Bønnepunkter å si før evangelisering

0
2154

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter å si før evangelisering. Kjernen til vår frelse er å redde andre. Derfor er evangelisering en viktig del av vårt kristne liv. Vi må imidlertid forstå at det ikke er ordet vi sier eller hvordan vi presenterer oss som virkelig vinner sjel. Skriften sier at med styrke skal ingen seire. Dette forklarer hvorfor det er viktig å be før du går på evangelisering.

Foruten å konvertere sjeler til Riket, er det andre farer ved evangelisering. Vi har hørt historier om kristne som gikk for evangelisering og ble drept. Så mange onde ting skjer med evangelisten som har gått på tjenesteplikt. For at vi skal vite hvorfor vi må be før vi går for evangelisering, la oss raskt analysere årsakene til at du må gå for evangelisering.

Hvorfor du må gå for evangelisering

Det er et mandat gitt av Kristus Jesus

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

En av de viktigste grunnene til at vi må gå for evangelisering, er fordi det var et mandat som ble gitt oss av Kristus Jesus. Rett før Kristus steg opp til himmelen ga han et mandat til sitt folk til å gå ut i verden og forkynne evangeliet. I boka til Matteus 28: 18-20 Da kom Jesus og talte til dem og sa: All makt er gitt meg i himmelen og på jorden.
Gå derfor ut og gjør alle folkeslag, idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn,
Lær dem å holde alt det jeg har befalt dere; og se, jeg er alltid med dere, helt til verdens ende. Amen. En av de viktigste grunnene til at vi må gå for evangelisering, er fordi det var et guddommelig mandat som ble gitt oss av Kristus Jesus.

For å redde sjeler 

Vi er ikke kristne bare for moro skyld. Vi ble frelst for å redde andre. Det er tusenvis av sjeler som ennå ikke skal reddes. Det er mange mennesker som ikke har hørt Kristi evangelium. Det er derfor Kristus befalte oss å gå til verden og gjøre disippelskap av alle nasjoner.

Ansvaret for å redde andre ligger i våre hender som troende, og hvis vi unnlater å utføre vår plikt, vil byrden være på oss.

På grunn av Kristi kjærlighet

Skriften uttalte i Markus 12:31 at vi skulle elske våre naboer som oss selv. Skriften understreker videre at ingen annen lov er større enn dette.

Kristus fikk oss til å forstå at ingen går til faren utenom ham. Dette betyr bokstavelig talt at ingen skal se himmelen uten at de virkelig har akseptert Kristus som sin Herre og frelser. Så fordi vi elsker våre naboer som oss selv, forkynner vi bare det gode budskap om Kristus for alle og alle. Vi må bestrebe oss på å spre evangeliet til hver mistet sjel er omgjort til Gud.

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for nok en nåde å være vitne til en god dag som denne. Jeg takker for livets gave og god helse. Jeg forherliger deg fordi du har vært beskytter av mitt liv, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg overgir meg til dine dyktige hender. Når jeg skal ut for evangelisering, ber jeg om at din ånd vil gå med meg i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at du skal føle munnen min med ord. Jeg ber om at når jeg åpner munnen for å snakke, skal du føle det ord fra deg i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om din beskyttelse over livet mitt, selv når jeg reiser gjennom verden for å spre evangeliet. Jeg ber om at øynene dine skal være rettet mot meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, skriften sier at Herrens øyne alltid er på de rettferdige, og hans ører er alltid oppmerksomme på deres bønner. Fader Herre, jeg ber om at hendene dine følger med meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, Bibelen sier at ingen må bry meg fordi jeg bærer Kristi merke. Herre, jeg kommer imot alle innvendinger på min måte i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg forplikter sjelen, kroppen og sjelen til alle som jeg vil snakke med i dag. Jeg ber om at du forbereder deres sinn til å motta fra deg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot alle former for fortærer som måtte ønske å ta ordet fra hjertet deres. Jeg irettesetter all fiendens kraft som kan få dem til å ha et sterkt hjerte til å akseptere Guds ord, jeg ødelegger slike ånder i Jesu navn.
 • Herre Jesus, mens ordet vil komme ut, ber jeg om at du gir det myndighet. Den nåde som vil gjøre ordene uimotståelige, ber jeg om at du salver mine ord med i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot alle former for hindringer på min måte. Jeg ødelegger den i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du vil gå foran meg og utjevne opphøyde steder i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at hver mann og kvinne som vil høre lyden av stemmen min, ber om at du får dem til å tro på Jesu navn.
 • Herre, jeg helliggjør alle kroker og kroker som jeg vil besøke med din kraft. Jeg kommer imot alle former for territoriale makter og befalere som kanskje vil begrense effektiviteten av evangeliseringen, jeg ødelegger dem ved Den hellige ånds ild. 
 • Herre Gud, jeg ber om at du ved din nåde vil holde vekkelsens ild brennende til alle sjeler er omgjort til deg. Jeg ber for bærekraftig nåde å aldri gi avkall på før Kristi evangelium er ført til hedningernes og de ufreledes bitre rotdal i Jesu navn. 

 


Forrige artikkel10 bibelvers å be når du er knust
Neste artikkelBønnepunkter for å si når hjertet ditt er plaget
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.