Bønnepunkter for åndens frukt

1
18395

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for åndens frukt. I følge boka av (Galaterne 5: 22-23) Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, godhet, godhet, trofasthet, mildhet og selvkontroll. Mot slike ting er det ingen lov. ” Dette er ni frukter som enhver troende som har akseptert Kristus som sin personlige Herre og frelser, bør ha. Frukt er et bevis på noe. De fruktene av ånden er atferdsmessige bevis som vil bevise ekteheten til angeren.

Det er troende som hevder å ha akseptert Kristus som sin Herre og frelser, men likevel mangler de kjærlighet. Kristus kalte aldri apostlene kristne gjennom hele sitt opphold på jorden. Det var etter Kristi død at apostlene er fullstendig innviet i himlenes rike at folk begynte å kalle dem kristne. Betydningen av Christian er Kristuslik, det betyr mennesker som ser ut som Kristus. I mellomtiden er en av grunnene til at Kristus kom til jorden, å lære folk hvordan de skal være som ham.

Det er viktig å vite at alle åndens frukter var fremtredende i Kristi liv, og inntil vi bærer alt dette, er ikke vårt åndelige løp på jorden ennå fullført. Hvis du merker at du mangler en eller to av disse åndens frukt, er det et behov for deg å be.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for et annet øyeblikk som dette, jeg takker deg for nåde å være vitne til en ny dag, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber deg døpe meg med åndens frukt. Jeg vil være som deg Kristus Jesus, i ydmykhet. Jeg kommer imot enhver ånd av stolthet i meg, jeg ødelegger hvert atom av selvopphøyelse i meg i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, du uttalte i ditt ord at vi skulle elske våre naboer som oss selv. Kristus la vekt på at av alle lovene er kjærlighet den største. Fader Herre, jeg ber om at du skal lære meg å elske. Jeg kommer imot enhver ånd av hat i mitt hjerte, la det bli ødelagt i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber deg bryte meg ned og omforme meg til den formen og størrelsen du vil ha. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet tar bort enhver negativ ånd i meg, jeg ber Herren om at du vil overta hele mitt vesen i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber om at du lar kjærligheten din herske i mitt hjerte. Nåde til å overse andre menneskers forseelser, nåde til å unngå alle negative ting som folk har gjort mot meg, jeg ber om at du vil gi det til meg i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber deg døpe meg med din hellige ånd og kraft. Ånden av kjærligheten som vil gjøre min jordiske kropp raskere. Guds ånd som vil hjelpe meg til å leve i den sanne standarden som Gud ønsker, ber om at du gir den til meg i Jesu navn. 
 • Fader Herre, gi meg nåde til å være snill mot andre mennesker. Jeg irettesetter enhver ånd av sinne og sinne inni meg. Sinne og harme tilhører djevelen, jeg irettesetter dem inni meg i Jesu navn. 
 • Nåde til å kontrollere meg selv, jeg ber om at du gir det til meg i Jesu navn. Herre, jeg vil ikke bli kjørt rundt av djevelens fristelser. Nåde til å holde meg selv, jeg ber om at du gir den til meg i Jesu navn. 
 • Herre, gjenopprett gleden for din frelse og hold meg fast med din frie ånd. Jeg ber om at du skal føle mitt hjerte med din glede. Den hellige ånds glede, jeg ber om at du føler mitt hjerte med det i Jesu navn. 
 • Far Lord, jeg ber om at du ved din barmhjertighet hjelper meg å elske andre mennesker oppriktig. Uansett deres religiøse tro, lære, stamme eller språk, ber jeg om at du vil hjelpe meg til å se utover alt det som skiller oss, i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg ber om at nåde skal forbli trofast mot deg alene Herre gi den til meg i Jesu navn. Jeg vet at det er vanskelig for mennesket å være trofast, men jeg ber deg ved din barmhjertighet gi deg nåde til å være trofast i alle mine forhold. Den nåde å frykte deg og adlyde alle instruksjonene dine, jeg ber om at du gir det til meg i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om at nåde skal være snill mot andre mennesker, Herre gi den til meg i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver ånd av skjevhet og nepotisme, nåde til å se alle likt og nåde til å behandle mennesker med vennlighet og ydmykhet, Herre gi det til meg i Jesu navn. 
 • Far Lord, fra nå av vil jeg begynne å utstille åndens frukt i en større dimensjon. Skriften fikk meg til å forstå at vi er blitt forløst til å være som deg. Herre, jeg begynner å operere i en annen dimensjon i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg kommer imot alle demoniske krefter som hindrer meg i å vise mitt fulle potensiale som et Guds barn. Hver Powe som er begrensende fra å oppnå et nytt nivå i åndens rike, kommer jeg imot det i dag i Jesu navn.
 • Jeg irettesetter enhver kraft som hindrer meg i å høre åndens frukt. Jeg ber om at du vil øke min åndelige modenhet til å vokse utover alle begrensende faktorer i Jesu navn.
 • Jeg ber om at du skal føle hjertet mitt med kjærlighet, glede og fred. Nåde å være i fred med alle mennesker, jeg ber om at du gir det til meg i Jesu navn.


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 bibelvers å be når du er forvirret
Neste artikkelBønnepunkter for noen som trenger frelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.