5 måter Gud kan snakke med deg

0
10700

I dag skal vi undervise på fem måter Gud kan snakke til deg. Ofte har folk spurt om Gud fremdeles snakker til mennesker i disse dager. Med tanke på nivået av synd og misgjerning som har tatt over jorden, finner Gud fremdeles noen mennesker verdige å kommunisere med? Evangeliets sannhet er JA. Gud snakker fortsatt til oss, den eneste forskjellen er at måten han snakker til oss på, skiller seg fra det gamle.

Problemet de fleste troende har er at de mener at Gud burde snakke til dem på en måte som de vil høre Gud snakke. De tror ikke at det er andre måter Gud kommuniserer med sitt folk på. Gud snakker ikke direkte til oss, han snakker gjennom Guds natur som ligger inne i oss personen med Den Hellige Ånd. I boka til John 14: 26 Men hjelperen, Den hellige ånd, som Faderen vil sende i mitt navn, han vil lære deg alle ting og huske på deg alt jeg sa til deg. Herrens ånd bærer Guds budskap til oss på forskjellige måter.

Du trenger ikke å vente til du hører Herrens røst direkte før du vet at Gud snakker til deg. Det er flere andre måter Gud kan snakke til deg på, de inkluderer:

  • Gjennom Drømmer og Visjon
  • Gjennom vår samvittighet
  • Skriftene
  • Besøk av engler
  • Gjennom andre mennesker

 

Gjennom drømmer og syn

Drømmer og visjoner er en av måtene Gud snakker til oss. Skriften sier i boken til Apostlenes gjerninger 2:17 Og det skal skje i de siste dager, sier Gud, at jeg vil utøse min Ånd over alt kjøtt; Dine sønner og døtre skal profetere, dine unge menn skal se syner, dine gamle menn skal drømme drømmer. Dette er de siste dagene da Gud lovet å helle sin ånd ut over alt kjøtt.

Vi er bæreren av Guds testamente. Når herrens ånd bor i oss, er en av de få måtene Gud vil kommunisere med oss ​​gjennom drømmer og visjoner. Ikke bare ta alle drømmer med trivialitet. Gud snakker kanskje til deg gjennom det. Hvis bare Joseph hadde tatt drømmen sin som en vits, var det på ingen måte han ville blitt statsminister i Egypt.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon


Dette betyr at vi ikke må ta drømmer med livskap, ettersom Gud kan snakke til oss gjennom det. Det er grunnen til at vi må be om dømmekraftens ånd. Dømmekraftens ånd vil gi oss beskjed om drømmen er noe å ta viktig eller ikke. Gud har lovet at vi vil se synet som unge menn. Så når Gud åpner øynene dine og du ser ting som er utenfor det de fysiske øynene kan se, ikke ta det med liv. Be om åpenbaring og betydninger av det du har sett på at Gud kan prøve å fortelle deg noe gjennom det.

Gjennom vår samvittighet


Samvittigheten til en mann er et av de mest lydløse kommunikasjonsorganene i kroppen. Guds ånd gjennom vår samvittighet forteller oss hva vi skal gjøre noen ganger. Samvittighetens funksjon er å hjelpe oss med å skille mellom godt og ondt. Dette forklarer hvorfor vi noen ganger har dårlig samvittighet når vi har gjort noe dårlig.

Boken av Salme 51 sier at Guds ofre er en ødelagt ånd. Et knust og sønderknust hjerte vil ikke Gud forakte. En mann som ikke har samvittighet, kan ikke ha en ødelagt ånd. Herrens ånd irettesetter oss når vi har gjort noe galt gjennom vår samvittighet. Dessuten har vi en følelse av lettelse når vi har gjort noe bra.

Vår samvittighet slår oss til å skille mellom hva som er riktig og hva som er galt. Det tvinger oss også til å gjøre det som er riktig og akseptabelt for Gud.

Gjennom Skriften


Salmisten sa ordet ditt, jeg har holdt i mitt hjerte for at jeg ikke skal synde for deg. Skriften huser Guds ord og løfter for et menneskes liv. En av de mest fremtredende måtene Gud snakker til oss som mennesker på, er gjennom Skriften. Det er ikke rart at vi ble advart om ikke å fortolke Skriften basert på vår jordiske forståelse.

Skriften sier i boken til Salme 119: 130 The inngangen til dine ord gir lys; It gir forståelse til enkel. Gud gir oss ledelse gjennom sitt ord. Herrens ord letter vår vei og gjør hver ujevn vei glatt. Så når vi studerer Skriften, er det viktig å søke veiledning fra Gud slik at vi ikke går glipp av når Gud sier noe til oss gjennom et bestemt vers i Skriften.

Besøk av engler


En annen måte Gud kommuniserer med oss ​​denne dagen på er gjennom besøk av engler. Boken av Hebreerne 1: 14 Er ikke alle tjenende ånder sendt ut for å tjene for dem som vil arve frelse? Engler tjener ånder. Englenes tjeneste vil herske til evigheten. Gud vil kontinuerlig bruke engler til å kommunisere med mennesker.

Den eneste forskjellen er at de kanskje ikke kommer til oss i form av himmelske vesener som de er. De kunne komme i form av et menneske for å kommunisere med oss. Vi er frelsesarvinger og engler tjener ånd designet for de som skal arve frelse.

Gjennom andre mennesker


Ikke bare på noen måte andre mennesker, men gjennom frelsesarvinger. 1 Peter 4: 11 Hvis noen snakker, la ham tale som Guds ord. Hvis noen tjener, la ham gjøre det som med den evne som Gud gir, for at Gud i alle ting skal bli herliggjort gjennom Jesus Kristus, til hvem ære og herredømme tilhører evig og alltid. Amen. Ofte snakker Gud til oss gjennom andre mennesker.

Han fyller munnen på mennesker med ord, og de sier til oss. Vi må imidlertid ha en ånd av dømmekraft for å skille mellom det falske og det originale. Hvert budskap vi får fra en pastor eller profet, bør også være en bekreftelse på det Gud har fortalt oss.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel7 grunner til at Gud vil at vi skal be
Neste artikkelKan Guds vilje endres gjennom bønner?
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.