Bønnepunkter for noen som trenger frelse

0
2459

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for noen som trenger det frelse. Frelse kommer bare til mennesker som er forberedt på det. De som er lei av å leve i slaveri av synd og slaveri. De som har funnet lidenskap for å komme inn i Guds fantastiske lys, dette er menneskene som vil motta frelse.

Hvordan får jeg frelse?

Frelse kommer gjennom tro. Når du har tro på Guds enbårne sønn, kommer frelse til deg. Skriften sier i Romerbrevet 10:17 Så kommer troen ved å høre og høre ved Guds ord. Vi bygger vår tro ved å høre Guds ord.

Bibelske vers som snakker om frelse

Apg 4: 12 "Det er heller ikke frelse i noen annen, for det er ikke noe annet navn under himmelen gitt blant mennesker, hvorved vi må bli frelst."

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

John 5: 24 Sannelig, sannelig sier jeg deg: Den som hører mitt ord og tror på ham som har sendt meg, har evig liv. Han kommer ikke til dom, men har gått fra døden til livet. ”

Matthew 6: 9-13 "Be da slik:" Vår far i himmelen, helliget ditt navn. Ditt rike kommer, din vilje skje, på jorden som i himmelen. Gi oss i dag vårt daglige brød, og tilgi oss vår gjeld, slik vi også har tilgitt våre skyldnere. Og led oss ​​ikke i fristelse, men red oss ​​fra det onde. ”

Romantikk 10: 9-10 "At hvis du med din munn bekjenner" Jesus er Herre ", og tror på ditt hjerte at Gud oppreiste ham fra de døde, vil du bli frelst. For det er med hjertet du tror og er rettferdiggjort, og det er med munnen din du bekjenner og blir frelst. ”

Dette er noen av bibelversene som snakker om frelse eller å bli frelst. La oss fortsette med bønner for frelse for vår sjel.

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg takker deg for livets gave, jeg takker deg for gaven til sønnen din, Jesus Kristus, hvis blod ble utøst for soningen for vår synd, jeg takker deg for forløsningen av min sjel, la ditt navn bli opphøyet i navnet på Jesus.
  • Herre Jesus, jeg innrømmer at du er Gud over alt. Jeg ber deg ta over livet mitt. Jeg underkaster livet mitt for deg som et levende offer. Jeg ber om at du vil bli konge i mitt liv. Jeg vil gå dit du ber meg om å gå, jeg vil gjøre ting som behager deg, Herre tar over livet mitt i Jesu navn.
  • Herre, jeg bekjenner syndene mine for deg. For deg har jeg syndet og gjort stort ondt i dine øyne. Jeg ber om at du tilgir meg i Jesu navn. Skriften fikk meg til å forstå at Gud ikke gleder seg over en synders død, men omvendelse gjennom Kristus Jesus. Jeg ber om at du hjelper meg å omvende meg oppriktig i Jesu navn.
  • Herre Gud, skriften sier at det er for frihet Kristus har satt oss fri, la oss derfor stå fast i vår frihet slik at vi ikke lenger kan bli slave for synden. Herre, jeg ber om at nåde skal være standhaftig i ditt nærvær. Jeg kommer imot enhver form for distraksjon som kan drive meg bort fra deg, jeg ødelegger enhver overvåkingsånd som er blitt tildelt for å snappe min frelse bort i Jesu navn.
  • Fader Herre, jeg ber deg salve meg med din hellige ånd og kraft. Herrens ånd som vil antenne min åndemann når fristelsen kommer, jeg ber deg gi den til meg i dag i Jesu navn.
  • Jeg ber Herren Jesus om at du vil velsigne meg med visdom om å leve annerledes enn i dag. Jeg nekter å gå tilbake til min gamle livsstil, jeg vil fortsette å leve i lys av ditt ord og befaling. Jeg nekter å være slave for synden lenger, i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, takk for denne nåde for å kjenne deg. Jeg takker deg for min sjels frelse. Jeg takker deg for at du ropte ut av mørket med ditt sterke rettferdighets lys. Jeg ber for alle som trenger å kjenne deg, jeg ber om at du åpenbarer deg for dem i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg takker deg for livets gave, jeg takker deg for gaven til sønnen din, Jesus Kristus, hvis blod ble utøst for soningen for vår synd, jeg takker deg for forløsningen av min sjel, la ditt navn bli opphøyet i navnet på Jesus.

Herre Jesus, jeg innrømmer at du er Gud over alt. Jeg ber deg ta over livet mitt. Jeg underkaster livet mitt for deg som et levende offer. Jeg ber om at du vil bli konge i mitt liv. Jeg vil gå dit du ber meg om å gå, jeg vil gjøre ting som behager deg, Herre tar over livet mitt i Jesu navn.

Herre, jeg bekjenner syndene mine for deg. For deg har jeg syndet og gjort stort ondt i dine øyne. Jeg ber om at du tilgir meg i Jesu navn. Skriften fikk meg til å forstå at Gud ikke gleder seg over en synders død, men omvendelse gjennom Kristus Jesus. Jeg ber om at du hjelper meg å omvende meg oppriktig i Jesu navn.

Herre Gud, skriften sier at det er for frihet Kristus har satt oss fri, la oss derfor stå fast i vår frihet slik at vi ikke lenger kan bli slave for synden. Herre, jeg ber om at nåde skal være standhaftig i ditt nærvær. Jeg kommer imot enhver form for distraksjon som kan drive meg bort fra deg, jeg ødelegger enhver overvåkingsånd som er blitt tildelt for å snappe min frelse bort i Jesu navn.

Fader Herre, jeg ber deg salve meg med din hellige ånd og kraft. Herrens ånd som vil antenne min åndemann når fristelsen kommer, jeg ber deg gi den til meg i dag i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønnepunkter for åndens frukt
Neste artikkelBønnepunkter for misjonærer
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.