Bønnepunkter å si om midnatt

2
1022

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter å si i midnatt. Har du stolt på Gud for en bestemt ting, og den kommer ikke ennå. Har du blitt hardt plaget av fienden, og du har bedt til Gud om nåde, men det ser ut til at Gud har gått langt unna at han kan høre deg?

Noen ganger når du fortsetter å gjøre det samme med samme mønster, er resultatene begrenset. Har du prøvd å be om midnatt? Du må ha hørt den populære sangen som sier Holy Holy Holy, Lord God Almighty, tidlig om morgenen skal vår sjel stige til deg. Det har vært mange bevis for å rettferdiggjøre det faktum at bønner blir besvart for det meste ved midnatt. Boken av Salme 5: 3 Om morgenen, Herre, vil du høre min røst; Om morgenen vil jeg bestille min bønn til deg og våge ivrig. Hvorfor insisterte salmisten på at Herren om morgenen vil høre hans bønner. Det er fordi han forstår at Gud er nærmere om morgenen.

Mange av suksessene vi feirer på dagen ble beseglet og bekreftet ved midnatt. Så hvis du har brukt alle nettene dine på søvn, har du ikke hatt det bra. Ved midnatt er det ingen pause i kommunikasjonen mellom det tidlige riket og det åndelige riket. Det er ikke så rart at Satan og hans demoner slår mest om midnatt når mennesket sover. Husk at skriften sier i bok av Matteus 13:25 men mens menn sov, kom hans fiende og sådde ugress blant hveten og gikk sin vei. Tiden på dagen vi sover er om natten. Fienden slår sjelden til om dagen når en mann fremdeles er veldig aktiv, han venter til nattens døde er kommet før han slår til. På samme måte må vi være listige som slangen i vår åndelig fungerer også, vi skal ikke tilbringe hele natten med å snorke og rulle fra den ene kanten av sengen til en annen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

En rask tilbakekalling, Jacob hadde et møte med Herrens engel ved midnatt. I mellomtiden hadde Jacob opprinnelig sviktet vakta da han sov og visste ikke at Guds ånd var der fordi han sov dypt. Men da han fikk en ny sjanse, brukte han den til å sikre at han hadde et livsforandrende møte med Gud. For at du skal forstå hvorfor du trenger å be om midnatt, la oss raskt fremheve viktigheten av midnattsbønner.

Viktigheten av Midnight Prayers

Det hjelper med å avslutte demonisk angrep

Fordi de fleste angrep fra fienden er utført ved midnatt, når vi holder oss oppe for å be, blir vår åndelige årvåkenhet økt. Dette reduserer suksessen med fiendens angrep på oss. Årsaken til at en tyv vil komme om natten fordi de tror, ​​en mann er naturlig nok svak om natten. Kroppen krever hvile i løpet av denne tiden. Så fienden vil kapitalisere på kroppens behov for å slå en mann.

Det gjør oss modne åndelig

Guds ånd snakker hver gang. Det er igjen for oss å posisjonere oss for å høre fra ham. Hvis du synes midnattbønn er veldig lett, kan du prøve å starte en i dag. Det krever bevisst og bevisst innsats for å frata kroppen din den resten den trenger. Og de fleste ganger, selv når vi sover, vil Guds ånd ha fellesskap med oss.

I det øyeblikket vi kan adlyde åndens ledelse når den ber om bønn ved midnatt, øker vårt nivå av åndelighet, og dette betyr at vi kan adlyde nesten alt som er befalt av Gud.

Vi konsentrerer oss mer

Bønn er ikke bare aktiviteter som kan gjøres uansett. Det er en kommunikasjon mellom de dødelige og de udødelige, mellom mennesket og Gud. Det krever noe konsentrasjonsnivå. I løpet av dagen er det så mange ting som vil kreve oppmerksomhet, så det kan hende at vi ikke kan konsentrere oss i stedet for bønn.

Midnattsbønner hjelper oss imidlertid å konsentrere oss mer. Ingen støy innenfra eller rundt, ingen forstyrrelser, bare du og faren. Konsentrasjonsnivået økes.

Det er viktig for livsforandrende møte

Guds ånd er alltid tilgjengelig. Når vi ber om midnatt, setter det oss på kanten av å ha et livsendrende møte med faren. Jacob var åndelig følsom for å ha visst at denne mannen ikke er vanlig. Han må ha meditert i hjertet før engelen kom. Det var derfor han kunne identifisere at dette ikke er menneskelig.

Når vi ber om natten, har vi større sjanse for å få et møte med faren.

Bønnepoeng:

 • Herre Gud, jeg ber om at enhver makt som planlegger et angrep på meg og min familie, ødelegger dem akkurat nå i Jesu navn.
 • Hvert demonisk angrep på helsen min, kommer jeg mot deg ved det hellige ånds ild. Jeg frigjør helsen min fra mørkets trelldom, og holder den nede i Jesu navn.
 • Fader Herre, alt fiendens plan om å ødelegge ekteskapet mitt blir ødelagt av ild. Jeg griper familien min fra djevelens hender. Fra i dag skal du ikke ha makt over familien min lenger i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg foreskriver at Den hellige ånds ild ødelegger alle skjebner i livet mitt. Enhver mann eller kvinne som har funnet veien inn i livet mitt for å ødelegge skjebnen min, faller i hjel akkurat nå i Jesu navn.
 • Jeg bryter ned hver vegg av stagnasjon i livet mitt. Hvert satanisk plagg av fattigdom som er lagt på meg og min familie, tar fyr i Jesu navn.
 • For det er skrevet, ingen våpnemote mot meg skal blomstre. Hver demonisk pil skjøt på meg for å drepe meg; Jeg sender deg syv ganger tilbake til avsenderen i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg kommer min dag til din evne, den skal være jevn i Jesu navn. Min dag skal være fri for problemer i Jesu navn. Jeg ber om at din ånd vil veilede og lære meg hvilken vei jeg skal gå i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg deler hver Jeriko med forsinkelser og svikt i mitt liv i deler i Jesu navn. Jeg ber om at alle hindringer på vei til suksess blir fjernet i Jesu navn.
 • Herre Gud, hvert demonisk dyr som sendes for å overvåke meg, dør i dag i Jesu navn. Hver onde slange, hvert maskerade som skal plage meg i søvne, dør i Jesu navn.
 • Herre, jeg får makten til å gjøre store bedrifter på jobben i Jesu navn. Fra i dag blir jeg ustoppelig i Jesu navn. Fra i dag blir jeg ubegrenset i Jesu navn

 


2 KOMMENTARER

 1. dette er så kraftig, jeg vil øve på dette i mitt liv…. jeg føler Guds labyrint nåde .. tusen takk kan du være velsignet i jesus navn

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.