Bønnepunkter til påske (Gjenoppbygging)

1
14170

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for påskefeiringen. Feiringen av påske representerer et viktig øyeblikk i vårt kristne liv. Frelse av mennesket ville ha vært et speilbilde, forløsning fra syndens kraft og helvets pine ville ikke vært mulig hvis Kristus ikke hadde dø og oppreist. Håpet om vår frelse ville blitt beseiret hvis ikke Kristus har kommet seg opp fra døden. Dette er grunnen til at påsken er veldig viktig, og dette er et øyeblikk som vi burde ha nøktern refleksjon over livet vårt i Kristus - at hans død og oppstandelse ikke vil være bortkastet over oss.

Påsken er en periode med gjenoppretting av håp og fred. Menneskets håp ble gjenopprettet da Kristus gjenoppstod fra de døde. 1.Korinter 15: 55-58 O død, hvor er din brodd? O grav, hvor er din seier? Døden er synd; og syndens styrke er loven. Men takk være Gud som gir oss seieren gjennom vår Herre Jesus Kristus. Derfor, mine elskede brødre, vær faste, urokkelige, alltid i overflod i Herrens gjerning, for så vidt dere vet at deres arbeid ikke er forgjeves i Herren. Vi kan skryte i dag fordi Kristus gjenoppsto fra de døde. Hvis dødens kraft og gravpakt ikke kunne holde Kristus i mer enn 72 timer, bestemmer jeg ved Den hellige ånds ild, døden vil ikke ha makt over deg i Jesu navn.

I denne bønneartikkelen vil vi be om stor velsignelse og mirakel som vil få folk til å tvile. Husk at Thomas ikke kunne tro på ørene da han hørte at Kristus er kommet opp igjen. Johannes 20: 24-27 Men Thomas, en av de tolv, kalt Didymus, var ikke med dem da Jesus kom. De andre disiplene sa derfor til ham: Vi har sett Herren. Men han sa til dem: Med mindre jeg i hans hender vil se neglene, og legge fingeren i neglenes trykk og skyve hånden min inn i hans side, vil jeg ikke tro. Og etter åtte dager var disiplene igjen inne, og Thomas med dem. Da kom Jesus mens dørene var lukket, og sto midt i mellom og sa: Fred være med dere! Så sier han til Thomas, nå fingeren din hit, og se hendene mine; og stikk hit din hånd og dytt den inn i min side, og vær ikke tro, men tro.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Vi vil be om mirakel som overgår forståelsen av mennesker, den typen som får folk til å forvirre. Det er mirakler som vil skje som vil få alle til å forvirre. Jeg bestemmer med himmelens autoritet: Gud vil gjøre underverker i livet ditt i påsken i Jesu navn. Måtte kraften til gjenoppretting gjenopprette alt som har gått tapt i livet ditt i Jesu navn.

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg takker deg for nåde å være vitne til en ny påske på jorden. Et øyeblikk for å huske din oppriktige kjærlighet og lidenskap overfor menneskeheten. Gaven til din sønn Jesus Kristus som ble lidd og til og med møtt døden for at menneskeheten skulle bli frelst og forløst. Takk Herre Jesus for din standhaftige kjærlighet, la ditt navn opphøyes i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at årsaken til din død ikke blir søppel i livet mitt. Jeg ber om at du vil hjelpe meg til å holde meg stående helt til slutten. Jeg vil ikke at din innsats, død og oppmuntring over meg skal bli bortkastet. Skriften sier at det er for frihet at Kristus har frigjort oss, la oss derfor stå fast i vår frihet slik at vi ikke lenger kan bli slaver for synden. Far, jeg ber om at du vil hjelpe meg til å stå helt til slutt i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg ber om at kraften til oppstandelse som vekket Kristus fra de døde, skal bo i meg fra i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at alt godt som er død i meg, vil få liv i Jesu navn. Hans ånd som oppreiste Kristus fra de døde, skal fortsette å bo i meg fra i dag i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg ber om gjenopprettelsens kraft, jeg ber om at det begynner å virke over livet mitt i Jesu navn. Alle gode ting som har gått tapt i mitt liv, bestemmer jeg med himmelens autoritet at gjenopprettelsens kraft begynner å gjenopprette i Jesu navn. Fader Herre, på grunn av denne sesongen bestemmer jeg at enhver mistet herlighet får styrke til å skinne igjen i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg bestemmer med himmelens autoritet at alt som trenger mirakel i livet begynner å få berøring av påsken i Jesu navn. Fader Herre, miraklet som vil skje i livet mitt som får folk til å tvile på om det var meg eller ikke, jeg bestemmer at det begynner å skje i dag i Jesu navn.
  • Fader Herre, jeg ber om at du vil gi meg håp tilbake i Jesu navn. Herre, mens din sønn Jesus Kristus død og gjenopplivelse gjenoppretter menneskehetens håp om frelse, ber jeg om at du skal gi meg håp når jeg trenger det i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at du vil velsigne meg med din hellige Ånd og kraft i Jesu navn. Skriften sier at hvis ånden til ham som oppreiste Kristus fra de døde, bor i deg, vil den gjøre ditt jordiske legeme raskere. Jeg ber om at det hellige ånds kraft bor i meg i Jesu navn. Kraften til den hellige ånd i meg fortsetter å øke i Jesu navn.
  • Å kraften til oppstandelse begynner å vekke liv til alle døde bein i meg i Jesu navn. 

 


Forrige artikkelBønnepunkter for frigjøring
Neste artikkelBønnepoeng for å overgå nåde
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.