10 bibelvers å be når du er forvirret

0
24726

I dag skal vi forholde oss til 10 bibelvers å be når du er forvirret. Forvirring er en dårlig mental tilstand. Det forstyrrer en manns reise og gjør veien til suksess lang og kjedelig. Retning er nøkkelen. Hvis et menneske vil utgjøre noe i livet og oppfylle hensikten, må han ha Guds ledelse for sitt liv. Han må være i stand til å forstå hva Gud sier per gang. Dette forklarer hvorfor det er viktig å ha en ånd av dømmekraft.

Når forvirring når du begynner, kan du til og med se forskjellen mellom Guds røst og fiendens stemme. Du ville ikke vite når Guds ånd leder deg eller når kjøttet ditt snakker. Man kan være forvirret med hvem man skal gifte seg med, jobben man skal ta, stedet å bo og så mange. Hvis du er i forvirring, bruk følgende bibelvers for å be.

Ordspråkene 3: 5 - “Stol på Herren av hele ditt hjerte og ikke stol på din egen forståelse.”


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Når Gud gir deg noen instruksjoner som virker tåpelige for deg, akkurat som Gud ba Abraham om å ofre sitt eneste barn. Denne typen instruksjoner kan skape forvirring i menneskets sinn. Du vil lure på om det var Gud som virkelig snakket, eller at djevelen prøver å spille en rask på deg. Alt du trenger å gjøre er å stole på Herren av hele ditt hjerte.

Den menneskelige forståelsen er sårbar for feil og bedrag fra djevelen. Derfor må vi stole på Herren. Når vi er i en forvirringstilstand og det ser ut til at hodet vårt ikke lenger ser en løsning, er det på tide å sette all vår lit til Herren. David stolte på Herren, det var derfor han møtte Goliat uavhengig av størrelse og militærerfaring.

Dette er en retningssalme. Når vi er forvirret på hvilken vei vi skal gå, er det på tide å søke Gud for veiledning. Skriften sier vise meg hvordan jeg skal gå, for deg overlater jeg livet mitt. Når vi setter vår lit til Herren, vil han vise oss veien å gå. Herrens ånd er ikke forfatter av forvirring, vi vil få veiledning fra Herren.

1. Korinter 14:33 - "For Gud er ikke forfatteren av forvirring, men av fred, som i alle de helliges menigheter."

Vet dette og kjenn fred, Gud er ikke forfatter av forvirring. Han ville ikke gi deg problemer som ville forvirre deg med flere problemer. Herrens instruksjoner er av fred og vendbarhet. Så når du får forvirrende instruksjoner, vet du at de aldri kommer fra Gud. Ikke rart at Gud advarer om at vi skal teste alle ånder for å kjenne den som kom fra Gud.

Matteus 6:13 Og led oss ​​ikke i fristelse, men red oss ​​fra den onde. For ditt er riket og kraften og herligheten for alltid. Amen.

Dette er en del av Lords-bønnen slik Kristus trodde apostlene. Dette er en bønn for at vi ikke skal bli ledet i fristelse som vil prøve vår tro. Joseph ble fristet av kona til sin herre Portifar. Hvis han hadde falt i fristelsen, ville han ha savnet Guds plan for sitt liv. Ikke alle tåler en slik fristelse, det er derfor det er viktig å be til Gud for å frita oss for fristelse.

2. Timoteus 1: 7 - “For Gud har ikke gitt oss fryktens ånd; men av kraft og kjærlighet og et sunt sinn. "

For vi har ikke fått fryktens ånd. Når du er redd eller forvirret, bør dette ordet gi deg mot og forsikring om at Gud ga oss fryktens ånd. Vi har blitt forløst av Kristi dyrebare blod for å utnytte. Ikke så rart, Skriften sier at vi ikke har fått fryktens ånd. Kristi ånd gjør vår jordiske kropp raskere.

1. Johannes 4: 1 - "Kjære, tro ikke hver ånd, men prøv åndene for å se om de er fra Gud, for mange falske profeter har dratt ut i verden."

Dette er Guds ord for oss. For så mange av oss som tror høyt på profetier, må vi be Gud om dømmekraftens ånd. Så mange ånder snakker som om de er fra Gud, det krever Guds nåde og dømmekraft for å identifisere det som kommer fra Herren. Kong Saul profeterte da han kom inn blant Guds profeter, men når en ond ånd kom over ham, profeterte han også.

Det er mange falske profeter som er blitt sendt ut av djevelen for å kaste folk i forvirring gjennom deres profetier. Test alle ånder.

‏‏1. Peter 5: 8 “Vær våken og nøktern. Din fiende djevelen kaster rundt som en brølende løve på jakt etter noen å sluke. ”

Skriftene formaner oss til å være på vakt hele tiden. Djevelen går rundt som en brølende løve som ser etter hvem han skal sluke. Vi må stå fast i Herren og motstå djevelen. Fiendens plan og agenda er å kaste pandemonium og forvirring blant menn. Men når vi motstår djevelen, registrerte Bibelen at den vil flykte.

Lukas 24:38 "Og han sa til dem: 'Hvorfor er dere urolige, og hvorfor oppstår tvil i deres hjerter?'

Vet alltid at Kristus er fyrsten for fred. Han vil ikke plage oss med vanskelige situasjoner. Hvorfor er du plaget? Hvorfor pleier du frykt og tvil i hjertet ditt? Kristus er livets sjømann, han vil styre skipet vårt til kysten trygt.

Jeremia 32:27 “Jeg er Herren, hele menneskehetens Gud. Er noe for vanskelig for meg? ”

Dette var Gud som snakket med profeten Jeremia her. Han sa at jeg er Herren, hele menneskehetens Gud. Er noe for vanskelig for meg? Det er ikke noe vanskelig for Gud å gjøre, han skapte hele universet, han har nøkkelen til alle dører og svar på alle spørsmål, det er ingenting umulig for ham å gjøre. Denne situasjonen som skaper frykt og forvirring i hjertet ditt, vil bli løst hvis du bare kan stole på ham.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 bibelvers å be når du trenger det
Neste artikkelBønnepunkter for åndens frukt
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.