Bønnepunkter for folk som reiser

0
840

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for folk som reiser. Reiser du og er skeptisk til å dra fordi du frykter at noe terible kan skje med deg på vei? La oss be sammen. Det er ingen liten tur. Reisen fra soverommet vårt til badet er enorm, hvis vi bare vet antall mennesker som har dødd på en slik reise, vil vi lære å ta alt om livet seriøst.

Uavhengig av sikkerhetssituasjonen i landet, forblir Gud fortsatt trofast. Nyhetene om kidnappede reisende på veien er svært ødeleggende, og noen ganger lurer vi på hva som er essensen av sikkerhetsoperatører og kontrollpunkt på nesten alle steder. I mellomtiden har Skriften fått oss til å forstå i boken Salme 127: 1 Med mindre Herren bygger huset, arbeider de forgjeves som bygger det; Med mindre Herren vokter byen, forblir vakteren våken forgjeves. Hvis Gud ikke våket over byen, forblir vaktene forgjeves. Dette er grunnen til at vi alltid må løpe til Gud i bønner når vi reiser, spesielt i denne delen av verden der vi bor.

Vi skal ikke la oss svinge av følelsen av usikkerhet som er rikelig i landet. Boken av Luke 4: 10 Han vil sette sine engler til å overvåke deg nøye. ” Dette er en forsikring for oss, Gud har lovet å sette sine engler over oss, de vil veilede oss på alle våre måter. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at du går ut og kommer meg er velsignet i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg forherliger deg for denne nye dagen du har skapt. Jeg takker deg for din velsignelse og forsyning over meg, Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg setter min lit til deg når jeg legger ut på en reise i dag. Jeg ber om at englene dine skal gå foran meg og utjevne forhøyede steder. Jeg ber om at englene dine vil ta kontroll over meg. Jeg kommer imot alle fiendens narrestreker for å skape ulykker på min måte, jeg avbryter planene deres i Jesu navn.
 • Herre, boken til Salme 91: 9-12 "Hvis du sier:" Herren er mitt tilfluktssted, "og du gjør den høyeste til din bolig, vil ingen skade komme deg, ingen ulykke vil komme nær ditt telt. For han vil befale sine engler om deg å vokte deg på alle dine måter; de vil løfte deg opp i sine hender, så du ikke vil slå din fot mot en stein. ” Jeg bestemmer at ingen skade skal komme over meg i Jesu navn. Herre, jeg ber dine engler ta kontroll over livet mitt, og de skal veilede meg i deres hender, så jeg ikke kan slå foten min mot steinen. Jeg bestemmer at ingen skade skal komme over meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg helliggjør bussen, sykkelen, flyet eller ethvert transportmiddel jeg vil ta med ditt dyrebare blod. Jeg kommer imot alle fiendens agendaer for å kaste raserianfall på vår måte i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot alle fiendens agendaer for å få meg til å bli offer for kidnappere i Jesu navn. Jeg ber om at dine beskyttende hender vil ha over meg selv når jeg reiser i dag i Jesu navn. Jeg ber om at du vil få menn til å være i fred med meg i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg står på løftet om ditt ord i boken Sakarias 2: 5 Jeg vil være en mur av ild rundt den, sier Herren. Jeg vil være herligheten i den. ” Jeg ber om at din ånd og kraft bygger en ild rundt meg i Jesu navn. Jeg bestemmer at ingen skade skal komme over meg i Jesu navn.
 • Salmenes 91 bok Han som bor på det høyeste hemmelige sted vil hvile i skyggen av den allmektige. Jeg vil si om Herren: Han er min tilflukt og min festning; min Gud, som jeg stoler på. ” For han vil redde deg fra fuglerens snare, og fra den dødelige pesten. Jeg ber med himmelens autoritet, jeg blir frelst fra fuglens snare i Jesu navn. Veien er hellig for min skyld, himmelen er velsignet for min skyld, vannet er beskyttet på grunn av meg i Jesu navn.
 • Han vil dekke deg med fjærene sine. Under hans vinger vil du søke tilflukt. Hans trofasthet er skjoldet ditt og vollen. Du skal ikke være redd for skrekk om natten, eller for pilen som flyr om dagen, eller for pest som vandrer i mørket, eller for ødeleggelsen som går til spille på middag. Jeg ber om at du vil dekke meg i dag i Jesu navn. Jeg ber om at fulani Herdsmen ikke kommer min vei i Jesu navn. Jeg ber om at boko-haram ikke skal skyte ned flyet mitt i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at du skal gi din nåde på meg. Jeg ber om at når jeg reiser i dag, vil øynene dine være på meg. Skriften sier at Herrens øyne alltid er på de rettferdige, og hans ører er alltid oppmerksomme på deres bønner. Jeg ber om at dine beskyttende hender vil være over meg i Jesu navn. 
 • Herre, Ordspråkene 3: 23-24 “Så skal du gå trygt på din vei, og du vil ikke skade foten din. Når du legger deg, vil du ikke være redd. Når du ligger der, vil søvnen din være søt. ” Fra i dag vil jeg gå trygt i Jesu navn. Jeg skal ikke skade foten min i Jesu navn. Jeg bestemmer på alle måter, jeg skal beskyttes i Jesu navn. Herre Jesus, jeg skal ikke dø på veien, jeg skal ikke avslutte reisen på sykehuset eller likhuset i Jesu navn. 
 • Slik jeg har lagt ut i fred, skal jeg komme tilbake i fred i Jesu navn.

 •  

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.