Ti grunner til at du bør be med Skriften

0
12671

I dag skal vi forklare ti grunner til at du bør be med Skriften. Å be Skriften betyr å sitere ord direkte fra Skriften i løpet av bønner. En rask tilbakekalling fra Skriften da Kristus ble fristet av djevelen etter at han hadde faste og bedt i førti dager og natt. Matteus 4: 7 Jesus sa til ham: Det står igjen skrevet: Du skal ikke friste Herren din Gud. ” Jesus siterte skriften direkte for djevelen, bare for å frigjøre seg fra djevelens fristelse.

I våre liv som troende må vi mestre vanen med å be med Skriften. Det er ikke nok å snakke og snakke under bønn, det er et behov for oss å bruke Guds ord under bønnene. Skriften er som en grunnlov som advokater bruker for å forsvare en sak i retten. Skriften kan også sammenlignes med kuler som vi bruker under vår åndelige krigføring. Du må mestre vanen med For det er skrevet under bønnesamlingen. Ikke engang djevelen kan endre det som er skrevet, og djevelen kan ikke kjempe med det som er skrevet.

Hvis du ikke har mestret kunsten å be med Skriften, er det ti grunner til at du bør begynne nå:


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Det gir oss tillit

Sannheten er at vi er Kristi soldater. Vi må ikke bekymre oss når livsutfordringene raser mot oss. Vi kan imidlertid ikke finne styrke eller tillit bare ved å be. Guds ord er en forsikring og tillit for oss når vi ber.

Det er denne forsikringen vi har når vi siterer den nøyaktige delen av Skriften som stemmer overens med det vi ber om. For eksempel, hvis vi ber om helbredelse, når vi siterer noe skriftsted som snakker om helbredelse, er det et nivå av selvtillit som bygger seg opp inni oss og vet at Gud har lovet å helbrede alle våre sykdommer.

Det gjør bønn til en interessant aktivitet

Bønn kan bli kjedelig noen ganger. Vi kan krydre bønnelivet vårt ved å sitere Skriften. Dette krever at vi har inngående kjennskap til Skriften. Dette hjelper oss å bli på bønnens sted.

Vi tilbringer flere timer på bønnestedet når vi ber med Skriften. Det er mange skriftsteder som kan brukes i spesifikke situasjoner. Som nevnt tidligere, når vi har en grundig kunnskap om Guds ord, hjelper det oss å bli lenger på bønnens sted.

Det hjelper oss å bygge intimitet med Gud

Vår kunnskap om Guds ord hjelper til med å fremme et kvalitetsforhold mellom oss og Gud. Vi bygger et intimt forhold til Gud ved å snakke ordet. Jo mer vi studerer ordet, jo bedre forstår vi mannen som heter Gud. Når vi studerer ordet og bruker det i stedet for bønn, opprettholder vi et hederlig forhold til Gud.

På dette tidspunktet blir bønn en toveis ting. Vi snakker til Gud og hører også fra ham bare fordi forholdet mellom oss og Gud har blitt bygget og opprettholdt i stedet for bønn.

Det hjelper oss å bygge tro

Skriften sier at tro kommer ved å høre. Romerne 10:17 Derfor kommer troen fra å høre budskapet, og budskapet blir hørt gjennom ordet om Kristus. Tro kommer ved å høre Guds ord. Når vi snakker Guds ord i bønner, forsterker det vår tro raskt. Vi har en forsikring om at vi snakker direkte til Gud fordi vi snakker hans ord.

Vi bygger vår tro på Gud for at han kan høre oss når vi snakker, og han kan svare på våre bønner. Guds ord hjelper til med å bygge vår tro.

Vi bekjenner vår synd

Bibelen sier at for alle har syndet og mangler hans herlighet. Når vi ber Guds ord, erkjenner vi det faktum at vi er syndere. Vi anerkjenner det faktum at livet vårt er langt fra rettferdighet, han taler ordet med en attest for Guds nåde å tale over våre liv.

Vi ber om nåde når vi ber Guds ord. Vi hevder ikke at vi er rettferdige, vi underkaster oss og bekjenner syndene for Gud når vi ber med Skriften.

Det hjelper oss med å overvinne fristelse og synd

Boken av Salme 119: 105 sier ditt ord is en lampe for føttene og et lys for min vei. Når vi studerer Guds ord og snakker det under bønn, overvinner vi ikke fristelsene.

Husk da Kristus ble fristet av djevelen, spottet ikke Kristus ord med djevelen, han rett og slett ganske skriften og djevelen gikk bort. Boken av Salme 119: 11 Ditt ord skjulte jeg i mitt hjerte, for at jeg ikke skulle synde mot deg. Når vi studerer og bruker Guds ord under bønner, overvinner vi fiendens fristelser.

Det hjelper oss å stå fast med Gud

Skriftene sier la den som tror han står, ta hensyn med mindre han faller. Når vi studerer og ber Guds ord under bønn, gir det oss bevisstheten om å stå fast i Guds kall. Bibelen fikk oss til å forstå at det er for friheten Kristus har frigjort oss, la oss derfor stå fast for at vi ikke lenger skal bli slave for synden.

Fordi Jesus er Ordet

Boken Johannes 1: 1-5 I begynnelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud. Det samme var i begynnelsen hos Gud. Alle ting ble laget av ham; og uten ham ble det ikke noe som ble laget.
I ham var livet; og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket; og mørket fattet det ikke.

Jesus er ordet, når vi snakker Guds ord under bønner, snakker vi Jesus.

Skriften er Guds vilje

Herrens ord er hans løfter for våre liv. Å bruke Skriften under bønn betyr å minne Gud om hans løfter over våre liv. For jeg kjenner tankene jeg har til deg, de er tanken på det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt.

Når vi ber med Skriften, taler vi Guds vilje for våre liv til virkelighet.

Det hjelper oss å holde fokus i stedet for bønn

Det er forskjellige distraksjoner som fienden kaster på oss under bønn. Når vi ber med Skriften, hjelper det oss imidlertid å holde fokus. Herrens ord innebygd i Skriften bærer kraft som får oss til å holde oss fokuserte på bønnens sted.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepoeng for å overskride barmhjertighet
Neste artikkel10 bønnepunkter for styrke og veiledning
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.