Bønnepoeng for å lykkes i jamb-eksamen

0
14626

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å lykkes i JAMB undersøkelse. Joint Admission Matriculation Board Examination er en av de mest populære eksamenene i Nigeria. Rimeligvis har mange blitt en fast kunde hos Jamb. De fortsetter å skrive eksamen hvert år bare fordi de har fortsatt å oppleve svikt i eksamen.

Det uheldige er at uten denne undersøkelsen er det ikke mulig å få opptak til universitetet eller polyteknikk. I dag vil vi, i tillegg til bønnen om å lykkes i eksamen, lære kommende studenter noen tips om hvordan de skal bestå eksamen. Kristus er ikke en fiasko, derfor kan du ikke fortsette å mislykkes. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at enhver kraft som stadig blokkerer deg når du skriver Jamb-undersøkelser, ber om at de tar fyr i Jesu navn.

Hvis du har skrevet Jamb i årevis og ikke har funnet flaks ennå, kan du bruke følgende tips for å sikre deg suksess i eksamen.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Tips for å bestå JAMB-eksamen

Studer JAMB-pensum

Når det ikke er noen retning, går folk seg vill. JAMB-pensum inneholder arbeidsplanen for eksamensrådet. Det er her eksamensspørsmålene blir plukket fra. JAMB-pensum gir ambisiøse studenter en retning for hva de skal lese og ting som skal forberedes til eksamen.

En av grunnene til at JAMB gir ut denne pensum til studenter, er å hjelpe dem med å kjenne områdene de skal lese. Eksamenrådet forstår at det ikke er mulig å få studenten til å lese opp hele arbeidsopplegget. Så pensum er mer som konsentrasjonsområdet for eksamen.

Les romanen

Spørsmål om jambeksamen dekker fire fag. Blant de fire fagene er engelsk det mest obligatoriske at alle studenter vil skrive, uavhengig av kurset de valgte. Hvis en student kan score høyt på engelsk, øker det muligheten for å ha høy score totalt.

Et av de viktigste segmentene av de engelske spørsmålene er litteraturgjennomgangen, som vanligvis er spørsmål som er en litterær tekst som ble gitt til ambisiøse studenter. Mens du studerer pensum, må du sørge for at du skaffer ledig tid til å studere romanen.

Bruk tidligere spørsmål

Et annet tips for å lykkes i eksamen er å bruke det forrige spørsmålet. De fleste ganger blir spørsmål gjentatt. Men hvordan kan en student dra nytte av dette hvis han / hun ikke studerer det forrige spørsmålet?

Mens du studerer Jamb-pensum, må du sørge for at du bruker de tidligere spørsmålene til å studere strukturen i spørsmålsdannelsen.

Lær hvordan du bruker datamaskinen

Borte er dagene da eksamenene skrives med blekk og papir, nå er det med datamaskinen. Dette har strømlinjeformet suksess bare for de som har en ide om hvordan du bruker datamaskinen.

Selv om du bruker tid på å studere pensum og bruke de tidligere spørsmålene, kan du også lage tid til å lære hvordan du bruker datamaskinen hvis du ikke vet hvordan du bruker en. Selv om du vet svaret riktig, kan du fremdeles mislykkes på grunn av datamaskinkunnskapen.

Be om hjelp

I det øyeblikket et menneske tror at han er tilstrekkelig til å gjøre ting helt alene, vil Gud unnskylde seg selv og la personen lide. Ikke la deg rive med for undersøkelsens spenning om at du glemmer Guds sted.

Ikke stol på din jordiske kunnskap alene om at du ikke ser noe behov for hjelp fra Gud. For Gud er alltid klar til å hjelpe dem som ber om det. Ikke så rart skriften sier i boken av Mathew 7: 7 Be, så blir det gitt deg; søk, og du vil finne; bank, og det vil bli åpnet for deg. Gud har aldri nektet hjelp fra noen som ba om det.

Be for helliggjørelse av datamaskiner

En annen grunn til at noen mislykkes med Jamb, er ikke fordi de er dullards, noen ganger er det forårsaket av datamaskinens mangelfullhet. Når du lukker øynene for å be for Jamb-undersøkelsen, be til Gud om å berøre alle datamaskinene som skal brukes, og viktigst av alt den du vil bruke.

Be om at datamaskinene er i god form til å fungere den dagen.

Jeg ber ved den allmektige Guds nåde, du skal ikke unnlate denne undersøkelsen i Jesu navn. Ånden av fiasko brytes av himmelens autoritet.

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg forherliger deg for livets gave, Herre må ditt navn være høyt opphøyet i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg irettesetter alle fiendens planer for å få meg til å sitte på en ny Jamb-undersøkelse i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, jeg ber for nåde å forstå ting riktig og grunnleggende. Jeg ber om at etter himmelens autoritet er suksess min i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot alle former for implikasjoner, la den bli ødelagt i Jesu navn. Jeg helliggjør alle datamaskiner med Kristi dyrebare blod. Jeg ber om at de ikke vil fungere på den dagenn i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot enhver ånd av fiasko i livet mitt, jeg ber om at den blir ødelagt i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at utover tidligere spørsmål og pensum at din ånd vil veilede meg om ting å lese i Jesu navn. 
  • Jeg kommer imot alle former for distraksjon på min måte, la dem bli ødelagt i Jesu navn. Jeg kommer imot alle fiendens planer om å implisere meg, jeg ødelegger dem ved det hellige ånds ild.
  • Herre, jeg ber om at din hellige ånd vil komme kraftig over meg. Jeg mottar nåde for å lykkes i Jesu navn.
  • Herre, jeg kommer imot enhver ånd av glemsomhet i meg i Jesu navn. Fra i dag, når jeg leser noe, vil jeg forstå dem riktig og grunnleggende. Glemsomens ånd, jeg bryter åket ditt over meg i Jesu navn. 
  • Jeg bestemmer med himmelens autoritet at dette forsøket vil være siste gang jeg vil skrive jamb igjen i Jesu navn. Jeg ber om åndelig akselerasjon i Jesu navn

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepoeng for å lykkes i WAEC-eksamen
Neste artikkelBønnepoeng for å overskride barmhjertighet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.