Jabez bønnepunkter

0
19960

I dag skal vi forholde oss til Jabezs bønnepunkter. Vi vet alle at Jabez er et av de mest fremtredende navnene i Bibelen. Trist å merke seg, han fikk fremtredende stilling av feil grunn. Jabez ble oppkalt av sin mor fordi hun bar ham i smerte som forklart i 1. kronikk. Det ubehagelige navnet Jabez fikk, forårsaket livet hans et stort problem.

Denne bønneartikkelen er spesiell for oss fordi de fleste av oss lever under de ubehagelige navnene som folk kaller oss. Noen personnavn er en av hovedårsakene til problemet deres. En ting vi har forstått fra Skriften, er at Gud noen ganger endrer navnet på et menneske for å opprette sin pakt med det mannen. Mens Jabez bare ble velsignet uten navneendring, fikk Abraham, Paul, Jacob og mange andre navn endret da transformasjonsøyeblikket startet.

Jabez-bønn er slik at Gud anerkjenner den allmektige, den som er i stand til å gjøre alle ting. Når vi kontinuerlig stoler på vår jordiske styrke, kan dette nekte oss å dra nytte av noen løfter fra Gud. Ikke så rart skriften sier i boken av Hebreerne 11: 6 Men uten tro er det umulig å behage ham, for den som kommer til Gud, må tro at han er, og at han er en belønning for dem som flittig søker ham.

Før vi dykker ned i bønneartikkelen, la oss analysere noen Jabez-bønner og hvorfor Gud raskt svarte på den.

Hvorfor Gud svarte Jabez-bønn

1. Krønikebok 4:10 “Jabes ropte til Israels Gud:“ Å du vil velsigne meg og utvide mitt område! La din hånd være med meg, og hold meg unna skade, så jeg blir fri for smerte. ” Og Gud innfridde hans forespørsel. ” Denne delen av Skriften forklarer hva Jabez gjorde.

Jabez ropte til Gud

Det er noe med å gråte til Gud. Det betyr at alt håp er borte, og man erkjenner at det bare er Gud som kan hjelpe på den tiden. Gud er ikke blind for noen av utfordringene vi opplever, men ikke før vi roper til ham om hjelp, vil han fortsette å være stille.

Boken av Exodus 2: 24 Så hørte Gud deres stønn, og Gud husket hans pakt med Abraham, Isak og Jakob. I årevis falt Isreals barn på slaveriets smerte, og Gud fortsatte å være stum. Men i det øyeblikket de ropte til Gud om hjelp, tok ting en ny vending. Det er ingen som noen gang har ropt til Gud om hjelp som Gud noen gang har fornektet en.

Jabez erkjenner at velsignelsen kommer fra Gud
Jabez erkjente ikke bare at hjelpen bare kom fra Gud, han godtok også at velsignelse kommer fra Gud. Når vi lar menn ta Guds plass i livet vårt, vil Gud bare gå til side for å tillate oss å oppleve den avvisning og skuffelse.

Han overgir sitt liv til Guds kontroll

Han ba om at Guds hånd skulle være over ham. Dette betyr at han overga alt til hendene til den allmektige Gud. Han vil at Gud skal lede ham, veilede ham og holde ham borte fra alt ondt.

Dette betyr at Gud vil bli kontrolløren av sitt liv. Han vil gå dit Gud vil at han skal gå, og han vil ikke gå til stedet Gud ikke vil at han skal gå.

Bønnepoeng:

 • Herre Gud, jeg takker deg for din nåde over livet mitt, jeg takker deg for din velsignelse og beskyttelse over meg, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil endre alle negative ting som påvirker livet mitt fra å utvikle seg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg kommer imot alle onde ytringer som er uttalt i livet mitt og forårsaker negativitet i livet mitt. Jeg ber om at ved din barmhjertighet vil du avbryte enhver negativ ytring over livet mitt i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber deg forandre enhver demonisk pakt som arbeider mot min vekst og utvikling i livet. Jeg ber om at på grunn av blodet som ble utøst på kalvekorsets kors, ber jeg om at du opphever enhver ond pakt i Jesu navn.
 • Herre Gud, du er den allmektige Gud. Jeg ber om at du vil endre alle onde navn som folk kaller meg som bremser tempoet og veksten i livet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg anerkjenner det faktum at velsignelse kommer fra deg Herre. Jeg ber deg velsigne meg utover mål i Jesu navn. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil utvide kysten min i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du skal holde meg borte fra alt ondt. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet tar smerte og vanære langt bort fra meg, og at du ikke lar noe ondt komme i nærheten av min bolig i Jesu navn.
 • Herre Jesus, du er Gud av restaurering, Jeg ber om at du vil gjenopprette alle gode ting jeg har mistet i Jesu navn. Herre, på alle måter jeg har savnet noen velsignelser, ber jeg om at du vil gi dem tilbake til meg i Jesu navn.
 • Skriften sier da Gud gjenopprettet Sions fangenskap, var vi som de som drømmer. Herre Jesus, jeg ber om at du i syv ganger vil gjenopprette alt det gode jeg har mistet i Jesu navn. Årene som kankerorm har ødelagt, blir gjenopprettet i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imot enhver ond tunge som snakker ondt i livet mitt. Jeg ber om den hellige ånds ild i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil øke meg fra alle kanter. Fremfor alle mine samtidige ber jeg om at du vil gjøre meg stor. Uansett bakgrunn, ber jeg om at dine løfter for mitt liv skal oppfylles i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer ved Herrens nåde at mitt formål med tilværelsen skal oppfylles i Jesu navn.

Forrige artikkelBønnepunkter for å forbedre bønnelivet ditt
Neste artikkel10 bibelvers å be når du trenger helbredelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.