Bønnepoeng for å avbryte onde drømmer

0
912

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å oppheve onde drømmer. En av de mange måtene Gud kommuniserer med oss ​​er gjennom drømmer. Husk i Apostlenes gjerninger 2:17 Og det skal skje i de siste dager, sier Gud, at jeg vil utøse min Ånd over alt kjøtt; Dine sønner og dine døtre skal profetere, dine unge menn skal se syner, dine gamle menn skal drømme drømmer. Gud åpenbarer ting for oss gjennom våre drømmer. Noen ganger gir Guds ånd åpenbaring av fiendens plan for oss i våre drømmer. Det er igjen for oss å handle på det for å forhindre at disse tingene blir oppfylt.

Joseph var en drømmer, Gud åpenbarte for ham skjebnen for livet hans. Når Gud åpenbarer gode ting for oss, avslører han også fiendens planer for våre liv gjennom drømmer. Når vi ser onde ting i drømmene våre, er det ikke nok for oss å lene oss tilbake og bli fortært av frykt. Det er en tid for oss å be inderlig til Gud for å avverge alle onde planer for våre liv. Noen av de forferdelige tingene vi ser i søvnen vår inkluderer:

 • Seksuell drøm  
 • Å spise i drømmen
 • Forfølges av maskerade
 • Blir forfulgt av slange
 • Har en alvorlig ulykke i drømmen
 • Besøk landsbyen
 • Ser blod i drømmen

Det er så mange onde ting vi ser i drømmen. Noen ganger kunne vi bli hardt plaget i drømmen, og vi mistet muligheten til å rope høyt eller gråte om hjelp. Når vi ser noen av disse tingene i drømmen vår, er de perfekte indikasjoner på djevelens enheter for å skade oss. Dette er grunnen til at vi må prøve å be hardt når vi ser disse hendelsene i søvne.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I boka til Mathew 18:18 "Sannelig sier jeg dere: Alt det dere binder på jorden, skal være bundet i himmelen; og alt dere vil miste på jorden, skal løses i himmelen." Dette er en forsikring for oss om at vi kan bestemme hva som skal skje og hva som ikke vil skje i det virkelige liv.

For å overvinne onde drømmer, må du underkaste deg den hellige åndens ledelse. Bli en venn med Kristus. Det er imidlertid viktig å vite at å gi ut liv til Jesus ikke betyr at vi ikke vil bli utsatt for trengsler. Det er ikke en forsikring om at vi ikke vil ha problemer, men det er et segl at uansett hvilke problemer som kommer opp, vil Kristus være der for å frelse oss.

 • Hvis du føler at du trenger bønn for å avbryte ondskapen drømmer om livet ditt, la oss be sammen.
 • Bønnepoeng:
 • Herre Jesus, jeg takker deg for åpenbaringsgaven som du har gitt meg til å kjenne fiendens planer og agenda over mitt liv. Jeg takker deg for at du ikke la fiendens planer skjult over livet mitt, Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg står på løftet om ditt ord som skrevet i boken Jesaja 54:17 Intet våpen som er dannet mot deg, skal lykkes, og alle tunger hvilken reiser seg mot deg i dom Du skal fordømme. Dette is arven til Herrens tjenere og deres rettferdighet is fra meg, sier Herren. Jeg bestemmer at ingen fiendens våpen skal lykkes i løpet av livet mitt i Jesu navn. 
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet, alle onde drømmer om tilbakeslag, stagnasjon og fiasko, jeg ødelegger deg i dag i Jesu navn. Jeg kommer mot deg ved kraften i Jesu navn. Hver onde drøm om tilbakeslag over livet mitt, avbryter jeg din manifestasjon over livet mitt i Jesu navn. 
 • Jeg står på Guds løfte som det står i boken i Lukas 10:19 Se, jeg gir deg makt til å tråkke på slanger og skorpioner og over all fiendens kraft, og ingenting skal på noen måte skade deg. " ingen onde drømmer skal skje over min i Jesu navn. 
 • Jeg avbryter enhver idé om fienden for å dra fiasko inn i livet mitt i Jesu navn. Skriftene sier, for vi har ikke fått ånden av frykt, men av sønnskap til å gråte Ahba Far. Jeg avbryter fryktens ånd i meg i Jesu navn. 
 • Jeg står på ordets løfte som det står i boken i Jesaja 28:18, ”Og din pakt med døden skal oppheves, og din avtale med helvete skal ikke bestå; når den overfylte plagen skal gå gjennom, skal du bli tråkket ned av den. ” Døden avbrytes i løpet av livet mitt i Jesu navn. Hver dødspakt som svever rundt meg, jeg annullerer deg i dag i Jesu navn. 

 • Herre Gud, hver pakt om svikt i livet mitt, jeg ødelegger deg i dag i Jesu navn. For det er skrevet at Kristus har pålagt seg alle våre svakheter, og at han har helbredet alle våre sykdommer. Hver form for sykdom eller sykdom blir helbredet i Jesu navn. 
 • Fader Herre, hver fedremakt i min slekt som arbeider mot livet mitt gjennom den onde drømmen, mister din makt over meg i Jesu navn. Fra i dag bestemmer jeg at du mister kraften din i Jesu navn. 
 • Jeg beordrer det hellige ånds ild å gå inn i leiren til mine fiender og enhver demonisk agent som kjemper livet mitt med onde drømmer. La det hellige ånds ild begynne å fortære dem i øyeblikket i Jesu navn. 
 • Som det er skrevet i Salme 91:13, skal du tråkke på løven og huggormen; den unge løven og dragen skal du trampe under føttene. Jeg får kraft til å tråkke på slangen i Jesu navn. Fra i dag får jeg kraft til å bli ustoppelig i Jesu navn. 

 • Jeg ber om at den hellige ånds styrke styrker meg mot hver demoniske kamp i søvnen min i Jesu navn. 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.