Bønn poeng å vite og overgi seg til Guds vilje

3
1394

I dag vil vi forholde oss til bønnepunkter for å kjenne og overgi oss til Guds vilje. Boken av Jesaja 55: 8 For mine tanker er ikke dine tanker, og dine veier er ikke mine veier, sier Herren. Mennesket har alltid planer for livet sitt, og i de fleste tilfeller bryr han seg ikke om fly av Gud for sitt liv. Det er viktig at vi kjenner Guds tanke om livene våre. Hvis vi må lykkes og gjøre stor utnyttelse, må vi kjenne Guds vilje for våre liv.

Ofte enn ikke, kjemper vi med Gud. Mennesket elsker å dominere, han vil alltid ha kontroll over ting og vil alltid at ting skal gjøres på hans måte. La oss ta livet av Jonah for eksempel. Gud beordret ham til å gå på oppdrag, og han nektet å gjøre det. Slutten på historien er en farmiliar historie. Når vi ikke klarer å gjøre Guds vilje, vil ting gå den harde veien. Isrealittenes liv var et typisk eksempel. Farens vilje for dem er å bli frigjort fra fangenskap hvis de kan tjene ham. Men da isrealittene ble frigjort fra fangenskap, var de raske til å vende tilbake til sine avguder. Som straff for det ble de gjort for å reise i førti år.

For at vi skal forstå hvordan vi kan be godt, la oss raskt trekke frem noen av tingene som skjer når vi nekter å overgi oss til farens vilje.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Farene ved ikke å overgi seg til Guds vilje

Det hindrer oppfyllelse av velsignelse

For hver instruksjon er det mange velsignelser knyttet til den. Når vi ikke underordner oss Guds vilje, er det mange velsignelser som vil bli hindret.

Det gir djevelen makt over oss

Når mennesket ikke vet og overgir seg til farens vilje, gir det djevelen makt til å plage oss. Gud er forfatteren av våre liv, til vi overgir livets hjul til ham, vil vi bli plaget dårlig av fienden.

Det senker reisen til suksess 

Skriftene sier at herrens vei ikke er den samme med vår. De fleste ganger elsker vi å gjøre ting på vår måte. I mellomtiden sier skriften at jeg kjenner tankene jeg har til deg, de er tanken på det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt. Å komme til den forventede enden er problemet som mennesket har. Han vil alltid ønske å komme til det ved å bruke sin egen formel. Mens Gud også har sine planer. Når et menneske nekter å la Gud være Gud i løpet av livet, vil hans reise til suksess bli tregere enn forventet.

Hvordan vite Guds vilje

Et problem unge kristne opplever er å kjenne Guds vilje for livet. Hvordan overgir du deg til Guds vilje når du ikke har noen anelse om hans planer for livet ditt? Vi vil fremheve få måter man kan identifisere Guds vilje for sitt liv.

Gjennom Den hellige ånd

Den hellige ånds kraft kan ikke vektlegges for mye. Skriften får oss til å forstå at Den hellige ånd vil lære oss ting vi ikke vet og forteller om oss som kommer. I mellomtiden er Guds plan Guds sinn for livet. Vi må også forstå at Den hellige ånd er en versjon av Gud i mennesker. Den beste måten en mann kan kjenne skuddets sinn fikk sitt liv er gjennom kraften fra det hellige spøkelse.

Den hellige ånd vil lære oss og fortelle oss hva Gud sier per gang.

Gjennom Guds Ord

En annen måte vi kan kjenne Guds vilje på er ved å studere Guds ord. Når vi studerer Guds ord, er det tolkninger som følger via kraften fra den hellige ånd. Det er så mange planer Gud har for oss som er innebygd i Skriften.

Når vi studerer Guds ord, vil den hellige ånd låse opp noen løfter fra Gud for livet vårt. Når vi underordner oss denne viljen, vil ting endre seg drastisk for oss.

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, jeg takker deg for nåde å være vitne til denne dagen. Jeg takker deg for livets gave som du tildelte meg for å være vitne til i dag, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber for nåde å overgi deg til din vilje og hensikt. Fader Herre, gi meg nåde til å forstå deg når du snakker. Gi meg den nåde å kjenne din vilje og din hensikt med livet mitt.
 • Herre Jesus, jeg ber deg inspirere mitt indre menneske til å forstå hva du har i vente for meg. Jeg nekter å gjøre ting basert på min jordiske kunnskap. Jeg ber om at du vil føre meg til velstand i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber for nåde å følge instruksjonene dine. Bibelen har fått meg til å forstå at lydighet er bedre enn offer. Herre, jeg vil adlyde deg i alle forgreninger. Jeg overgir livets vilje til deg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg bryter hver barriere mellom deg og jeg. Alt som hindrer den frie strømmen av kommunikasjon mellom oss, blir brutt i dag i Jesu navn.
 • Jeg nekter å gjøre ting på meg selv. Jeg vil at du skal veilede meg Herre Jesus. Jeg ber om at din hellige ånd vil lære meg dine veier i Jesu navn.
 • Jeg ber om at din hellige ånd vil lære meg din vilje for livet mitt. Jeg ber om at selv når jeg velger Bibelen for å studere, skal du avsløre planene dine for livet mitt i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil gjøre livet mitt til ditt hjem. Jeg ber om at du skal lage alt som jeg har, til ditt eget. Søk meg Herre, alt som ikke lar meg overgi meg til din vilje, Herre ødelegge det i Jesu navn.

 


3 KOMMENTARER

 1. Jeg overgir alt til Herren Jesus i dag, og jeg vil at du ber for meg om guddommelig akselerasjon for å oppfylle hans hensikt med livet mitt
  Gud være all ære for disse bønnepunktene. Takk for at du er fartøyet

 2. Jeg kommer til deg far fordi jeg ikke kan hjelpe meg selv. Jeg er lei av min personlige livsstil. Men jeg vet at du kan takle saken min. Hjelp meg å innse å søke din rettferdighet alene. Jeg vet at alle andre ting vil bli lagt til meg gjennom Kristus Jesus. Form livet mitt fremover for å bli en bedre person Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.