Bønnepunkter for bryllupsdag

0
1906

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for bryllupsdagen. En av de bemerkelsesverdige hendelsene i våre liv som bare skjer en gang er bryllup. Vi får ikke bryllup to ganger, det er derfor vi trenger å gjøre det riktig når vi vil gjøre det. Det er så mange ting knyttet til bryllupet. For det første er det viktig å vite at ekteskapet er en forening som er organisert av Gud for at mennesket skal være fruktbart og formere seg jordens overflate.

Bryllup er en begivenhet som bringer forskjellige mennesker sammen til lyst. Dessverre vil ikke alle være fornøyd med fagforeningen av rare grunner. Derfor hører vi noen ganger ødeleggende nyheter om par som nylig er gift. Noen dør på bryllupsdagen, noen blir rammet av ufruktbarhet, mens noen fagforeninger ikke varer i tre måneder før de skilles. Disse og mange flere grunner er hvorfor det er viktig å be i planleggingsfasen og for bryllupsdagen.

Du er kanskje av den oppfatning at hvorfor handler alt om bønn? Husk at skriften sier i boken til Efeserne 6: 12 For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke verden, mot ondskapens åndehær i steder. Vi kjemper ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og hersker av mørket. Og skriften fikk oss til å forstå at vårt krigsvåpen er bønn. Derfor handler alt om bønn.

I denne bønneartikkelen vil vi ødelegge fiendens planer og agenda for unionen. Vi vil be om beskyttelse av Gud på alle som kommer til bryllupet fra fjern og nær. Til slutt vil vi be om at Gud skal velsigne i foreningen med gode barn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, før dagen og etter dagen, at det ikke skal skje noe ondt i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 

 • Herre, jeg takker deg for din nåde og barmhjertighet over livet mitt. Jeg takker deg for at du hjalp meg med å finne ektefellen min. Jeg takker deg for den guddommelige forbindelsen som førte oss sammen. Jeg takker for at du gjorde frieriet vårt vellykket. Jeg takker deg for at du ikke lot fienden få en vei inn blant oss. Jeg forstørrer fordi du viste deg å være Gud over foreningen, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at alt som er nødvendig for den dagen skal lykkes. Skriften sier at Gud vil tilfredsstille alle mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Jeg bestemmer at det er tilrettelagt for alt som er nødvendig i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber om nåde, nåde og gunst. Uansett hvor vi henvender oss for å få hjelp, la hjelp komme i Jesu navn. Jeg ber om at du vil få menn til å velsigne oss, og du vil få mennesker til å gjøre oss godt i Jesu navn. 
 • Herre Gud, skriften sier at Herrens øyne alltid er på de rettferdige, og hans ører er alltid oppmerksomme på deres bønner. Jeg ber om at du vil hellige den dagen med ditt dyrebare blod. Jeg kommer imot noe ondt som er tildelt bytte den dagen. Jeg innløser den dagen med Kristi dyrebare blod, og jeg annullerer alt det onde som djevelen har fått til å ødelegge den dagen i Jesu navn. 
 • Jeg ber for hver mann og kvinne som kommer fra nær og nær, jeg ber om at du vil bringe dem trygt i Jesu navn. Ingen av dem skal bli offer for onde omstendigheter i Jesu navn. 
 • Herre, jeg irettesetter alle former for ulykker på bryllupsdagen min. Jeg bestemmer at veiene er ulykkesfrie i Jesu navn. Alle demoniske krefter som gråter for blod den dagen, leder jeg dem til korset på Golgata hvor Kristi blod er utgytt i Jesu navn. 
 • Jeg helliggjør hver bil, hver buss, hver sykkel og andre transportmidler som folk vil bruke til lokalet, jeg helliggjør dem med lammets blod i Jesu navn. Jeg gjør dem urørlige for enhver fiende i Jesu navn. 
 • Herre, vi ber om at den som kommer til bryllupet mitt med ond intensjon, jeg ber om at Den hellige ånd vil arrestere vedkommende før han oppfyller sine intensjoner i Jesu navn. 
 • Jeg avbryter planene og dagsordenen til fienden angående den dagen med Jesu dyrebare blod. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, la fienden dø etter sine egne planer i Jesu navn. 
 • Jeg dekker meg selv og samarbeider med Jesu blod. Hver onde pil som vil bli sendt ut før bryllupet vårt for å skape problemer i våre liv, ødelegger jeg dem ved det hellige ånds ild i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om at vår forening skal være fruktbar i Jesu navn. Jeg kommer imot alle fiendens planer for å kjempe er med ufruktbarhet, jeg ødelegger slike planer med kraften i Jesu navn. Det er ingen ufruktbar kvinne i Isreal, jeg åpner livmoren til min kone for gode barn i Jesu navn. Jeg ber for gode og lydige barn, barn som vil tjene Herren og adlyde foreldrene deres, velsign meg med dem i Jesu navn. 
 • Skriften sier hva Gud har slått sammen, la ingen skille seg. Jeg ødelegger alle planer og agendaer som fienden har fått på plass for å skape glede mellom meg og min partner, jeg ødelegger slike planer i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg forplikter denne foreningen i dine dyktige hender, jeg ber om at du skal være herren for denne foreningen i Jesu navn. Jeg ber deg velsigne oss med kjærlighet og forståelse, tolerere oss selv, og du vil lære oss din spesielle type kjærlighet som er nødvendig for denne reisen, i Jesu navn. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelBønnepunkter for å motvirke kampen mot det første barnet
Neste artikkelBønnepunkter for folk som reiser
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.