Bønnepunkter for å forbedre bønnelivet ditt

0
2754

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å forbedre ditt bønneliv. Vi er åndelige vesener, og den eneste måten vi kommuniserer med åndens rike er gjennom bønner. Dette forklarer hvorfor bønnelivet til en kristen er veldig viktig. Det første djevelen angriper hos en troende er deres bønneliv. Når en kristen har beseiret bønnelivet av fienden, tar det Guds nåde å få en slik person ut av slaveriets slaveri.

I de fleste tilfeller bruker djevelen utsettelse og latskap å ødelegge bønnelivet til en kristen. Husk at skriftet formaner at vi ber uten å slutte. Dette fordi Gud forstår at fienden aldri hviler. Skriften beskrev ham som en brølende løve som gikk rundt og lette etter hvem han skulle sluke. Når en troendes bønneliv blir påvirket, blir han eller hun sårbar for djevelens angrep.

Vi vil gråte til Gud om hjelp. For så mange av oss at bønnelivet vårt allerede opplever et tilbakevendende skifte, er dette et tegn på at fienden er i arbeid over livet vårt. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at Guds allmektige ånd kommer over deg i Jesu navn. Fienden vil ikke ha makt over bønnelivet ditt i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hva skjer når bønnelivet til en kristen har blitt skadet?

Dårlig mangel på kommunikasjon med Gud

Bønn er kommunikasjonskanalen mellom mennesket og Gud. Den beste måten vi kan høre fra Gud er gjennom bønn. Guds ånd snakker hele tiden, det er vår plikt å være på linje med ånden for å høre hva han sier per gang. Og dette kan oppnås gjennom konsekvent bønn.

Når vi først har forstyrret bønnelivet vårt, vil vi ikke lenger få retning fra Gud lenger, og dette gjør oss sårbare overfor fiendens angrep.

Sårbart å angripe fra djevelen

Det er så mange problemer som avgjøres i stedet for bønn. Så mange angrep avverges av Guds kraft gjennom bønner. Når vi blir en mindre kristen bønn, blir vi maktesløse og vi blir alle sårbare for fienden. Pilens pil vil seire over en bønn mindre kristen.

Mangel på retning

Vi får veiledning fra Gud når vi ber. Bønn låser opp åpenbaringsportalen for oss å tappe inn. Når vi blir bønnløse, begynner vi å mangle veiledning fra Gud. Og når vi mangler retning fra Gud, forvirringsånd blir løslatt.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg takker deg for livets gave du ga meg for å se en ny dag du har skapt. Jeg takker deg for at du regner meg blant de levende som vil tjene deg i dag, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg overgir mitt liv i dine hender, jeg ber om at du vil hjelpe meg til å forbli med deg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg kommer imot enhver ånd av utsettelse som kan hindre mitt bønneliv å vokse, jeg ber om at du vil hjelpe meg å ødelegge det i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du, på alle måter som fienden har planlagt å ydmyke mitt bønneliv, ber om at du ødelegger det i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om åndelig styrke for å fortsette, jeg ber om åndelig akselerasjon i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at du skal gi meg den nåde til ikke å la være eller bli sliten i mitt bønneliv i Jesu navn.
 • Jeg kommer mot hvert angrep fra fienden over åndelig liv, ber jeg om at du ødelegger det i Jesu navn.
 • Fader Herre, hver onde pil som fienden sender til meg for å ødelegge mitt bønneliv, ødelegger jeg det ved det hellige ånds ild.
 • Herre, jeg kommer imot enhver ånd av latskap som påvirker mitt åndelige liv i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg driver ut hver onde demon som er sendt for å ødelegge min åndelige vekst, la dem ta fyr i Jesu navn.
 • Far Lord, jeg dekker alle deler der fienden ønsker å bruke som en inngang for å trenge inn i mitt åndelige liv for å ødelegge det.
 • Herre Jesus, jeg ber om åndelig akselerasjon i bønnelivet mitt, la det fortsette å vokse fra styrke til styrke i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at din hellige ånd vil veilede meg og pleie meg i Jesu navn. La din hellige ånd og kraft lære meg når jeg skal be, fortell meg ting å be om og tolke åndens ting for meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot alle demoniske dyr som er sendt for å angripe mitt bønneliv, la ilden til den hellige ånd fortære dem i Jesu navn.
 • Hver demonisk slange og skilpadde som sendes for å holde tilbake bønnelivet mitt, kaller jeg det hellige ånds ild over deg i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, enhver sterk mann i min fars eller mors hus som fienden vil bruke til å ødelegge bønnelivet mitt, la en slik person falle i hjel i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver form for distraksjon som fienden vil bruke mot meg for å ødelegge bønnelivet mitt, la det bli ødelagt i Jesu navn.
 • Hver demonisk kvinne som er blitt sendt av fienden for å holde mitt bønneliv på et sted, forårsaker skille mellom oss i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg vil at du skal søke meg grundig. Alt i livet mitt som bremser bønnelivet mitt, ta dem fra meg i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber deg om å skille mellom meg og ethvert bekjentskap som kan skape problemer for mitt bønneliv. Akkurat som du skaper guddommelig skille mellom Abraham og Lot, ber jeg om at du skiller alle onde venner fra meg i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønnepoeng for noe du føler deg skyldig i
Neste artikkelJabez bønnepunkter
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.