Bønnepoeng for å overgå nåde

0
14778

I dag vil vi forholde oss til bønnepunkter for å overgå nåde. Hva kommer du til å tenke når du hører ordet som overgår nåde? Å overskride nåde kan sies å være mirakuløs nåde. I Guds ordning er det nivåer i ting. Nåde har også nivåer. Å overskride nåde er en overnaturlig, en som ikke kan forklares, slik at den ikke kan forklares med kunnskap fra noe menneske.

Nåde er Guds gave gitt menneskeheten. Det kan også bety en ufortjent gunst som man nyter av Gud. Guds overmåte nåde er en gave som ikke kjenner noen grenser eller begrensninger. Vi lever i nådeens tid og for dem som er storhet i livet, er det stort behov for overskridelse av Gud. For at vi skal gjøre stor utnyttelse på jorden, trenger vi Guds nåde. Dette er tiden da nåde er svært nødvendig for å seire i livet.

Boken av Efeserne 2: 7 for at han i de kommende tider skulle vise den overlegne rikdommen av sin nåde i godhet mot oss i Kristus Jesus. At han vil vise overlegen rikdom av sin nåde. Skriften forstår at det kommer en tid i livet at ingenting vil telle lenger, gradskvalifikasjoner, sosial status, alder, språk eller kultur vil ikke utgjøre noe lenger, bare Guds nåde vil skille menn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Abraham likte Guds nåde i sitt liv. Hvordan at bare et dødelig menneske blir Guds venn og Gud vil fortelle ham alt som er i ferd med å skje. Da Gud ønsket å tilintetgjøre folket som gjør Sodoma og Gomorra, ble Abraham gjennom Guds nåde i løpet av livet fortalt om Guds planer for folket i Sodoma.


På samme måte fant Noah også nåde i Guds øyne. Boken av Genesis 6: 9 Noah fant nåde i Ls øyneORD». Gud ødela folket på jordens overflate på grunn av ondskapen i hjertet. Men nåde reddet Noah og hans folk fra Guds vrede.

De fleste ganger har folk misforståelse om nåde eller hvordan man får det. For å legge vekt, la oss liste opp noen av misoppfatningene om nåde.

Nåde fortjenes gjennom menneskets innsats

Det er ikke en manns innsats som bringer nåde. Skriften sier at det ikke er av ham som vil og løper, men av Gud som viser barmhjertighet. Ingen styrker skal med styrke. Guds nåde er en ufortjent gave fra Gud til mennesket.

Noen ganger føler vi at noen mennesker ikke fortjener Guds velsignelser eller gave over livet, bare fordi vi føler at vi er bedre enn dem. Gud er i stand til å bestemme hvem som tjener Hans nåde.

Nåde er ikke basert på rettferdighet

Skriften fikk oss til å forstå at vår rettferdighet er som en skitten fille for Gud. Vi tjener ikke nåde ved vår rettferdighets gjerninger. Hvis Gud gjør ugudelighet, hvem kan stå?

Guds nåde er en ufortjent velsignelse, dette betyr at du ikke verdt det, og du har heller ikke jobbet for det.

Hvordan arbeide i Guds nåde

Nøkkel inn i korspakten

Kristus døde ikke bare på korset, det var en pakt som ble inngått med Kristi død. Kristi død på korset førte nåde. Boken av Romerne 6: 14 For synd skal ikke herske over deg, for du er ikke under lov, men under nåde. Guds nåde ble gjort tilstrekkelig for oss gjennom Kristi død på Golgata.

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg takker deg for Jesus Kristus gave som kom til å dø for meg, jeg takker deg for at du frelste meg under lovens forbannelse, takk for det fantastiske blodet fra sønnen din Jesus Kristus som brakte den nye nådepakt , la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
  • Herre Gud, Efeserne 1: 7 I ham har vi forløsning gjennom hans blod, tilgivelse for våre overtredelser, i samsvar med hans nådes rikdom. Far, jeg søker tilgivelse for mine synder og misgjerninger ved Kristi Jesu dyrebare blod. Jeg ber om at Guds allmektige nåde blir fjernet alle mine synder i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg ber om din overmåte nåde over livet mitt. Herren Jesus Kristus nåde som vil skille meg ut blant mange mennesker. Den nåde som gjorde de tre hebreerne verdige midt i flere hebreere, jeg ber om at slik nåde begynner å virke over livet mitt i Jesu navn.
  • Skriftene sier, og Esther fant nåde for alle som så henne. Jeg bestemmer med myndighet fra himmelen, Guds nåde over livet mitt aktiveres i Jesu navn. Herre, hver mann og kvinne skal begynne å favorisere meg i Jesu navn.
  • Skriften sier at hvis noen vil tale, la ham tale som et orakel av Gud. Herre hver dør som har stengt mot meg, bestemmer jeg at Guds nåde begynner å åpne dem i Jesu navn. Jehova Guds ufortynnede nåde vil gå foran meg i dag og gjøre hver ujevn vei glatt i Jesu navn.
  • Herre, jeg bestemmer på grunn av Kristi Jesu overmåte nåde, jeg skal feires på alle steder jeg er blitt forkastet. La fortjenestens nåde begynne å kunngjøre meg for storhet i alle hjørner av jorden i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg bestemmer med himmelens autoritet at alt jeg legger hendene på fra i dag, skal lykkes. Kristi overmåte nåde vil fjerne alle mine feil på jobben. La nåde tale for meg i alle Jesu navn.
  • Lord Jesus, den typen nåde som skiller Daniel ut blant alle hans samtidige, jeg ber om at i Jesu navn, la slik nåde begynne å virke over livet mitt i dag. Den nåde som vil sette meg til side for fortreffelighet, jeg aktiverer den i dag i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter til påske (Gjenoppbygging)
Neste artikkelBønnepoeng for å lykkes i WAEC-eksamen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.