10 bibelvers å be når du trenger det

0
1059

I dag skal vi forholde oss til 10 bibelvers å be når du er i nød. Bibelen har flere ganger formanet oss om å hjelpe mennesker som er i nød. Noen ganger i våre liv kan vi også trenge hjelpe fra andre mennesker.

Det første vi må forstå er at vår hjelp kommer fra Herren. Psalms 121: 1-4 Jeg løfter mine øyne til åsene, hvorfra min hjelp kommer. Min hjelp kommer fra Herren, som skapte himmel og jord. Han vil ikke la din fot bevege seg; den som holder deg, sovner ikke. Se, den som holder Israel, skal ikke sove eller sove. Denne delen av Skriften gjorde det kjent at vår hjelp vil komme fra Gud som har skapt himmel og jord.

Vi må imidlertid også forstå at Gud ikke vil komme fra himmelen for å hjelpe oss i vårt øyeblikk av nød. Han vil sende folk for å hjelpe oss. Husk at da isrealittene døde med behov for hjelp, reiste Gud Moses for å føre dem ut av slaveriet. For hvert øyeblikk av trenge, Gud har forberedt et redningsmiddel for oss. Det er noen et sted som Gud har forberedt på at vi skal hjelpe oss i vårt øyeblikk.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hvis du er i nød, har vi samlet noen bibelvers som du kan be med for å få hjelp fra Gud.

Bibelvers

Salme 46: 1 “Gud er vår tilflukt og styrke, en veldig nærværende hjelp i vanskeligheter.

Når du trenger hjelp fra Gud, bruk alltid denne salmen. Gud er vår tilflukt og styrke, en veldig nærværende hjelp i trøbbel. Dette betyr at Gud alltid er til stede for å hjelpe oss ut av farlige situasjoner.

Husker du historien om de tre hebreerne som ble kastet i ildsjøen? Husk historien om Daniel da han ble kastet i løvehulen. Når alt håp er borte, har vi en Gud som går inn og endrer tidevannet. Han er vår hjelp i svakhetens øyeblikk.

Ordspråkene 3: 5-6 “Stol på Herren av hele ditt hjerte, og stol ikke på din egen forstand; erkjenn ham på alle dine måter, og han skal rette dine stier. ”

Selv i vårt øyeblikk må vi alltid stole på Herren. Vi tjener en Gud som er den store forsørgeren. Når vi trenger hjelp, må vi forsøke å tro at Gud er kraftig nok til å dekke våre behov.

Skriften sier for uten tro er det umulig å behage ham. Vår tro på Herren setter Gud til å utføre underverker i våre liv.

Matteus 7: 7 “Be, og det vil bli gitt deg; søk, og du vil finne; bank, og det vil bli åpnet for deg.

Denne bibelske delen lærer oss hvordan vi kan utøve vår tro og autoritet. Be og det vil bli gitt til deg. Dette betyr at når vi er i nød, har vi nåde til å be, og det vil bli frigitt for oss. Passasjen sier videre at vi skal banke, og det skal åpnes, vi skal søke og vi skal finne.

Vi mangler fordi vi ikke har spurt. Vi har stort behov fordi vi har lukket munnen.

Hebreerbrevet 4: 15-16 “For vi har ikke en yppersteprest som ikke kan sympatisere med våre svakheter, men som i alle led ble fristet som vi er, men uten synd. La oss derfor dristig komme til nådens trone, så vi kan få barmhjertighet og finne nåde til hjelp i nød. ”

Når hjertet vårt er fylt med skyld i en grad som vi ikke kan be Gud om tilgivelse, er dette det rette skriftstedet å bruke. Skriften sier at vi ikke har en yppersteprest som ikke kan berøres av følelsen av svakheter. Dette betyr at vi alltid kan gå til Gud i bønner. Vi må imidlertid forsøke å gå med et ekte hjerte av omvendelse.

1. Krønikebok 4:10 ”Og Jabes kalte på Israels Gud og sa: Å, du vil virkelig velsigne meg og utvide mitt område, så din hånd skal være med meg og at du skal holde meg fra det onde, kan ikke forårsake smerte! ' Så Gud ga ham det han ba om. ”

Vi kjenner historien til Jabez. Han ble forbannet fra fødselen, og det hadde stor innvirkning på livet hans. Jabez slet langt utover kameratene, og likevel hadde han lite å vise for det. Hans liv var ødelagt av vanskeligheter og utfordringer. Det ble tydelig bemerket at Jabez trengte hjelp for livet sitt til å ta en ny form.

Jabez ropte til Herren at hvis du ville velsigne meg og utvide kysten min, og Gud svarte på hans bønner. Dette er for å forklare det ytterligere når vi ber om at vi mottar.

2.Krønikebok 14:11 “Asa ropte til Herren sin Gud og sa: Herre, det er ikke noe for deg å hjelpe, med mange eller med de som ikke har makt; hjelp oss, HERRE vår Gud, for vi hviler på deg, og i ditt navn drar vi mot denne skaren. Herre, du er vår Gud; la ikke mennesket seire over deg! '

Vi burde også rope til Herren på samme måte som Asa ropte til Herren om hjelp. Den standhaftige barmhjertighet og kjærlighet til Gud varer evig. Når vi gråter til ham, vil han hjelpe oss.

Du har ingen egen kraft, du har ingen formular du vil bruke, det er derfor du må søke hjelp fra Gud. Gråt til Gud i dag, og hjelp vil komme.

Salme 27: 9 “Skjul ikke ditt ansikt for meg; avvis ikke din tjener i sinne; Du har vært min hjelp; ikke forlate meg og ikke forlate meg, o frelses Gud! ”

Dette er bønnen til en fattig som ber Gud om ikke å skjule ansiktet for ham. Vi må alltid søke Herrens ansikt i alle situasjoner vi befinner oss. Uansett om det er bra eller dårlig, må vi alltid la Gud veilede oss.

Jo mer vi søker Guds ansikt, jo nærmere blir han.

Salme 37:40 “Og Herren skal hjelpe dem og redde dem; Han skal redde dem fra de onde og frelse dem, fordi de stoler på ham. ”

Dette er løfte fra Gud. Han har lovet å hjelpe oss i enhver situasjon vi befinner oss, han har lovet å frelse oss fra de onde. Alt som forventes av oss er å stole på ham.

Salme 60:11 “Gi oss hjelp fra trengsel, for menneskets hjelp er ubrukelig.”

De som setter sin lit til Herren, skal ikke bli skuffet. Dette avsnittet ber Gud om hjelp. Vi må forstå at hjelpen fra mennesker vil ende i skuffelse, ikke så rart at salmisten uttalte at jeg vil løfte øynene mine mot åsene, hvor kommer min hjelp fra? Min hjelp kommer fra Gud som har skapt himmel og jord. Bare Gud kan hjelpe oss.

Salme 72:12 "For han vil redde den trengende når han gråter, også de fattige og den som ikke har noen hjelper."

Gud vil tørke tårer fra ansiktene våre, han vil ta bort våre smerter og smerter og gjenopprette freden.

 

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her