Bønnepunkter mot frustrasjon

2
19544

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot frustrasjon. Frustrasjon er en følelse av sinne, misnøye og usikkerhet som bygger seg opp i tankene til en person mot en annen person, ting eller situasjon. Denne typen følelser kan komme var et resultat av konsekvent svikt i å oppnå noen bestemte mål eller mål. Noen ganger når vi ber om noe, og vi forventer rask behandling, og de ikke kommer, føler vi oss frustrerte, og det ser ut til at Gud ikke lenger har lyst til å svare på bønner.

Frustrasjon manifesterer seg ikke bare ut av det blå. Det er en ånd som støtter frustrasjon. Den bygger seg først opp i åndens rike, hvis den ikke raskt advares, vil den begynne å manifestere seg i det fysiske. Slik er historien om kong Saul mot David. Sauls sinne mot David startet ikke bare den dagen han prøvde å drepe David. Følelsen av frustrasjon startet akkurat den dagen David drepte Goliat og folket sang lovord om Davids navn. Saul klarte ikke å advare følelsen av utrygghet i sitt hjerte. Herligheten med Davids seier mot Goliat ble en trussel mot hans styre som konge, og plutselig begynte han å se David som en trussel.

Noen av måtene frustrasjonens ånd får deg til å føle er følgende:


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

 • Som Gud har forlatt deg
 • Som om du er en fiasko
 • Du mister håpet helt
 • Får deg til å føle at alt er umulig
 • Gå tilbake til syndens trelldom

Frustrasjon vil ødelegge Guds planer for et menneskes liv. Kong Sauls slutt er et perfekt eksempel. En mann som har kommunisert med Gud, ble plutselig en snakket mann for djevelen. Han la ikke merke til usikkerheten, frykten og sinne, djevelen trengte inn i livet hans. Moses klarte heller ikke å styre sin sinne da han ble frustrert av Isreals barn, og slutten på Moses er ikke spennende. Han var ikke i stand til å gå inn i det løftet landet som Gud har forberedt for Isreals barn.

Frustrasjonens ånd vil ødelegge så mange ting i livet vårt. Dette forklarer hvorfor det er viktig å kjempe mot denne ånden før den ødelegger deg fullstendig. Rett før vi dykker ned i bønner, la oss raskt trekke frem noen av måtene å overvinne frustrasjonens ånd på.

Hvordan overvinne frustrasjon

Omvend deg fra dine synder

Djevelen kan straffe en mann med frustrasjon hvis det er en masse synd i personens liv. Din ekte omvendelse fra synd vil hindre djevelen i å bringe frustrasjon din vei. Skriften sier at hvis noen er i Kristus, er han en ny skapning, og gamle ting er forsvunnet. Omvend deg fra din synd.

Be til Gud om hjelp

Noen ganger kan det hende at synd ikke er årsaken til frustrasjon. Du må bare be til Gud om hjelp. Salmeboken sier at jeg vil løfte blikket mitt mot åsene hvor kommer min hjelp fra? Min hjelp vil komme fra Gud som har skapt himmel og jord.

Når du merker en merkelig følelse av usikkerhet, sinne eller misnøye, er det viktig at du ber til Gud om en vei ut av den følelsen.

Be for Guds ånd

Skriften sier at når ånden til ham som oppreiste Kristus fra de døde, bor i deg, vil den gjøre ditt jordiske legeme raskere. Når Guds ånd bor i deg, vil den hjelpe deg mot frustrasjonens ånd. Be oppriktig for den hellige ånds kraft.

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver frustrasjonsånd i mitt liv, jeg underkaster den ved kraften fra det hellige ånd i Jesu navn. Hver demonisk kraft som er sendt for å svekke min innsats i livet, irettesetter jeg deg ved kraften fra det hellige spøkelse.
 • Herre, du er menneskers løfter. Jeg ber om at du vil løfte hodet høyt over enhver form for frustrasjon i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gjøre meg større enn noen form for frustrasjon som fienden kan føre til i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om nåde å sole seg i tilfredshet. Nåde å aldri være for ivrig med andres suksess i livet. Jeg ber deg lære deg å telle velsignelsene mine og være fornøyd med håpet om at du vil gjøre mer i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber mot følelsen av sinne i livet mitt, jeg irettesetter den med kraften i Jesu navn. Hvert merkelige sinne, hvert blindende sinne som ønsker å ødelegge livet mitt som kong Saul, kommer jeg mot det ved kraften i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber mot alle skjebner. Jeg kommer imot lastene fra hver gang ødemarkene i livet mitt. Jeg kommer imot alle planene deres eller forsøk på å frustrere livet mitt med fiasko. Jeg ber om at de ikke skal få meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg hever en standard mot enhver ånd av tilbakeslag som hindrer folk i å lykkes. Jeg hever et bønnealter mot demonens fiasko som ønsker å frustrere min innsats i livet, jeg irettesetter det ved Den hellige ånds ild.
 • Herre, hver forfedre kjede av frustrasjon i min slekt, jeg stopper deg over mitt liv i dag i Jesu navn. Hver forfedre kjede av frustrasjon i min fars eller mors hus, jeg stopper strømmen din over ekteskapet mitt i Jesu navn. Jeg stopper flyten din over karrieren i dag i Jesu navn.
 • Hvert frustrasjonsplagg som er forberedt for meg, setter jeg deg i fyr i dag i Jesu navn. Herre, jeg blokkerer enhver kilde til frustrasjon i livet mitt i dag ved hjelp av det hellige spøkelse.
 • Herre, jeg ber deg gi deg enestående suksess som vil svelge enhver form for frustrasjon i livet mitt i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn poeng mot tid å kaste bort ånd
Neste artikkelBønnepunkter mot forsinkelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.