Bønnepunkter mot forsinkelse

1
16847

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot forsinkelse. Du må ha hørt det populære språk som sier forsinkelse ikke er fornektelse. Sannferdig, forsinkelse er ikke benektelse, men det er velsignelser knyttet til hver gang og årstid for en mann på jorden. Det er en viss tid som fødsel passer. Det er en tid at å få opptak til en høyere institusjon blir ansett som en suksess, og det er tid når det ikke blir ansett som suksess. Forsinkelse kan sies å være en avmatning i tempoet for å oppnå et satt mål, mål eller oppfylle formål.

Abraham og Sarah opplevde forsinkelse. De ble værende uten barn. Det kom til en tid at deres tro ble forferdelig torturert av deres forsinkelse med å få et eget barn. Sarah ble tvunget til å be Abraham om å ta hushjelpen sin som kone bare slik at han kan få et barn. I mellomtiden er Guds løfte til Abraham at han skal være far til mange nasjoner. Men da det var en forsinkelse i at Abraham fikk ett barn, begynte han å miste håpet og hans tro ble trøtt. Dette er en av tingene som forsinkelse vil føre til i et menneskes liv.

Når vi forventer en ting for lenge, begynner vi å miste håpet om at tingen vil komme. Skriften sier at Gud ikke er et menneske å lyve, og at han ikke er en menneskesønn å omvende seg. Dette betyr at uansett hva Gud sier at han vil, vil han gjøre det. Likevel, når vi får et løfte fra Gud, blir vårt håp om at det blir gjort forsterket. Dette styrker vår tro på Gud ytterligere. Men når forsinkelsen begynner, begynner vi noen ganger å tvile på om dette løftet virkelig er fra Gud, og hvis forsinkelsen blir, begynner vårt håp og vår tro på Herren å redusere. Og dette er akkurat hva djevelen vil, det er derfor han ofte bruker forsinkelse for å bekjempe et menneskes tro på Gud.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Negative effekter av forsinkelse i livet til Christian

Noen av de tingene som forsinker årsakene til en kristen, inkluderer:


Det skaper tvil

Forsinkelse kan få en troende til å tvile på Guds eksistens. Det kan få en troende til å tvile på om Gud virkelig eksisterer og snakker til mennesker. Når vi får løfter fra Gud, begynner menneskets naturlige instinkt å forvente. På det stadiet er troen på Gud høy, fordi Gud nettopp har lovet oss noe stort. Dessverre vil det komme en tid når forsinkelsen begynner å tvile på om det var Gud som virkelig talte til oss.

Det er ille at noen mennesker tviler på at Gud eksisterer. Det er det forsinkelsen vil gjøre.

Det fører til at en manns tro reduserer

Abraham var en veldig trofast mann. Men hans manglende evne til å føde barn med sin kone Sarah begynte å ha en negativ innvirkning på hans tro på Guds løfter.

Abraham ble tvunget til å bøye seg for det presset hans kone Sarah hadde på ham, da de ikke kunne få et eget barn. Abraham måtte ta Sarahs hushjelp som kone og impregnere henne. Abrahams og Sarahs manglende evne spilte en viktig rolle i deres beslutning om å glemme Guds løfte og se etter et annet middel til å få et barn.

Når et løfte blir for lenge før det blir manifestert, vil vår tro på Gud bli svindlet av våre forventninger.

Det skaper rom for Satan å trenge gjennom

Forsinkelse skaper tvil hos en troende. Det får troen til en troende til å reduseres drastisk. Når troen til en mann eller urolig, er Satan ikke langt derfra for å slå.

Noen ganger når vi er i store trengsler, og vi ser opp til Gud for gjennombrudd. Likevel mislyktes løsningen. Djevelen begynner å bringe annen fristelse. Det var fordi profeten Samuel forsinket å komme tilbake i tid, det var derfor kong Saul brakte et offer og gikk til kamp. Mens han er blitt advart av profeten om å avstå fra å gå til kamp i fravær av profeten.

For at vår tro ikke skal prøves, vil vi be mot enhver form for forsinkelse av gode ting i våre liv.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg kommer mot hver pil med forsinkelser som har blitt skutt inn i livet mitt fra mørkeriket. Jeg bryter slike piler med Den hellige ånds ild i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg kommer imot alle forsinkelsesagenter i mitt liv som fienden har sendt for å frustrere meg. Jeg irettesetter deg i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at du mister din plass i livet mitt i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg får en åndelig akselerasjon av velsignelse. Hvert løfte om lang levetid som skal oppfylles, bestemmer jeg med himmelens autoritet: manifestasjonens kraft kommer over dem i Jesu navn.
 • For det er skrevet at ved salvingen skal hvert åk ødelegges. Herre, jeg bryter hvert åk av stagnasjon i livet mitt av blodet som ble utøst på Golgata.
 • Far, alle djevelens laster i livet mitt som hindrer manifestasjonen av Guds løfter og pakter over mitt liv, ødelegger jeg deg i dag med himmelens autoritet. Fader Herre, jeg irettesetter enhver ånd av skuffelse i livet mitt ved det hellige ånds ild i Jesu navn.
 • Herre Gud, hver demoniske agent for mørke som har blitt sendt inn i livet mitt for å forårsake et tilbakeslag, tar fyr i dag i Jesu navn. Jeg gjør livet i livet mitt uutholdelig for enhver ond ånd i livet mitt, og jobber mot min vekst i livet i Jesu navn.
 • Lord Jesus, enhver form for ustabil velsignelse som stiger og faller med jevne mellomrom, kommer ut av livet mitt i dag i Jesu navn. Fra i dag befaler jeg Jehovas langvarige velsignelser om å finne meg i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg foreskriver at hver sal i Jeriko på min vei til suksess, enhver prins av Persia som forsinker min velsignelse, skal dø i dag i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot frustrasjon
Neste artikkelBønnepunkter å si om midnatt
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

 1. Dag se Pastoor jeg opplever vertaging in my life om n house to besit.ek heter bedt nødvendig.
  Guds rykste sett

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.