Bønn peker mot døden på kanten av suksess

0
13706

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot døden på kanten av suksess. Skriften får oss til å forstå i boka Johannes 10:10 (NKJV) Tyven kommer bare uten å stjele og drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at de skal få liv, og at de kan få det rikelig. Fienden ville bare komme for å stjele, drepe og ødelegge. Det er så mange mennesker som har kuttet livet når de er nær suksess.

Hvordan en mann vil jobbe utrettelig for å bli stor i livet, vil han streve dag og natt bare slik at han kan bli noe stort. Men når han bare er i nærheten av å bli den store mannen han har jobbet for, vil døden komme for ham. I mellomtiden står det i Skriften i boken Jeremiah 29:11 For jeg kjenner tankene jeg tenker på deg, sier Herren, tanker om fred og ikke om ondt, for å gi deg en fremtid og en håp. Tanken på Gud for oss er av godt og ikke ondt for å gi oss en forventet slutt. Det er djevelen som prøver så mye han kan for å endre det.

Denne bønneguiden vil være i mot fiendens plan om å ta livet vårt når de er lukket for suksess. Jeg bestemmer med myndighet fra himmelen at fienden ikke vil ha makt over livene våre i Jesu navn. På alle måter som fienden har planlagt å forårsake katastrofe i våre liv, ødelegger jeg den med himmelens autoritet.

Bønnepunkt

 • Herre Jesus, jeg takker deg for nåde å se en ny dag. Takk Herre for din nåde over livet mitt. Jeg takker deg for alle de gode tingene du har gjort i livet mitt. Jeg takker deg for alle de gode planene du har mot meg, jeg forherliger deg Jesus, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Far Lord, jeg kommer imot alle fiendens planer og agendaer for å ta livet mitt. For det er skrevet at jeg ikke skal dø, men leve for å forkynne Herrens ord i de levende land. Jeg kommer imot hver dagsorden i livet mitt i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg bestemmer med himmelens autoritet, jeg skal nå mine mål i livet uten hindring i Jesu navn. Hvert merkelige dyr som sendes inn i livet mitt fra mørkeriket for å overvåke min fremgang i livet, la Guds allmektige ild ødelegge slike dyr i Jesu navn.
 • Fader Herre, alle onde hundene som er blitt sendt inn i livet mitt for å spise opp min fremgang i livet, tar fyr i dette øyeblikket i Jesu navn. Jeg sendte Herrens engel med fiendene mine, la ilden til hellig ånd ødelegge dem i øyeblikket i Jesu navn.
 • Jeg avbryter alle fiendens planer for å drepe meg på det tidspunktet jeg lykkes i livet. Jeg kommer imot enhver dødspakt i løpet av livet mitt i dag i Jesu navn. Hver mann eller kvinne som prøver å sende døden til meg, faller i hjel akkurat nå i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du skal underkaste kraften til enhver sterk mann og kvinne i min far og mors hus som arbeider mot min fremgang i livet. Jeg ber om at ved Den hellige ånds dør en slik person i Jesu navn. Hver gigant i min slekt som dreper skjebnebarn, du skal ikke tisse over livet mitt i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at din beskyttelse kommer over meg. Jeg ber om at øynene dine skal være rettet mot meg i Jesu navn. For det er skrevet: Herrens øyne er alltid på de rettferdige, og hans ører er alltid oppmerksomme på deres bønner. Jeg ber om at beskyttelsesøyne alltid skal være rettet mot meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg innløser hver dag i mitt liv med ditt dyrebare blod. Jeg skal ikke bli offer for noen onde omstendigheter i Jesu navn. For det er skrevet at ingen våpenmote mot meg skal blomstre. Jeg bestemmer at ingen onde planer for fienden over livet mitt skal stå i Jesu navn. Hvert våpen som er designet av fienden for å skade meg, sender jeg dem tilbake i syv ganger i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at mitt råd og ditt råd alene vil stå over livet mitt. Alle fiendens planer blir ødelagt i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg legger livet mitt i dine dyktige hender, jeg ber om at din ånd vil veilede meg. Hver form for ond implikasjon på kanten av suksess ødelegger jeg den ved det hellige ånds ild. Enhver form for distraksjon, tretthet eller tretthet blir ødelagt av Den hellige ånds ild i Jesu navn.
 • Herre Jesus, livet mitt er i dine hender. Jeg vil at du skal beskytte det. Jeg vil ikke mislykkes med hensikten i Jesu navn. Jeg kommer imot alle fiendens planer for å få meg til å mislykkes med å drepe meg på kanten av suksess, jeg kommer mot slike planer av kraften i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du skal velsigne hendene mine for å lykkes. Alt jeg legger hendene på, skal blomstre i Jesu navn. Jeg kommer imot ånden av fiasko i livet mitt. Jeg ber deg gi deg ideen om å styre verden. En idé som vil sette meg til side for storhet blir frigitt for meg i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber deg hjelpe deg med å oppnå suksess i alle mine anstrengelser i livet i Jesu navn.

Forrige artikkelBønnepunkter som ikke mislykkes Formålet
Neste artikkelBønn poeng mot Destiny Wasters
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.