Bønnepunkter for å si når hjertet ditt er plaget

0
2365

I dag vil vi forholde oss til bønnepunkter å si når hjertet ditt er urolig. Vi lever i en verden som er fylt med bitterhet, en verden forvirret med menneskehetens ondskap. Noen ganger i løpet av vår reise i livet vil vi oppleve problemer. Når utfordringer banker på dørene våre, er det på ingen måte våre hjerter ikke vil bli plaget.

Når vi har løpende situasjoner, er det på ingen måte hjertet vårt vil være urolig. Abrahams hjerte ble urolig da han fikk vite at Gud var i ferd med å ødelegge folket i Sodoma og Gomorra. Han kunne ikke la det skje på grunn av at broren LOT og familien alle var i byen. Hvis bare Abraham hadde latt seg ødelegge på grunn av nyheten han fikk, ville ikke LOT og hans familie blitt spart av herrens engel som ble sendt for å ødelegge byen.

I livet, når hjertet vårt er plaget av en situasjon som virker kompleks for oss. Det er ikke nok å bare lene deg tilbake og bekymre deg, det er den beste tiden å heve vårt bønnealter. Bekymring løser ingen situasjoner, det øker bare frykten vår og fører til at vi mister kampen. Jeg ber om at når vi begynner å studere denne bønneartikkelen, kan alle våre komplekse problemer bli fjernet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å se en ny dag. Jeg takker deg for livets gave som du ga meg for å være vitne til en ny dag, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg tar med meg knust hjerte til deg, ber jeg om at du vil helbrede meg i Jesu navn. Herre, ditt ord sier at du sendte ut ditt ord, og det helbredet deres sykdommer. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil helbrede mitt sårede hjerte i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber deg løse alle forvirrende situasjoner i livet mitt som får meg til å ha et urolig hjerte. Jeg ber om at alle farlige situasjoner i livet mitt som plager hjertet mitt, ber om at du vil hjelpe til med å løse det i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber for din fred. Skriften sier at du har gitt oss fred, slik verden ikke gir det. Jeg ber om at du skal gi meg din fred i Jesu navn. Jeg ønsker ikke å bli plaget av farlige situasjoner, jeg ber om at du skal gi deg fred i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver ond kraft som skaper problemer for meg. Jeg kommer mot ethvert ondt alter som har blitt reist for å ødelegge livet mitt, jeg ødelegger slike alter ved det hellige ånds ild. Enhver kraft som gir problemer for livet mitt, la den bli ødelagt av himmelens ild i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot alle former for rare sykdommer som trosser alle medisinske løsninger i Jesu navn. Herre Jesus, skriften sier ved hans striper at vi er helbredet. Jeg taler mine helbredelser ut i virkeligheten i Jesu navn.
 • Far Lord, jeg kommer imot alle former for ekteskapelige problemer i livet mitt. Herre Jesus, ekteskap er en institusjon som ble ordinert av Gud. Jeg ber deg hjelpe deg med å laste opp ekteskapet mitt i Jesu navn. Jeg irettesetter enhver fiende som prøver å skape problemer i min union, jeg ødelegger den ved ild fra det hellige spøkelse.
 • Fader Herre, jeg kommer mot fiendens ånd i mitt liv, jeg ødelegger den ved ild i Jesu navn. Herre, Skriften som vi kan bli som han er. Jesus var ikke en fiasko, så jeg må ikke være en fiasko. Herre, jeg irettesetter enhver ånd av svikt ved det hellige. Alt jeg legger hendene på fra i dag, må lykkes i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver ånd for tilgivelse. Jeg er plaget av manglende evne til å tilgi folk når de fornærmer meg. Herre, jeg ber deg gi deg nåde til å tilgi mennesker når jeg blir fornærmet i Jesu navn. Jeg ber om at du vil myke mitt steinhjerte, jeg ber om at du vil skape kjærlighet i hjertene mine. Den nåde å se utover det onde som mennesker har gjort mot meg, jeg ber om at du vil gi det til meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber for mitt sta barn. Herre, jeg ber om at du vil hjelpe til med å arrestere hans hjerte og få ham til å være underdanig og lydig. Jeg ber om at du vil skape din frykt i livet hans, og viktigst av alt, du vil la ham oppleve Guds guddommelige kjærlighet. Jeg kommer imot enhver ond kraft som får ham til å være ulydig, jeg ber om slike krefter i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer før deg i dag for å registrere smertene mine over gjentatte mislykkede forhold. Jeg ber om at du tar veien for den mannen eller kvinnen du har bestemt meg. Jeg vil reise med en guddommelig partner. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet forbinder meg med den mannen og kvinnen som vil løpe etter din vilje og hensikt i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at du vil helbrede meg for enhver smerte. Jeg ber om at din ånd vil ransake mitt hjerte. Hver smerte som ligger i hjertet mitt, ber jeg om at du ved din barmhjertighet vil helbrede dem i dag i Jesu navn. Jeg vil ikke gå rundt med smerte og sinne, jeg ber om at du hjelper til med å fjerne smerter fra hjertet mitt i Jesu navn. 
 • Jeg ber Herre Jesus, at du vil gi meg et rent hjerte. Et hjerte som ikke kjenner smerte, vanære eller sinne. Jeg ber om at du av din nåde vil gi det til meg i Jesu navn. 

 •  

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.