Bønnepoeng for å overskride barmhjertighet

0
12471

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å overgå barmhjertighet. Det er så mange vers i Skriften som snakket om Guds nåde. Boken av Romerne 9:15 For han sier til Moses: "Jeg vil være nådig med den jeg vil være nådig over, og jeg vil være medfølende med den jeg vil ha medfølelse med." Denne delen av Bibelen forklarer at nåde av Gud er ikke for alle og mange, det er derfor det er viktig å be til Gud for hans nåde over våre liv.

Har du noen gang lurt på hvorfor noen mennesker oppnår stor suksess i livet, selv når de bare investerte lite krefter. Mens det er noen andre sett med mennesker som investerte all sin tid, penger og energi i noe, og de fikk ikke halvparten av resultatet av de som bare gjorde lite. Det er begrepet nåde. Skriften sier, det er ikke av den som vil eller løper, men av Gud som viser barmhjertighet. Dette betyr at en manns innsats ikke er tilstrekkelig for å nå målene.

Et annet begrep om barmhjertighet er at noen mennesker vil gjøre noen alvorlige aktiviteter, og deres straff vil være minimal, mens andre bare vil gjøre litt, og det vil virke som at Guds barmhjertighet har gått bort fra dem. Eksempel i Skriften er kong Sauls og kong Davids liv. Herrens nåde er etter kong David. Kong Saul utførte ikke halvparten av grusomhetene som ble utført av kong David, men Gud kalte fortsatt David til en mann etter sitt hjerte. Når Guds overmåte barmhjertighet virker i et menneskes liv, blir ting lett.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

For riktig forståelse og for at du skal vite hvor godt du skal be, la oss raskt føre deg gjennom fordelene ved å overgå barmhjertighet.

Ting som ville skje når man overminner barmhjertighet, er å arbeide i et menneskes liv

Ting blir enkle

Det første tegnet du vil se i menneskets liv at nåde å overgå barmhjertighet virker, er at alt blir lett for en slik person. Skriften i boken til 1 Samuel 2: 9 Han vil vokte føttene til sine hellige, men de ugudelige skal være stille i mørket. “For med styrke skal ingen seire. Et menneske skal ikke seire eller utmerke seg med styrke, men ved andelen nåde og barmhjertighet som virker over hans liv.

Når Guds nåde er over et menneske, selv når han begir seg ut i en virksomhet som han ikke vet noe om, vil han fremdeles utmerke seg i den.

Protokoller vil bli ødelagt

Har du gått til et intervju for en jobb, og en mann som tydeligvis ikke har noen kvalifikasjoner blir ansett som foran dem som har alle kravene. Det er noe som fungerer i livet til en slik person, det kalles barmhjertighet. Når nåde snakker, blir protokoller foreldet. Den naturlige standarden eller driftsmåten til en organisasjon vil falle flatt i møte med menneskene som Guds nåde snakker om livet hans.

Selv en nasjons konstitusjon vil bøye seg overfor barmhjertighet i menneskets liv. Skriften fikk oss til å forstå at barmhjertighet er fremfor dom. Selv når personen er dømt for døden, vil Guds barmhjertighet tale over livet til en slik mann, og grunnloven vil ikke lenger bety.

Folk velsigner en slik person

Selv om du er en veldig tøff person som nesten ikke liker mennesker, når du møter en mann som barmhjertighet jobber i livet hans, vil du naturlig like personen og alltid vil velsigne personen med substans. Boken av ordsprogene 16: 7 Når en manns vei behager Herren, lar han til og med sine fiender være i fred med ham. Denne delen av Skriften forklarer begrepet barmhjertighet ytterligere. Når livet til et menneske behager Gud, får han fienden til å være i fred med ham.

En mann som nåden til å være over barmhjertighet er over, vil ikke ha noen fiende.

Bønnepoeng for å overskride barmhjertighet

 • Herre Jesus, jeg takker deg for din nåde over livet mitt. Jeg takker deg for livets gave som du tildelte meg for å se en ny dag du har laget. Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, Skriften sier at jeg vil være nådig med hvem jeg vil være nådig med og medfølelse med hvem jeg vil ha den på. Jeg ber om at du blant folk vil vise barmhjertighet, at herre anser meg verdig i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber mot enhver form for synd i livet mitt som vil hindre din barmhjertighet over livet mitt, Herre tilgi meg i Jesu navn. Skriften sier, vi kan ikke fortsette å være i synd og be nåde bli overflod. Jeg ber om at på grunn av blodet som ble utøst på Golgata-korset, skal jeg vaske bort mine synder og misgjerninger i Jesu navn. 
 • Herre, jeg bestemmer med din makt, hvor som helst jeg vender meg til nå, la din barmhjertighet tale for meg i Jesu navn. I løpet av karrieren min bestemmer jeg at din nåde begynner å snakke i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, på grunn av din standhaftige kjærlighet og uendelige kjærlige godhet ber jeg at du skal være nådig over meg i Jesu navn. 
 • Jeg nekter å gå uten din nåde. Din barmhjertighet som erstatter menneskets dom, herre, la den snakke over livet mitt i Jesu navn. 
 • Jeg bestemmer ved den høyestes barmhjertighet, i alle mine anstrengelser, la din overmåte barmhjertighet tale for meg i Jesu navn. 
 • Herre Gud, det var din barmhjertighet for menneskeheten som førte Kristus som et offerlam for å dø for menneskets synd. Jeg ber om at Guds nåde ikke skal stoppe over livet mitt i Jesu navn. 
 • Jeg ber om at jeg ved din barmhjertighet skal bli etablert i Jesu navn. Alt jeg alltid har beundret, alt bra i henhold til din vilje for mitt liv blir frigitt til meg i dag ved din barmhjertighet. 
 • Herre, jeg ber om at ved din barmhjertighet over livet mitt, blir sykdom tatt bort i Jesu navn. Jeg bestemmer at døden blir utslettet i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber om at hver dør av velsignelser som er stengt mot meg, bestemmer at Guds allmektige nåde åpner dem i dag i Jesu navn. 
 • Jeg ber om nåde for å oppnå det gode med letthet, jeg ber om at slik nåde begynner å snakke over livet mitt i Jesu navn. 

 


Forrige artikkelBønnepoeng for å lykkes i jamb-eksamen
Neste artikkelTi grunner til at du bør be med Skriften
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.