Bønn poeng mot tid å kaste bort ånd

1
2208

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot å kaste bort tid. Hva forstår du ved å kaste bort tid? De er hindringer og krefter som gjør at reisen på ti dager blir ti år. De kaster bort tiden og alderen til en mann. Det kan komme i hvilken som helst form og hvilken som helst type. Tidsavfall kan komme i form av menneskelig, det kan være en pest eller sykdom, og det kan være oppførsel. Disse åndene hindrer mennesker i å oppnå sitt fulle potensiale i livet.

Abraham møtte denne gangen å kaste bort ånden. I årevis så Abraham og hans kone Sara opp til Gud etter livmorens frukt. Selv om det er viktig å vite at Gud aldri er for sent. Imidlertid er det velsignelser som man bør oppnå i en viss alder og tid. Inntil han var hundre år gammel før han fikk en sønn. I mellomtiden hadde Abraham Ismail før Isak. Imidlertid var ikke Guds pakt med Abrahams ætt på ismail. Faktisk så Gud på Isak som Abrahams eneste barn på et eller annet tidspunkt.

Den blinde mannen ved bassenget i Bethesda er et annet godt eksempel på en som tiden ble bortkastet. Bibelen registrert i boken til Johannes 5: 5 Nå var det en mann som hadde en sykdom i trettiåtte år. Da Jesus så ham ligge der, og visste at han allerede hadde vært i den tilstanden lenge, sa han til ham: "Vil du bli frisk? ” I trettiåtte år kunne mannen ikke gjøre noe meningsfylt med livet på grunn av manglende evne til å se.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I mellomtiden kommer Herrens engel hvert år for å røre vannet, og den som kommer inn først, vil bli helbredet for enhver svakhet som plager ham. Denne mannen kunne fortsatt ikke komme inn i elven på trettiåtte år. Så i disse eselårene sto livet hans stille, ingen åpenbar forbedring før Kristus besøkte åstedet. Jeg ber for alle som lider av noen form for pest som har hindret dem i å komme seg videre i livet, må Jehovas høyre hånd berøre deg i øyeblikket i Jesu navn.

Det er så mange mennesker hvis fremgang i livet har blitt forstyrret av det ene eller det andre. Noen, det kan være galskap, andre kan lide av blindhet eller en trassig oppførsel som vil hindre dem i å utvikle seg i livet. Jeg står som et orakel av Gud, enhver form for begrensning som fienden har plassert i livet ditt for å holde deg nede, jeg bestemmer med himmelens autoritet at det nå er slutt på dette øyeblikket i Jesu navn. Hver form for trelldom som kaster bort tiden din i livet, som gjør turen på ti dager til ti år, irettesetter jeg den i livet ditt i Jesu navn.

Det er et behov for deg å sjekke livet ditt og overvåke fremgangen du har oppnådd i nyere tid. Jacob til tross for at han hadde pakt av Gud i løpet av livet led forferdelig tilbakeslag på et tidspunkt. Selv Esau som ikke var paktens barn, var ti ganger større og mer vellykket enn Jakob. Inntil den dagen Jakob ble bevisst at tiden allerede gikk, var det da han hadde et møte med engelen som forandret livet hans. Hvis du føler at du trenger å be, la oss be sammen.

Bønnepoeng

  • Herre Jesus, jeg kommer foran deg i dag for å fortelle deg problemene mine. Veksten og den personlige utviklingen min ble satt på vent av noen usynlige krefter, og kastet bort tid og ressurser og holdt meg bundet til et sted uten synlig vekst. Jeg ber om at du ved din makt vil skille meg og dette usett for oss i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot enhver kraft av hindringer, og holder meg til et sted i livet. Jeg kommer mot det ved det hellige ånds ild. Hver demonisk trelldom fra helvetes grop som har stoppet min vekst i livet, bryter jeg fra deg i dag i Jesu navn.
  • Herre Jesus, mens du reddet den blinde mannen ved Betesda-bassenget, ber jeg om at du vil komme inn i livet mitt i dag i Jesu navn. Jeg vet at når du går inn i en situasjon, vil ting automatisk snu for godt. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil gå inn i situasjonen i mitt liv i Jesu navn.
  • Herre Gud, enhver form for sykdom, pest eller sykdom som fienden bruker for å begrense meg, holder meg til et sted i livet, jeg ber om at du vil helbrede meg i dag i Jesu navn.
  • Hvert forhold som jeg er interessert i, kaster bort tiden min, og gjør reisen på noen dager til en reise på flere år; Jeg ber om at du vil spre et slikt forhold i Jesu navn.
  • Herre, jeg ber om at du skal skille meg og enhver ond mann som vil hindre meg i å oppnå suksess i livet; Jeg ber om at du skal skille oss i dag i Jesu navn. Herre Gud, hvis du ikke hadde forårsaket et guddommelig skille mellom Abraham og Lot, ville Abraham ha kastet bort så mye tid på et bestemt sted uten å oppfylle formålet med sin eksistens. Jeg ber ved din nåde; du vil skille meg og hver gang du kaster bort mennesker i mitt liv akkurat nå i Jesu navn.
  • Herre, jeg kommer imot enhver satanisk oppførsel som fienden har lagt i livet mitt for å kaste bort tiden min. Hver form for atferdsmessig feil som fienden har satt i livet mitt for å kaste bort tiden min, for å forsinke meg fra å oppnå suksess, ber jeg om at du ved ild tar bort slik oppførsel fra meg i dag i Jesu navn.
  • Herre Jesus, alle planer og tidsplaner for fienden om å kaste bort tiden min i livet, blir avlyst av ild i Jesu navn.
  • Herre, alle overvåkingsapparater som fienden bruker for å overvåke fremgangen min for å skape en forsinkelse i min suksess, ber jeg om at et slikt apparat tar fyr dette øyeblikket i Jesu navn.

https://m.youtube.com/watch?v=i5RwD3gd-Io

 

 

 

 

 

 

 


Forrige artikkelBønn poeng mot Destiny Wasters
Neste artikkelBønnepunkter mot frustrasjon
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.