10 bibelvers for å be når vi ønsker tilgivelse

1
17180

I dag skal vi forholde oss til 10 bibelvers å be når du vil tilgi. En ting folk ikke forstår om å tilgi andre mennesker, er at det ikke er en godhet mot folket som har fornærmet, snarere er det en godhet mot seg selv. Når vi synder for Gud, har vi gjengjeldelse og går tilbake til ham i bønner. Noen ganger bar vi skylden så lenge til vi endelig finner mot til å søke Gud for tilgivelse.

På samme måte må vi lære å tilgi andre mennesker akkurat slik Kristus har tilgitt oss. Synd kan ta oss langt borte fra Gud. Inntil vi søker hans ansikt for tilgivelse, kan vi bære skylden lenge. La oss ta livet av Peter og Judas for eksempel. De to apostlene forrådte Kristus. Peter fornektet Kristus mens Judas Iskariot ga bort Kristus for penger. Apostelen fortsatte med å søke tilgivelse mens Judas Iskariot ikke kunne pådra seg skylden, han til slutt begikk selvmord.

Det er ikke Guds vilje at syndere skal dø, himmelen gleder seg når en synder blir omvendt. Boken av Esekiel 33:11 Si til dem: Så sant jeg lever, sier Herren, Israels Gud, jeg vil ikke ha de ugudeliges død; men at den ugudelige vender seg fra sin vei og lever. Vend om, vend dere fra deres onde veier; for hvorfor vil dere dø, Israels hus? Dette får oss til å forstå at Gud ikke gleder seg over en synders død.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hebreerne 4: 15-16 For vi har ikke en yppersteprest som ikke kan berøres av følelsen av våre svakheter; men ble på alle punkter fristet som vi er, men uten synd. La oss derfor frimodig komme til nådens trone, slik at vi kan oppnå barmhjertighet og finne nåde til hjelp i nød. Til tross for vår synd og misgjerninger er Gud alltid trofast til å tilgi oss. Vi må imidlertid forsøke å tilgi annen synd når det er nødvendig.

Hvis du er i en situasjon der du føler at synden din er for tungvint til å berettige tilgivelse. Gud gleder seg ikke over en synders død, og han vil heller ikke ha ditt offer. Salmenes bok 51 uttalte at Herrens ofre er en ødelagt ånd, et knust og sønderknust hjerte vil ikke Gud forakte.

Vi vil gi ti bibelvers for å søke tilgivelse fra Gud.

Bibelvers

Jesaja 1:18 Kom, la oss løse saken, sier Herren. 'Selv om dine synder er som skarlagenrøde, skal de være hvite som snø; selv om de er røde som karmosinrøde, skal de være som ull. '

Denne Herrens bok uttalte at uansett hvor store vi tror syndene våre er, er Gud i stand til å tilgi oss. Selv om syndene våre er like røde som Scarlett, skal de gjøres hvitere enn snø, selv om de er røde som karmosinrøde, skal de gjøres hvitere enn ull. Kristus har delt sitt blod på Golgata-korset for soning av vår synd.

Efeserne 1: 7 I ham har vi forløsning gjennom hans blod, syndenes tilgivelse, i samsvar med rikdommen i Guds nåde. ”

Bibelen får forståelse for at Gud er rik på nåde og ære. Herrens nåde florerer. Vi kan imidlertid ikke fortsette å leve i synd og be om at nåde skal være i overflod. Skriften fikk oss til å forstå at vi i Kristus Jesus er blitt forløst fra synd. Kristi blod var alt som trengtes for å forløse mennesket fra syndens trelldom.

Daniel 9: 9 Herren vår Gud er barmhjertig og tilgivende, selv om vi har gjort opprør mot ham ”

Daniels bok kapittel 9: 9 legger vekt på Guds barmhjertighet. Skriften skrev at Gud er barmhjertig og tilgivende. Selv om vi er ulydige mot ham, selv om vi har gått imot hans kjennelse, forblir hans standhaftige kjærlighet for alltid og for alltid.

Mika 7: 18-19 Hvem er en Gud som deg, som tilgir synder og tilgir overtredelsen fra resten av hans arv? Du blir ikke sint for alltid, men gleder deg over å vise barmhjertighet. Du vil igjen ha medfølelse med oss; du vil trå våre synder under føttene og kaste alle våre misgjerninger i havets dyp. ”

Vi må forstå at Gud ikke er et menneske å lyve, og han er heller ikke en menneskesønn å omvende seg. Selv i vår synd og urettferdighet er Gud fortsatt trofast. Han viser barmhjertighet selv over sinne. Det er ingen som Gud når det gjelder medfølelse og barmhjertighet. Uansett hvor enorme syndene våre er, er Gud trofast til å tilgi oss.

Matteus 26:28 Dette er paktens blod, som blir utøst for mange til syndernes tilgivelse. ”

Hoved essensen av Kristus død og oppstandelse er å gi oss evig tilgivelse. Skriftene gjorde det kjent at det ikke er noe annet blod som kan gi forløsning for mennesket. Før Kristus bruker folk lam av blod og andre dyr for soning av synd. Disse blodene var imidlertid ikke tilstrekkelig til å vaske synden vår fullstendig ut, det var derfor Gud sendte Kristus til verden.

Kristi blod er en pakt som er utøst for syndens tilgivelse.

14 Mosebok 18:XNUMX Herren er sen til vrede og rik på standhaftig kjærlighet, og tilgir misgjerning og overtredelse, men han vil på ingen måte fjerne de skyldige. ”

Gud er treg til sinne. Hans standhaftige kjærlighet kjenner ingen grenser. I mellomtiden er dette ikke å si at han ikke har et middel til å straffe syndere, men tilgivelse for synd er garantert. Uansett hvor store syndene dine er, vet du at Gud bare trenger din ekte omvendelse.

 

Luke 6:37 Døm ikke, så skal du ikke bli dømt; fordøm ikke, og du vil ikke bli fordømt; tilgi, så blir du tilgitt. ”

Dette er for de som er stive mot å tilgi andre mennesker. De fleste troende i dag er fordømmende. Mens skriften formante at vi ikke skulle dømme. Vi bør også tilgi andre slik at vi kan bli tilgitt. Hvis uforgivelighet ligger i våre hjerter, er det umulig for oss å finne tilgivelse i Faderens øyne.

Lukas 17: 4 Hvis han synder mot deg syv ganger om dagen og vender seg til deg syv ganger og sier: 'Omvend deg, må du tilgi ham. "

Dette avsnittet lærer oss hvor mange ganger vi må tilgi den samme personen. Dette viser oss også at vår tilgivelse for Gud ikke har noen grense. For så mange ganger vi går til ham for tilgivelse, er han grasiøs nok til å tilgi oss alle synder.

1. Johannes 1: 9 Hvis vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig til å tilgi oss våre synder og rense oss for all urettferdighet. ”

Bekjennelse er det første skrittet mot å søke omvendelse. Den eneste måten å finne tilgivelse fra Gud er gjennom bekjennelse av synden vår. Å bekjenne våre synder betyr at vi er lei av å velte oss i syndens gift. Dette er vårt første skritt mot forløsning fra synd.

Til slutt har vi lært noen bibelseksjoner for tilgivelse. I mellomtiden, la det bli kjent at dette ikke er en grunn for oss å fortsette synden. Gud er trofast og barmhjertig, hans nåde varer fra generasjon til generasjon. Imidlertid er vår tilgivelse sikker gjennom ekte OMVENDELSE.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepoeng for syk venn
Neste artikkel10 bibelvers å be når du trenger det
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Hvis du kan vise meg utvalgte skriftsteder i Bibelen som det er greit å bli minnet på, vet du kanskje at du selv ville gjort meg en god tjeneste, så bare hvis du vil, vær så snill og gjør det.
    Axel Haugen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.