10 bibelvers å be når du er knust

0
1172

I dag skal vi forholde oss til 10 bibelvers å be når du er knust. La oss ta en rask titt på hva hjertesorg betyr før vi begynner. Hjertebrudd er en feil sinnstilstand som kan være forårsaket av skuffelse, fiasko, avvisning og så mange andre. Når en mann er sønderknust, føler han ikke at noe kan fikse det. Uansett hvor dypt hjertesorg det er, er Guds ord der for å helbrede såret.

Selv om smertene kanskje ikke slutter det følgende øyeblikket etter at du har lest ordet, vil det imidlertid med tiden bli bedre og tankene dine vil være rolige som om smertene aldri var der. Vi vil trekke frem ti bibelvers som kan hjelpe deg når du går gjennom hjertesvikt.

Jeremiah 29: 11

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

"For jeg kjenner planene jeg har for deg," sier Herren, "planlegger å lykkes deg og ikke skade deg, planlegger å gi deg håp og en fremtid. ''

Hver gang du er sønderknust fordi ting ikke fungerer slik du har planlagt det. Ting kan gå veldig glatt for andre mennesker, og likevel sliter du med å få ting gjort for deg selv. Noe som dette kan føre til frustrasjon. Hvis du er lei deg fordi du kan redegjøre for noe bra som har skjedd i livet ditt, er dette den beste tiden å bruke boken til Jeremia 29:11. 

Denne bibelske delen gir oss den informasjonen vi trenger om at Gud har en plan for oss. Det sier for jeg kjenner planene jeg har overfor deg, de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt. Så når ting ikke fungerer, når alle odds er mot deg, så vet alltid at Guds plan vil bestå, og når tiden kommer, vil han gjøre alt vakkert.

Philippians 4: 6-7

“Ikke vær bekymret for noe, men i enhver situasjon, ved bønn og begjæring, med takksigelse, presentere dine forespørsler for Gud. Og Guds fred, som overgår all forståelse, vil beskytte ditt hjerte og ditt sinn i Kristus Jesus. ”

Det er et nivå av mot og forsikring som vi får fra å ta våre saker til Gud, spesielt i bønn. Skriften oppfordrer oss i dette avsnittet til ikke å være bekymret for ingenting, men i alt gjennom bønner, bønner og takksigelser, vi bør gjøre vår anmodning kjent for Gud.

Når vi legger våre problemer i hendene på herren, vil han lede og veilede oss. Viktigst av alt, Gud vil trøste oss og gi oss styrke til å møte utfordringene våre.

Matthew 11: 28

"Kom til meg, alle som er trette og tyngde, så vil jeg gi dere hvile."

Den beste tiden å bruke denne bibelske delen er når du er trøtt. Noen ganger i livet vil vi bli konfrontert med farlige situasjoner som vil føre til at vi blir trette. Det kan være så oppgave at byrden vil tyngre oss at ansiktet vårt ikke vil smile lenger.

Dette skjer ofte når man har for mange forvirrende problemer samtidig. Når problemer ser ut som om det ikke vil ta slutt, når løsningen på problemet blir det vanskeligste å finne, kan du søke tilflukt hos Herren ved å studere denne bibelske delen.

2. Korinter 4: 8-10 “Vi er hardt presset på alle kanter, men ikke knust, forvirret, men ikke fortvilet; forfulgt, men ikke forlatt; slått ned, men ikke ødelagt. Vi fører alltid Jesu død rundt i kroppen vår, slik at Jesu liv også kan bli åpenbart i kroppen vår. ”

Dette er et bibelsk skriftsted å lese når livet viser oss den harde siden. Når det virker som ingenting annet fungerer. Når det ser ut til at Gud ikke en gang er i nærheten av å lytte til våre bønner. Selv når vi er syke eller har smerter.

2.Korinter 4: 8-10 snakker om at vi bærer Kristi legeme. Dette betyr at selv om vi er knust, men ikke ødelagt, selv om sorg og smerte kan vare til natten, men glede vil sikkert komme om morgenen.

Åpenbaringen 21: 4 “Han vil tørke hver tåre av øynene deres. Det vil ikke være mer død eller sorg eller gråt eller smerte, for den gamle tingenes orden har gått bort. ”

Gråt du på grunn av en bestemt situasjon? Har du blitt skuffet over den personen du elsker, mistet du bare personen du er veldig glad i. Selv om du er redd for å miste personen du bryr deg om og holder av til dødens kalde hender, er dette tiden for å søke styrke fra Guds ord.

Åpenbaringsboken 21: 4 avslører at Gud vil tørke bort alle tårer fra ansiktene våre. Det blir ikke mer død eller sorg. Dette er en forsikring vi har i Herren.

Salme 46: 1-2 “Gud er vår tilflukt og styrke, en evig hjelp i vanskeligheter. Derfor frykter vi ikke, selv om jorden viker og fjellene faller i hjertet av havet. ”

Salme 46: 1-2 er en av de beste skriftstedene å lese for styrke i vanskelige situasjoner. Når du trenger dårlig hjelp over en spesiell utfordring, sier Skriften at Gud er vår nåværende hjelp i øyeblikk av nød.

Hvorfor skal du være redd for terroren som flyr om natten når du har en Gud som har makten til å beskytte deg? Stol på Herren, og han vil beskytte deg mot alt ondt. Han vil tørke tårene helt ut av ansiktet ditt.

Salme 147: 3 “Han helbreder de sønderknuste og binder deres sår.”

Hver gang vi er knust i hjertet, bør vi stole på Guds ord for å helbrede oss. Guds ord har Guds løfter som vil hjelpe oss å overvinne farlige situasjoner. Den har Guds forsikring.

Salme 147: 3 får Skriften oss til å forstå at Gud helbreder de sønderknuste. Husk at Skriften sier at Kristus har båret på seg alle våre svakheter, og at han har helbredet alle våre sykdommer.

Salme 71: 20 “Selv om du har fått meg til å se vanskeligheter, mange og bitre, vil du gjenopprette livet mitt igjen; fra jordens dyp vil du igjen føre meg opp. ”

Hvis du trenger en forsikring om at den beseirede solen vil komme opp igjen, kan du studere denne delen av Bibelen. Salme 71:20 sier at selv om du er bitt av trengsler og vanskeligheter, vil du reise deg igjen. Latter og glede vil bli gjenopprettet til deg.

Romerne 8:28 "Og vi vet at alt fungerer sammen til gode for de som elsker ham, som er kalt etter hans hensikt."

Når du trenger en forsikring om at ting blir bedre til slutt, les Romerne 8:28. Vi vet at selv i lidelser og trengsler er Gud alltid trofast.

Jesaja 43: 18 “Glem de tidligere tingene; ikke dvele ved fortiden. ”

Dette er en bibelseksjon som vil hjelpe en raskt å gå videre etter å ha opplevd tøff tid. Skriften sier i boken Jesaja 43:18 glem de tidligere tingene, ikke dvel ved fortiden. Når vi dveler ved de dårlige tingene som har skjedd med oss ​​tidligere, vil det bare eskalere problemer og forhindre at løsningen kommer.

Skriften formaner at vi prøver å glemme fortidens ting og ikke bo lenger i dem.

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her