Bønnepunkter for Den hellige ånds kraft

2
13469

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for kraften til det hellige spøkelse. Den hellige ånd er talsmannen, slik Kristus har forklart i boken John 14: 16-18 Og jeg vil be Faderen, og han skal gi deg en annen talsmann, så han kan være hos deg for alltid; Selv sannhetens Ånd; som verden ikke kan motta, fordi den ikke ser ham og ikke kjenner ham; men dere kjenner ham; for han bor hos deg og skal være i deg. Jeg vil ikke la deg være komfortabel: Jeg vil komme til deg.

Det ble tydeligvis vist at Kristus lovet å aldri la oss være ugyldige for en ledende ånd. Når Herrens ånd (Den hellige ånd) er fraværende i et menneskes liv, vil en slik person ikke ha noen retning for livet. Kristi tjeneste kunne ikke ha blitt fullført uten Den hellige ånds komme.

Gjennom Kristi tjeneste på jorden lærte apostlene om rikets mål og regler. Imidlertid har de ikke tilstrekkelig kraft til å lede Kristi tjeneste. Det var etter Kristi død og gjenopplivelse, da Kristus skulle føres til himmelen, han lovet apostlene en dyne. Dette ble forklart i Johannesbok 14. Den hellige ånd vil veilede og pleie oss til å bli som Kristus.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

For klarhetens skyld vil vi trekke frem noen av fordelene med den hellige ånd når den kommer over en mann. Vi tror dette vil hjelpe oss å intensivere bønnen vår om den hellige ånds kraft.

Hvorfor du må ha Den hellige ånds kraft

Den hellige ånd gir kraft

En av fordelene med å ha kraften fra det hellige spøkelse er at vi er utstyrt med kraft. Skriften fikk oss til å forstå at vi ikke kjemper mot kjøtt og blod, men mot mørkets krefter, mørkets herskere på høyden. Vi trenger kraft for å seire over dem. Og Skriften gjorde det kjent i Apostlenes gjerninger 1: 8 Men du skal få kraft når Den hellige ånd kommer over deg; og du skal være vitner for meg i Jerusalem og i hele Judea og Samaria og til jordens ende. 

Dette er tydelig at den hellige ånd gir mennesker kraft. 

Den hellige ånds kraft gir mot

En annen grunn til at vi må be om kraften til den hellige ånd, er å finne mot og tapperhet for å forkynne evangeliet. Apostel Peter var den nærmeste allierte Kristus, men han nektet Kristus tre ganger da han var i ferd med å bli tatt. Dette var fordi han ikke hadde mot. Spol frem til boken til Apostlenes gjerninger 2:17 Og det skal skje i de siste dager, sier Gud, at jeg vil øse ut av min ånd over alt kjøtt; Dine sønner og dine døtre skal profetere, dine unge menn skal se syner, dine gamle menn skal drømme drømmer.

Dette var en beretning om apostel Peter etter at de har fått den hellige ånds kraft. Apostlene begynte å snakke i rare tunger, folk trodde de var full av ny vin. Peter som ikke fant mot til å stå sammen med Kristus i vanskeligheter, sto nå foran flere mennesker for å forkynne evangeliet. Det er en slags overnaturlig styrke, mot og tapperhet som følger med å ha det hellige. 

Den hellige ånds kraft forteller hva som kommer

Boken av Johannes 16:13 Men når Han, sannhetens Ånd, har kommet, vil han lede deg i hele sannheten; for han vil ikke tale på egen myndighet, men alt han hører, skal han tale; og han vil fortelle deg ting som kommer. Det er ingenting bedre enn å ha retning i livet. Det gjør vår reise gjennom livet enkel. 

Gud lovet oss at når ånden kommer over oss, vil den veilede oss og lære oss det som kommer. Åpenbaring er veldig viktig i en troendes liv. Disse og mange flere er hva kraften til den hellige ånd vil gjøre i våre liv. 

Bønnepoeng

  • Herre Jesus, jeg takker deg for nåde å kjenne viktigheten av den hellige ånd. Jeg takker deg for privilegiet å studere, og innse at den hellige ånd er viktig i et menneskes liv. Takk Jesus. 
  • Herre Gud, som du har lovet i Apostlenes gjerninger 2:17 at du skal øse din ånd over alt kjøtt. Herre, på dette løftet venter vi Herre. Jeg venter på manifestasjonen av ordet ditt. Herre, hell din ånd over meg i Jesu navn. 
  • Herre, jeg vil ikke leve livet mitt uten retning. Skriften fikk meg til å forstå at Guds ånd vil lære meg ting som ennå kommer. Jeg ber om åndelig åpenbaring av livet mitt og hensikten, Herre send din ånd over meg i Jesu navn. 
  • Herre Gud, for det er skrevet: hvis kraften som oppreiste Jesus Kristus fra Nasaret, bor i deg, vil den gjøre ditt dødelige legeme raskere. Herre, jeg vil ikke slave synden lenger, jeg bestemmer at din ånd kommer over livet mitt i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, jeg ber om at du vil gi meg din ånd som vil gi meg seier over synd og misgjerning. Herre Jesus, ved din barmhjertighet, gi meg din ånd i Jesu navn. 
  • Herre, jeg ber om tilgivelse for synd, hvis det er noen synd i livet mitt som vil hindre manifestasjonen av din makt, Herre ved din barmhjertighet, tilgi meg i Jesu navn. 
  • Fader Herre, når din ånd kommer over livet til et menneske, er din beskyttelse garantert. Herre, jeg vil ikke stole på min fysiske styrke og evne til beskyttelse, Herre, jeg ber om at du vil sende din ånd inn i livet mitt i Jesu navn. 
  • Du påla oss i Matteusbok at vi skulle gå ut i verden og forkynne Kristi evangelium, døpe mennesker i Faderens, Sønnens og Den hellige ånds navn. Herre, jeg trenger Den hellige ånds kraft for å oppfylle dette store mandatet, Herre send din ånd ned i Jesu navn. Amen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for enker
Neste artikkelBønnepunkter for glede
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.