter. Gi dem i samsvar med deres gjerninger og i henhold til deres ondskapsfulle gjerninger: gi dem etter deres henders gjerning; gi dem deres ørken.

Dette er en bønn om hjelp fra Herren. Vi sier dette for å søke hjelp og tilflukt fra herren når vi blir plaget eller angrepet. Det står at hvis du er stille for meg, blir jeg som dem som går ned i gropen. Det står gi ugudelige og arbeider misgjerning i henhold til deres gjerninger. Dette betyr at det onde de planlegger, blir deres. Når du føler deg angrepet eller truffet av store trengsler, er Salme 28 et av Skriftene å lese. 

28. Mosebok 7: XNUMX Herren vil la dine fiender som står opp mot deg, bli slått foran ditt ansikt; de skal komme ut mot deg en vei og flykte for deg syv veier.

Du bør tilpasse denne bønnen. Herren skal la mine fiender som står opp mot meg, bli slått for mine øyne. Be dette skriftstedet inderlig for at du skal seire. Alle de som satte i gang et ondt angrep mot deg, vil bli gjort til skamme. 

Salme 91: 7 Den som bor i den høyeste hemmelighet, skal bli i den Allmektiges skygge.

Psalms 91: 4-13 Han vil skjule deg med sine fjær, og under hans vinger skal du finne tilflukt; hans trofasthet vil være ditt skjold og voll. Du skal ikke frykte nattens redsel, eller pilen som flyr om dagen, eller pesten som stalker i mørket, eller pesten som ødelegger ved middagstid. Tusen kan falle ved din side, ti tusen på din høyre hånd, men det kommer ikke nær deg. Du vil bare observere med øynene dine og se straffen til de onde. For du sier: "Herren er mitt tilfluktssted." For han vil befale sine engler om deg å vokte deg på alle dine måter; de vil løfte deg opp i sine hender, slik at du ikke vil slå foten din mot en stein. Du vil tråkke på løven og kobraen; du vil tråkke den store løven og slangen. 

Den beste måten å be deg selv ut av enhver situasjon er å bruke Guds ord. Å minne Gud om løftene hans får Gud til å arbeide. Gud har lovet å dekke oss med fjærene sine, og under hans vinger skal vi finne tilflukt. Tusen skal falle ved vår høyre hånd og ti tusen på vår venstre hånd, men de skal ikke komme nær oss.

Salme 35: 1-4 Strid, HERRE, med dem som kjemper med meg; kjemp mot dem som kjemper mot meg. Ta opp skjold og rustning; stå opp og komme meg til hjelp. Brennende spyd og spyd mot de som forfølger meg. Si til meg: "Jeg er din frelse." Må de som søker mitt liv bli vanæret og bli til skamme; kan de som planlegger ruinen min bli slått tilbake i forferdelse.

Dette er en skrifttekst skrevet av David da han falt under et angrep. Han ba Gud om å reise seg og kjempe for ham. Kjemp med dem som kjemper med meg, kjemp med de som kjemper meg. På samme måte ber du Gud om å ta opp våpen og føre krig mot de som ikke lar deg hvile.

Bønnepoeng

 

  • Jeg bestemmer med himmelens autoritet at hvert angrep fra fienden blir annullert i livet ditt i Jesu navn.
  •  
  • For det er skrevet, ingen våpnemote mot oss skal blomstre. Jeg bestemmer med navnet Jesus, hver pil som skytes mot deg blir avlyst i Jesu navn.
  •  
  • Skriftene sier at Herrens øyne alltid er på de rettferdige, og ørene hans er alltid oppmerksomme på deres bønner. I Jesu navn vil øynene dine alltid være på meg i Jesu navn.
  •  
  • Jeg foreskriver med himmelens autoritet at enhver mann eller kvinne som starter krig mot livet mitt, faller i hjel i Jesu navn.
  •  
  • Herre, jeg ber om at du vil hjelpe meg. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil redde meg fra hendene til den sterke mannen som plager livet mitt i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelKan Guds vilje endres gjennom bønner?
Neste artikkel20 Guds løfter om å be når du trenger mot og styrke
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.