10 bibelvers å be når du trenger helbredelse

0
18106

I dag har vi å gjøre med 20 bibelvers å be når du trenger helbredelse. Gud er den allmektige og mektigste. Hans løfter er sikre for oss. Noen ganger må vi imidlertid provosere disse løftene om å fungere. Boken av Tall 23: 19 "Gud is ikke en mann, at han skulle lyve, heller ikke en menneskesønn, at han skulle omvende seg. Har han sagt, og vil han ikke gjøre det? Eller har han talt, og vil han ikke gjøre det godt? Guds løfter kan ikke kompromitteres eller manipuleres. Det er sikkert for mennesker som blir identifisert som en av hans egne.

Vi vil avsløre noen skriftsteder i bibelen når du trenger helbredelse. Noen ganger har du at du bruker Guds ord for ham. Vi må minne Gud på hans løfter om å fullføre dem. Isreals barn minnet Gud pakten han hadde for deres fedre Abraham, Jakob og Isak ved å rope til ham. På samme måte må vi forsøke å gråte til Gud når vi trenger hjelp i livet vårt, viktigst av alt når vi trenger helbredelse.

Helbredelsen vår er ikke bare for medisinske tilfeller, den kan være økonomisk helbredelse, mental, psykologisk, åndelig og så mange andre. Det gode er at Gud er i stand til å helbrede oss fra alle slags sykdommer eller sykdommer. Når du føler at du trenger helbredelse, bruk følgende bibelvers for å be til Gud.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bibelvers

Jeremiah 17:14 Helbred meg, Herre, så blir jeg helbredet; redd meg og jeg vil bli frelst, for du er den jeg roser.

Herre Jesus, jeg anerkjenner at du er den store healeren, og når du berører meg, vil jeg bli helbredet fullstendig. Jeg ber om at du helbreder meg fra sykdom og sykdom i Jesu navn.

Exodus 15: 26 Han sa: "Hvis du lytter nøye til Herren din Gud og gjør det som er rett i hans øyne, hvis du tar vare på hans bud og holder alle hans forskrifter, vil jeg ikke føre noen av de sykdommene jeg førte til egypterne over deg. for jeg er Herren som helbreder deg.

Herre Jesus, jeg har lyttet til deg, og jeg gjør alt for å sikre at jeg gjør det som er riktig i dine øyne. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet ikke vil føre til noen sykdom over meg og mitt hus. Jeg ber om at du vil helbrede meg fullstendig i Jesu navn.

23 Mosebok 25:XNUMX Tilbe Herren din Gud, og hans velsignelse skal være på mat og vann. Jeg vil ta bort sykdom blant dere.

Herre Jesus, jeg ber om at din barmhjertighet er over meg og mitt hus i Jesu navn. Jeg ber om at du tar bort sykdom fra meg, og at du vil helbrede meg i Jesu navn.

Jesaja 41:10 Frykt ikke, for jeg er med deg; bli ikke forferdet, for jeg er din Gud. Jeg vil styrke deg og hjelpe deg; Jeg vil støtte deg med min rettferdige høyre hånd.

Fader Herre, du ba meg ikke være redd fordi du er sammen med meg. Du lover meg helbredelse fra sykdom og sykdom. Jeg ber om at du støtter meg med rettferdighetens hender i Jesu navn.

Jesaja 53: 4-5 Sannelig han tok opp vår smerte og bar våre lidelser, men vi betraktet ham som straffet av Gud, rammet av ham og plaget. Men han ble gjennomboret for våre overtredelser, han ble knust for våre misgjerninger; straffen som førte oss til fred, var over ham, og av hans sår er vi helbredet. ”

Herre, du har gått gjennom smerter slik at jeg kan være fri. Du har fått blåmerker for min skyld, du har blitt slått for at jeg aldri kan oppleve smerte. Du har tatt på deg straffen for min synd, jeg ber om at du vil beskytte meg mot sykdom i Jesu navn.

Jeremia 30:17 Men jeg vil gi deg helse og helbrede dine sår, sier Herren.

Far Lord, jeg ber om at du vil gjenopprette god helse for meg. På alle måter som helsen min har sporet av, ber jeg om at du gjenoppretter god helse i Jesu navn.

2 Chronicles 7: 14-15 Hvis mitt folk, som er kalt med mitt navn, vil ydmyke seg og be og søke mitt ansikt og vende seg fra deres onde veier, så vil jeg høre fra himmelen, og jeg vil tilgi deres synd og helbrede deres land. Nå vil øynene mine være åpne og ørene mine oppmerksomme på bønnene som blir holdt på dette stedet.

Herre Jesus, jeg ber om at du tilgir meg alle mine synder og misgjerninger i Jesu navn. På alle måter synd har ført til sykdom og sykdom over meg, ber jeg om at du vil tørke bort synden min og gjenopprette god helse for meg i Jesu navn.

Jesaja 38: 16-17 Du ga meg helse og lot meg leve. Det var helt sikkert for min fordel at jeg ble så kvalm. I din kjærlighet holdt du meg fra ødeleggelsesgropen; du har lagt alle mine synder bak ryggen din. ”

Fader Herre, jeg ber om at du skal beskytte meg fra ødeleggelsesgropen. Hver pil av sykdom i livet mitt blir ødelagt av ild i Jesu navn.

Jesaja 57: 18-19 Jeg har sett deres veier, men jeg vil helbrede dem; Jeg vil veilede dem og gjenopprette trøst for Israels sørgende og skape ros på leppene. Fred, fred til nær og fjern, sier Herren. “Og jeg vil helbrede dem.

Herre Jesus, jeg ber deg huske dine løfter og pakt. Din pakt er av godt og ikke av ondt. Jeg ber om at du oppfyller dine løfter i løpet av livet mitt i Jesu navn.

Åpenbaringen 21: 4 Han vil tørke hver tåre av øynene deres. Det vil ikke være mer død 'eller sorg eller gråt eller smerte, for den gamle tingenes orden har gått bort.

Herre Jesus, jeg ber om at du ved din nåde tørker bort tårene mine i Jesu navn. Jeg ber om helbredelse for mitt sårede hjerte. Jeg kommer imot enhver ånd av sorg, gråt og smerte over livet mitt, la det bli ødelagt i Jesu navn.

Filipperne 4:19 Og min Gud vil imøtekomme alle dine behov etter hans herlighets rikdom i Kristus Jesus. ”

Herre Jesus, du lover at du vil oppfylle alle mine behov i henhold til din rikdom i herlighet. Herre, fullfør min helbredelse i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelJabez bønnepunkter
Neste artikkel10 bibelvers å be når du trenger gjennombrudd
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.