Bønnepunkter for bekreftelse når du blir beskyldt feil

2
16219

I dag vil vi forholde oss til bønnepunkter for rettferdiggjørelse når du blir anklaget feil. Smerten, sinne og irritasjon som du føler når du blir feilaktig anklaget eller behandlet urettferdig, kan bare forestilles bedre. Det er bevist at det ikke er rimelig tvil om at et menneskes natur er veldig egoistisk, og derfor vil hvert menneske beskytte sin egen interesse. Dette er det som får en mann til å anklage en annen for en forbrytelse han ikke begikk bare for at deres interesse kan bli beskyttet.

I Skriften kan vi finne eksempler på en slik falsk beskyldning i 39. Mosebok XNUMX, hvordan Josef ble kastet i fengselet etter at kona til sin herre beskyldte ham for å prøve å ligge med henne. Skriften registrerte det Potifars kone kastet blikket på Joseph, og hun ville ha ham i sengen med seg. En dag mens Joseph drev med sin vanlige virksomhet i huset, kalte herrens kone ham inn i rommet og prøvde å forføre ham. Josef avviste fordi han fryktet Gud og han kjempet med Portifars kone for å frigjøre seg. Mens han slet, forlot Joseph klærne sine hos sin herres kone mens han flykter ut av rommet.

Kona til sin herre brukte klærne hans som et bevis på å lyve mot Josef. Hun beskyldte ham for å ha forsøkt å ligge kraftig sammen med henne. Joseph ble kastet i fengselet for en lovbrudd han ikke begikk. På samme måte i våre liv har mange av oss blitt straffet for en forbrytelse vi ikke begikk. Bare fordi vi ble beskyldt av noen som er en autoritetsposisjon, trodde folk og straffen er over oss. Vi tar trøst i det faktum at det er øyne som ser alt og tar hensyn til alt som gjøres på denne planetoverflaten. Vi vil rope til Gud for rettferdiggjørelse. Akkurat som Gud bekreftet Mordekai da han ble anklaget av Haman, bestemmer jeg med himmelens autoritet, skal du bli rettferdiggjort i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

For så mange av dere som for øyeblikket soner en straff for en forbrytelse du ikke begikk, ber jeg om at Guds høyre hånd skal gå fram og rettferdiggjøre deg i Jesu navn.


Bønnepoeng:

 • Herre Gud, jeg enn deg for en annen vakker nåde å se et stort øyeblikk som dette. Jeg takker deg for din barmhjertighet over livet mitt, jeg enn deg for din nåde og gunst som er tilstrekkelig over meg, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Fader Herre, skriften sier at mange er de rettferdiges lidelser, men Gud er trofast for å redde ham fra alle. Jeg ber om din barmhjertighet, du vil bekrefte meg i Jesu navn. Herre, mens jeg lider for det jeg ikke vet, blir straffet for en forbrytelse jeg aldri har begått, og ber om at du ved din nåde vil redde meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, mens jeg er blitt vanæret og lagt ned for en forbrytelse jeg ikke begikk, ber jeg om at du vil få meg til å feire i Jesu navn. Herre, overalt hvor jeg har blitt avvist på grunn av falske anklager mot meg, ber jeg om at jeg skal feires i Jesu navn. Du som gjorde Josef seirende over sin herres kone, jeg ber om at du skal gi meg seier i Jesu navn.
 • Herre Jesus, selv om jeg vil gå til retten for å bli hørt. Verden er imot meg, alle trodde at jeg begikk forbrytelsen, men du er den allvitende Gud, den som ser alt og vet alt. Du vet at jeg ikke har gjort denne forbrytelsen. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet skal rettferdiggjøre meg i Jesu navn.
 • Ditt ord sa at du vil redde meg fra alle plager. Jeg ber om at ved din barmhjertighet vil denne saken oppløses i Jesu navn. Jeg ber om at ved din barmhjertighet vil du fiske ut skyldige selv. For at jeg kan bli rettferdiggjort, ber jeg om at du vil føre den skyldige til rettferdighet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot hver eneste anklagers tunge i mitt liv. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at slike tunger tar fyr i Jesu navn. For det er skrevet at du vil velsigne dem som velsigner meg, og du skal forbanne dem som forbanner meg.
 • Herre, jeg bestemmer ved din barmhjertighet, du vil ikke la livet mitt bli ødelagt av ytring av en anklager i Jesu navn. Jeg kommer mot dagsordenen til en anklager over livet mitt ved kraften i Jesu navn.
 • Herre, alle planer som er arrangert i mørkeriket for å ydmyke meg, ber jeg om at det ikke skal virke i Jesu navn. Jeg avbryter enhver form for ydmykelse over livet mitt, alle former for vanære blir kansellert av Den hellige ånds kraft.
 • Herre Jesus, jeg hevder min seier over alle gale anklager i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektige Guds hender vil fremføre og stadfeste meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil velsigne hver mann og kvinne som arbeider for min frihet med guddommelig visdom å argumentere for deres sak i Jesu navn. Og jeg ber om at du får dommeren til å se sannheten til forsvar for meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, ditt ord sier at hvis en manns vei behager Gud, vil han føre ham til å finne nåde for menneskene. Jeg ber om at du vil la meg finne nåde for menneskene i Jesu navn. Til. Det er skrevet at hjertet til mennesket og kongen er i Guds hender, og han leder det som vannstrømmen. Jeg ber om at du vil berøre hjertet til dem som må berøres i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for folk som reiser
Neste artikkelBønnepunkter for å ødelegge berømte forbannelser
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

 1. Morgenpastor.im Annetjie Moetse fra Sør-Afrika. Kan du be din Gud rette opp det jeg gjorde mot sønnene mine. Når alt jeg husker var det å være en god mamma for dem.
  Men i dag kom til og med en alkoholisert mor, barna hennes, bedre ut enn mine. Jeg elsker barna mine, jeg er veldig full av at Gud ga dem. Jeg vet ikke et bedre liv uten dem
  Kampen deres er mitt nederlag Pastor, men jeg er trukket tilbake til bønnepunktene dine. Behold barna mine i dine bønner.

 2. Guds menneske takker for åpenbaringen av Gud over denne bønnen, spesielt bønnene om å bli anklaget feil. Pappa av blir anklaget feil for en sak jeg ikke visste noe om, vær så snill, gudmann, bli med meg i din tro for at jeg skal bli hevdet etter høringen i retten
  Takk skal du ha sir

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.