Bønner for økonomisk utvikling

0
15793

I dag skal vi forholde oss til bønner for økonomisk utvikling.

Filipperne 4:19; "Og min Gud vil tilfredsstille alle dine behov etter hans rikdom i herlighet i Kristus Jesus."
Psa. 145: 1-3 “Jeg vil prise deg, min Gud, konge! og jeg vil velsigne ditt navn for alltid og alltid. Hver dag vil jeg velsigne deg; og jeg vil prise ditt navn for alltid. Herren er stor, og det er veldig å rose; og hans storhet er ikke søkbar. ”

Det er en god ting å takke Gud og å vise sin godhet hver dag, midt i det hele har Gud vært trofast mot oss. Sannelig, han er trofast mot alle sine løfter og elsker mot alt han har gitt. Øynene til alle ser til deg, og du gir dem maten til rett tid.

Når vi ber om økonomisk utvikling i dag, bør vi forstå at bønner kan hjelpe oss med å bevege oss fra visse nivåer av usikkerhet i vårt personlige og felles liv ved å erkjenne at vi er avhengige av Gud som vår kilde til all forsyning og hjelp.

Vi ser vekst, ekspansjonsfremgang og utvikling i forskjellige land, i den grad vi ønsker å se det skje i vårt land, må vi da overføre det til Herrens hender. Vi overgir våre leders hjerter i Herrens hender. Vi ber for hjertet på medfølelse og kjærlighet. Effekten av dette er at de begynner å gjøre ting som viser at de er hensynsfulle og at de elsker Gud.

Hvis en mann elsker Gud, elsker han sin neste, er det noen bestemte skritt han ikke vil ta, heller vil han søke etter måter hvor livet til de rundt ham vil bli bedre. Matt. 22: 39, "Og det andre ligner på det: Du skal elske din neste som deg selv." Nigeria er en stat som er velsignet med ressurser nok til å tjene rikdom, takle sult, fattigdom og utvide økonomien, men når det er menn, er makthjelpene som bare gidder å konvertere offentlige midler til private kontoer, uten tvil gapet mellom massene og overklassen ville være så tydelig. Psa. 62:10, "Stol ikke på undertrykkelse og bli ikke forfengelig i ran. Hvis rikdommen øker, legg ikke ditt hjerte på dem."

Når det er en omvendt, når menneskers hjerter kommer til lyset av Guds kjærlighet, er det nivåer som en mann vil gå for å vise at han bryr seg om andre. Forvaltning av ressurser, politikk vil bli laget til fordel for massene og gapet mellom overklassen og massene vil bli broet. Derfor ber vi for våre ledere, for offentlig og privat sektor, bedriftseiere og arbeidsgivere. Vi tar ansvaret i stedet for bønn for å se resultatene av fremgang og endring i økonomien vår, og det skal det være.

Filipperne 4: 6; "Vær engstelig for ingenting, men i alt ved bønn og bønn, med takk, la dine ønsker bli kjent for Gud."

Bønnepoeng

 • Far i Jesu navn, takk for din kjærlighet til oss, fordi du alltid er for oss, ved vår side, for din trofasthet som varer i alle generasjoner, for din barmhjertighet som vi daglig ser i Jesu navn.
  Romerne 8:31; "Hvis Gud er for oss, hvem kan være imot oss?"
 • Allmektige far, vi sier takk for at du alltid tar vare på oss og sørger for oss, takk for at du har vært vår opprettholder i Jesu navn.
  Psa. 5:12 For du, HERRE, velsigner du de rettferdige; med gunst vil du omgå ham som med et skjold.
 • Vår far, vi takker deg nok en gang for at du aldri har sviktet oss selv i tøffe tider, du har stått ved oss ​​og sørget for våre behov, kan ditt navn være høyt opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, vi overgir våre ledere i dine hender, vi ber om at du gir dem et hjerte av medfølelse som vil føre til produktive beslutninger og utvikling av vår økonomi i Jesu navn.
 • Herre vi ber om visdom for menn og kvinner i maktposisjoner, vi ber om at du gir dem visdomsforståelse og rådgivning, vi ber om at du hjelper dem til å lede oss ut av økonomisk krise, til stede eller truende i navnet til Jesus.
 • Herre, vi ber om at du hjelper oss alle til å ære deg med våre ressurser i Jesu Kristi navn.
  Prov. 3: 9-10, ”Ær Herren med ditt stoff og førstegrøden av all din vekst: Så skal låvene dine fylles med overflod, og pressene dine skal sprenge ut av ny vin.”
 • Fader Herre, vi ber om at vi skal begynne å oppleve politikker som vil være til vår fordel og føre til stor økonomisk utvikling i Jesu Kristi navn.
 • Vi ber om at enhver ånd av grådighet, nonchalant holdning og egoisme i hjertene til mennesker med makt dør, vi ber om at de begynner å se kjærlighet og uttrykke den med ressursene i deres omsorg i Jesu navn.
  1Tid. 6:10, ”Kjærligheten til penger er roten til alt ondt: mens noen ettertraktet, har de feilet fra troen og gjennomboret seg med mange sorger.
 • Fader Herre, vi ber deg gi oss nye muligheter og nye inntektsstrømmer for ekspansjon i økonomien i Jesu navn.
 • Fader Herre vi ber for våre gründere, arbeidsgivere og investorer, vi ber om stor utvidelse og enorme fortjeneste i Jesu navn.
 • Vi ber for alle bedriftseiere at din tjeneste vil omgi oss som en shioed i Jesu Kristi navn.
 • Vi ber om at din mektige hånd vil hvile på arbeidsgivere, på investorer og bedriftseiere i Jesu navn.
 • Vi ber Guds velsignelser over den offentlige og private sektoren av økonomien vår i Jesu Kristi navn.
 • Vi ber om forretningsvekst i gatene våre, i byene og statene våre, og derved fører til vekst i økonomien vår i Jesu Kristi navn.
 • Vi ber om at din hjelp blir gjort tilgjengelig for alle som sliter, føttene deres er etablert og de opplever overflod i Jesu Kristi navn.
 • Vi kommer mot tap og krise i vår virksomhet i Jesu Kristi navn.
 • Vi kommer mot økonomiske tilbakeslag, sult og fattigdom i våre stater i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, vi ber om at du hjelper oss med å bevege oss fra usikkerhet til vekst og fremgang ved å bruke de riktige strategiene og retningslinjene av Guds visdom i Jesu Kristi navn.
 • Vår himmelske Fader vi ber om at du hjelper oss å være avhengige av deg for visdom som vil hjelpe oss med å ta kloke beslutninger og politikker, for våre ledere, investorer, arbeidsgivere og derved føre til utvikling av vår økonomi i Jesu navn.
 • Far vi takker deg fordi alt vi har, vi mottok fra deg, vi setter vår lit til deg, vi takker deg for økonomisk utvikling, takk for utvidelse, takk for kreative ideer til rikdom i Jesu navn.
 • Fader, vi takker deg for hvert individ, takk for den overflod vi mottar i Jesu Kristi navn.

Forrige artikkelBønner mot krig i nasjonen
Neste artikkelBønnepunkter for de trengende
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.