10 bibelvers å be når du trenger gjennombrudd

3
27977

I dag skal vi forholde oss til 10 bibelvers å be når du trenger gjennombrudd. Dette er en ting som mange mennesker trenger. Djevelen har en måte å frustrere mennesker på kanten av gjennombrudd. Vi har hørt og lest så mange historier om mennesker som begår selvmord. Dette er fordi depresjon har sneket seg inn for de fleste. Konsekvent svikt i livet har en måte å gjøre et individ deprimert.

Gjennombrudd er noe vi alle trenger i våre liv. Jakob hadde Guds løfte og pakt, men han opplevde store tilbakeslag i sin søken etter suksess. Selv Esau som var mer velstående enn Jakob. Da Jakobs gjennombruddsøyeblikk begynte, forandret ting seg raskt for ham. Hovedårsaken til at vi bruker bibelvers for gjennombruddsbønn, er fordi de fleste av disse versene bærer Guds løfter. Skriften sier i boken til Jeremiah 29:11 For jeg kjenner tankene jeg tenker på eder, sier Herren, tanker om fred og ikke om ondskap, for å gi deg et forventet slutt. Også skriften får oss til å forstå at Gud ærer sine ord enda mer enn hans navn.

Når du vil be om gjennombrudd, bruk følgende bibelvers.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

1.Johannes 5: 14-15 Og dette er den tillit vi har til ham, at hvis vi ber om noe etter hans vilje, hører han oss:
Og når vi vet at han hører oss, hva vi ber om, vet vi at vi har fått våre bønne at vi ønsket av ham.

Johannes 8:32 Da skal du kjenne sannheten, og sannheten vil gjøre deg fri.

Apostlenes gjerninger 1: 8 Men dere skal motta makt etter at Den hellige ånd er kommet over eder; og I skal være vitner for meg både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den ytterste del av jorden.

Jesaja 54:17 Intet våpen som er utformet mot deg, skal lykkes, og du skal forveksle enhver tunge som reiser seg mot deg i retten. Dette er arven til Herrens tjenere og deres rettferdighet fra meg, sier Herren. ”

Romerne 5: 1 Siden vi er blitt rettferdiggjort av tro, har vi fred med Gud gjennom vår Herre Jesus Kristus.

Jesaja 53: 1-12 Hvem har trodd det han har hørt fra oss? Og for hvem er Herrens arm blitt åpenbart? For han vokste opp for ham som en ung plante og som en rot fra tørr mark; han hadde ingen form eller majestet at vi skulle se på ham, og ingen skjønnhet at vi skulle ønske ham. Han ble foraktet og avvist av mennesker; en sorgsmann og kjent med sorg; og som en som menn skjuler ansiktet for, ble han foraktet, og vi satte ham ikke høyt. Sannelig har han båret vår sorg og båret våre sorger; likevel satte vi pris på ham slått, slått av Gud og plaget. Men han ble såret for våre overtredelser; han ble knust for våre misgjerninger; på ham var straffen som førte oss fred, og med hans striper blir vi helbredet.

Jesaja 43:19 Se, jeg gjør en ny ting; nå springer det frem, skjønner du det ikke? Jeg vil gjøre vei i ørkenen og elver i ørkenen.

Hebreerne 13: 5 Hold livet ditt fri for kjærlighet til penger, og vær fornøyd med det du har, for han har sagt: Jeg vil aldri forlate deg eller forlate deg.

2 Corinthians 9: 8 Og Gud er i stand til å gjøre all nåde til overflod for deg, slik at du har overflod i alle ting til enhver tid, så du kan florere i alt godt arbeid.

28. Mosebok 12:XNUMX Herren vil åpne for deg sin gode skattkammer, himmelen, for å gi ditt land regn i sin tid og velsigne alt ditt hender. Og du skal låne ut til mange nasjoner, men du skal ikke låne.

Bønnepoeng:

 • Herre Gud, jeg ber ved den høyeste nåde at du vil løfte meg til en større høyde i livet i Jesu navn.
 • Herre, alt det gode jeg alltid har beundret for, ber jeg om at du ved Herrens nåde vil frigjøre dem til meg i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med kraften i Jesu navn, alle lukkede dører blir åpnet i Jesu navn. Hvert punkt som jeg har opplevd fiasko og tilbakeslag, bestemmer jeg etter myndighet fra himmelen, jeg får fart til å gå videre i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot alle krefter som svekker meg ved kanten av gjennombruddet. Hver demonisk kraft fra min fars hus som har vært stasjonert for å svekke meg når jeg er i nærheten av suksess, la slike krefter ta fyr i Jesu navn.
 • Herre Jesus, hver vanskelighetsånd som er tildelt for å forstyrre meg, tar fyr i dag i Jesu navn.
 • Herre Gud, tildel meg suksessenglene. Jeg kommer imot enhver demonisk ånd av fiasko, tar fyr i dag i Jesu navn.
 • Det er skrevet, se, jeg vil gjøre en ny ting, nå skal den springe ut, for dere vet ikke det, jeg vil gjøre vei i ørkenen og elver som dessert. Herre, jeg ber om at du legger vei for meg i Jesu navn.
 • Jesus, selv på steder som jeg minst forventet at gjennombrudd skulle komme, vises Herren og gjør det som bare du kan gjøre i Jesu navn.
 • Fader Herre, skriften sier at jeg vil tilfredsstille alle dine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Jeg ber om at alt jeg trenger blir gitt i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver ånd av mangel i livet mitt, jeg ødelegger den med myndighet fra himmelen i Jesu navn.
 • Herre, jeg bryter alle former for barrierer på min vei til suksess, lar dem bli ødelagt i Jesu navn.
 • Herre, jeg takker deg for at du har svart på mine bønner. Jeg takker deg fordi du aldri forlater meg. Jeg takker deg fordi du vil åpne dører for muligheter for meg. Takk, Lord Jesus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 bibelvers å be når du trenger helbredelse
Neste artikkelBønn peker mot min svakhet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

3 KOMMENTARER

 1. Hallo
  Recevez toute la faveur de Dieu. C'est un puissant guide pour parfaire notre relationship avec Dieu.
  Désormais om en une indikasjon biblique pour nos prières.
  Amen!!

  • Takk for dette. Jeg underordner meg gjennom Guds nåde i Jesu navn AMEN.
   Jeg ber om større salvelse i livet ditt i Jesu navn amen.

 2. Dette er en veldig mektig Guds mann, jeg stoler på at Gud vil gjøre som han gjorde for vennene mine, for å befri dem fra fattigdommens ånd, og disse skriftstedene og bønnene var veldig nyttige, jeg gir en velsignelse over ditt liv og din tjeneste

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.