10 bønnepunkter for styrke og veiledning

0
2197

I dag skal vi forholde oss til 10 bønnepunkter for styrke og veiledning. For en jevn og vellykket reise i livet trenger en mann styrke for å fortsette å bevege seg, selv når oddsen er imot ham og veiledning for å vite hvor du skal dra og hvor du ikke skal dra. Når a mangler styrke, vil han ikke utgjøre noe i livet. Og når retning mangler, bruker en mann alle årene av sitt liv på å finne en vei. Ikke så rart skriften sier i boken av Ordspråkene 29:18 Hvor det ikke er åpenbaring, setter folket tilbakeholdenhet; Men lykkelig er den som holder loven.

Historien om isrealittene er et evigvarende eksempel på styrke og veiledning. Skriften skrev at de reiste førti år uten at fotsålen ble ødelagt. De ble ledet ut av Egypt av en profet som het Moses. Det ville ha vært veldig vanskelig for Moses å føre Isreals barn ut av fangenskap uten Guds ledelse. Skriften registrerte ildsøylen førte dem om natten, og herrens ånd gikk aldri bort fra Moses.

Tilsvarende i vårt liv trenger vi Guds styrke og veiledning. Det er så mange av oss som burde ha oppnådd store mål, men fordi vi mangler styrke til å fortsette å prøve, ble vi nektet de velsignelsene. Noen andre personer der problemet er mangel på syn. Når det ikke er noen veiledning fra Gud, er det ingen visjon, og når synet mangler, ville synet ikke være på plass. Hvordan kan en mann reise uten et syn? Samson ville ikke ha bedt om å dø sammen med fienden hvis synet fortsatt var intakt. For at vi skal utmerke oss over grensen, er det viktig at vi ber om styrke og veiledning fra Gud den allmektige.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepunkter for styrke

 • Herre Jesus, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å se en ny dag, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om styrke ovenfra. Jeg nekter å stole på min dødelige styrke for å nå mål i livet. Jeg innser at du er livets giver og menneskers løfter. Jeg ber om at du vil styrke meg i Jesu navn. Jeg ber om den Høyestes kraft til å hvile på meg på alle områder av livet mitt som kreves, herre la meg finne styrke i Jesu navn.
 • Fader Herre, uten din kraft er jeg en svak person. Og jeg forstår at en svak person ikke har noen plass i denne verden. Jeg vil ikke bli kastet rundt av trengselsvindene. Jeg vil ikke plages av lidelser. Jeg ber om styrken til å frigjøre meg fra alle former for trengsler og lidelser, herre gi meg slike styrker i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg vet at jeg er en synder. Herre, jeg ber om at du vil gi meg styrken til å motstå synd og misgjerning i Jesu navn. Jeg ber om styrken til å kjempe mot djevelens narrestreker, styrken til å overvinne min svakhet, herre, la din styrke komme over meg i Jesu navn.
 • Far Lord, jeg ber om styrken til å oppnå store mål i livet. Jeg bestemmer ved den høyeste nåde, gi meg styrke til å aldri slutte å prøve. Jeg forstår at livet ikke er bygget på en seng av roser, men herre jeg ber om at du vil gi meg styrken til å identifisere dårlige dager, gi meg den nåde å aldri slutte å stole på deg og gi meg styrken til å presse frem når riktig tid kommer i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om styrken til aldri å bli sliten i min jakt etter åndelige ting. Herre, jeg ber styrken til å aldri bli sliten i arbeidet med å kjenne deg mer. Apostel Paulus sa at jeg kanskje kjenner deg og kraften i din oppreisning. Herre gi meg styrken til å aldri slutte å tørste, gi meg styrken til å aldri slutte å være nysgjerrig på å kjenne deg, gi meg styrke til sulten etter at du aldri skal slukke inni meg, i Jesu navn.

Bønnepunkter for veiledning

 • Herre Jesus, jeg ber om åndelig veiledning fra deg. Jeg ber om at du vil lede meg i den rette delen for å gå i Jesu navn. Herre, hvis du ikke vil gå med meg, nekter jeg å bevege meg en tomme, far, jeg ber om at din ånd og ditt nærvær vil være med meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, over mitt ekteskapelige liv, rett meg på hva jeg skal gjøre. Herre, jeg nekter å overlate livet mitt til skjebnen lenger. Jeg ber om at din ånd og kraft vil veilede meg om hvem jeg skal gifte meg i Jesu navn. Herre Jesus, jeg har gjort deg til livets kaptein. Jeg ber om at du vil styre livets skip fra dette øyeblikket i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg trenger din veiledning i løpet av karrieren min. Jeg ber om at du vil veilede meg om hva jeg skal gjøre. Jeg forstår at når det er en retning, blir livsreisen mindre stressende. Jeg vil at livet mitt skal være mindre stressende, Herre, vær så snill å veilede meg om karrieren min i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om veiledning over alt som angår meg. Jeg forstår at det er ingen kunnskap før deg, og etter deg er det ingen kunnskap som er større enn din. Jeg ber om at fra nå av vil din ånd begynne å veilede meg om ting jeg skal gjøre, når jeg skal snakke og når jeg skal være stille, og selv når jeg åpner munnen for å snakke, vil de bli fylt med dine ord i Jesu navn. 
 • Herre, jeg vil ikke reise gjennom denne verden som en blind mann. Jeg vil reise med perfekt syn. Jeg ber om at du vil gi meg nåde til å se syn. Jeg ber om at din hellige ånd og kraft vil komme over meg, og du vil åpne alle sansene mine for å høre fra deg. Jeg ber om at nåde skal være underdanig å lede, Herre, gi den til meg i Jesu navn. 

 


Forrige artikkelTi grunner til at du bør be med Skriften
Neste artikkelBønnepunkter som ikke mislykkes Formålet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.