Bønnepunkter mot utidig død i 2021

2
13762

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot Untimely Død i 2021. Det er det nye året, og mange mennesker har ikke kommet over euforien til det nye året. I mellomtiden har det skjedd mye rundt oss i det siste. Så nylig som to dager tilbake, var det en flyulykke i det føderale hovedstadsområdet, og det krevde livet ganske mange mennesker.

Så mye som det nye året er fylt med velsignelser, er det så mange grusomheter og onde ting som fremdeles ville skje i år. Det er viktig at vi intensiverer vår bønnemodus for beskyttelse. Skriften sier at Herrens øyne alltid er på de rettferdige, og hans ører er alltid oppmerksomme på deres bønner. Vi vil forløse hver dag i år med Kristi dyrebare blod, ingen ondskap må ramme noen av oss i år.

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg bryter hver dødsforbud som har blitt lagt på meg i 2021, jeg ødelegger den med kraften fra det hellige spøkelse. 
 • Jeg kommer imot fiendens planer og agenda over mitt liv og familie, jeg ødelegger alle planer om død i livet mitt i Jesu navn. 
 • For det er skrevet, jeg kjenner planene jeg har overfor deg, de er planen for det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt. Herre, utidig død er ikke en forventet slutt. Jeg avbryter alle former for død i Jesu navn. 
 • Jeg skal ikke dø, men leve for å kunngjøre herrens gjerninger i det levende land. Jeg nekter å bli offer for tidlig død i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, alle demoniske dyr som er sendt til meg for å fortære meg. Jeg ødelegger deg ved det hellige ånds ild. 
 • Herre Jesus, du har utøst blodet ditt på Golgata, så jeg kan leve. Du har gått gjennom streng smerte og vanære, du har lagt ned livet ditt for min skyld. Enhver form for død som svever rundt meg, blir ødelagt av ild i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, hver tungetale som taler død, hver hånd som raser dette dødsalteret over livet mitt, skal ta fyr i dag i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg innløser hver dag i år med ditt dyrebare blod. Jeg fritar meg selv fra alle former for ondskap som har blitt arrangert i år i Jesu navn. 
 • Alle fiendens planer om å drepe noen av fruktene mine blir ødelagt av brann. Jeg sender alle onde pilene som er blitt skutt mot meg tilbake til avsenderen på syv ganger i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg dekker meg med Jesu blod. Bibelen sier at Herrens øyne alltid er rettet mot de rettferdige, og hans ører er alltid oppmerksomme på deres rop. Herre, jeg foreskriver at din tilstedeværelse og makt vil gå med meg alle dagene i 2021 i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg deler alle dødspakter i livet mitt. Hver plan, hver dødspakt som forkorter livet til menneskene i min fars hus. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, la en slik pakt brytes i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, på grunn av din død, har du inngått en ny pakt for oss alle. Fader Herre, jeg ber om at hver gammel pakt ved din barmhjertighet blir ødelagt i Jesu navn. 
 • Skriften sier, og de overvinner ham ved blodet fra og ved ordene i deres vitnesbyrd. Herre, jeg overvinner døden ved det hellige ånds ild. Herre, hver demoniske samling som planlegger min død, la ild spre dem i Jesu navn. 
 • Herre, hver kjempe i min fars hus, hver gigant i min mors hus som kriger over livet mitt, jeg kommer mot deg ved det hellige ånds ild. 
 • Herre Jesus, jeg ber om at din beskyttelse kommer over meg i Jesu navn. Skriftene sier at han førte meg ved siden av stille vann, han gjenopprettet sjelen min. Selv om jeg jobber gjennom dødsskyggedalen, frykter jeg ikke noe ondt fordi du er med meg. Herre, jeg ber om at ditt nærvær går med meg i Jesu navn. 
 • Skriften sier for Gud har ikke gitt oss en ånd av frykt, men av sønnskap til å gråte Ahba far. Herre, jeg nekter å bli skremt av dødspakten. Jeg ødelegger en slik pakt ved ild i Jesu navn. 
 • Bibelen sier at jeg vil gå foran deg og utjevne forhøyede steder, jeg vil skjære gjennom jernstengene og knuse døren til bronse. Herre, jeg ber om at ditt nærvær skal gå foran meg i år og ødelegge fiendens onde planer i Jesu navn. 
 • Herre, jeg kommer imot alle former for ulykker på min måte i Jesu navn. Herre, jeg ber om at din ånd og kraft går foran meg og ødelegger enhver ulykke på min måte i Jesu navn. Jeg skal ikke bli offer for noen ond ulykke i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, ingen av familiemedlemmene mine skal dø i år 2021 i Jesu navn. Jeg ber om at du vil avbryte alle former for død i livet i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg nekter å sørge over noe familiemedlem eller min kjære i Jesu navn. Herre Jesus, jeg bestemmer med myndighet fra himmelen, ingen av mine familiemedlemmer vil sørge over meg i Jesu navn. 
 • Herre, hver tunge som spytter dødsdom over livet mitt, blir stille i Jesu navn. Jeg avskåret hver form for tunge som snakker ondt i løpet av livet mitt, jeg ødelegger dem ved ild i Jesu navn. 
 • Takk Herre for besvarte bønner, takk for vitnesbyrdene, i Jesus navn har jeg bedt. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for nasjonale ledere
Neste artikkelBønnepunkter for fornyet sinn
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.