Bønnepunkter for glede

0
2450

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for glede. For å forstå betydningen av glede, vil vi se på lykke først.

Definisjon av lykke:

En følelse av ekstrem lykke eller munterhet, spesielt knyttet til anskaffelse eller forventning om noe godt. Lykke er en følelse som man opplever følelser fra tilfredshet og tilfredshet til lykke og intens glede.

La oss se på glede

Glede er en dypt forankret lykke inspirert av den hellige ånd. Det er avledet fra Herren. Ikke rart at Bibelen sier 'Herrens glede er min styrke'. I følge engelsk kontekst blir lykke beskrevet som en følelse eller følelse, men i riket er glede mer enn bare en følelse, det er en livsstil.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hvis glede blir sett på som en følelse alene, kan vi bestemme oss for å være glade i dette øyeblikket og triste i neste øyeblikk. Selvfølgelig ikke, som troende skal vi ikke leve livene våre slik.

Rikets livsstil negerer verdens verdens, i henhold til prinsippene for riket skal du være glad i enhver utfordring du møter, selv om dette vil se dumt ut for verden, vil de raskt kalle deg navn og se deg glede i møte med prøve i stedet for at du skal være bedrøvet og håpløs.

De troende skal arbeide i tro og ikke ved syn (2 Kor 5; 7), noe som perfekt forklarer hvorfor vi skal være glade selv om vi ser stier. Å arbeide i tro betyr at vi har forsikringen om at Jesus er på skipet for å berolige stormen (Markus 4: 35-41) Å vandre i tro betyr å følge Guds instrukser, for vi vet at alle ting fungerer sammen til gode for de som elsker Gud (Rom 8:28)

Generelt i dag feiler et stort antall av oss lykke av glede og omvendt. Så mye som de kan brukes om hverandre, er det forskjeller mellom dem.

Noen av dem er forklart nedenfor.

Lykke er basert på en hendelse eller hendelse mens glede ikke er

Lykke er uklar. Noe gjør at man blir glad for at f.eks. Din kone / mann kjøpte deg en ny telefon, du vant en kontrakt, du besto en stipendieeksamen, du har nettopp fått en bil, du er i ferd med å delta på et bryllupsfest eller navngi osv. All lykken som kommer med dette skyldes det som skjedde, / skjer, men glede er innenfor og er ikke hendelsesbasert.

Lykke forsvinner i møte med trengsler. Se klagesangene 3:17 '”Min sjel er fri for fred; Jeg har glemt hva lykke er ”

Lykke er en stund, glede er evig

Lykke er basert på en hendelse / hendelse / forekomstårsak til at den er midlertidig, og ifølge riket gjør midlertidige ting ikke siste. Når noen blir overrasket med gaver, biler, penger osv., Er lykken en stund, omtrent to til tre uker, deretter reduseres lykken eller er helt borte.

Glede er permanent, glede er evig. Vi vil at du skal vite, brødre, om Guds nåde som er gitt blant kirkene i Makedonia, for i en alvorlig prøvelsestest har deres overflod av glede og deres ekstreme fattigdom rant over i et vell av raushet fra deres side. (2.Korinter 8: 1-2)

Glede er blant fruktene av ånden (Gal 5: 22-23)

Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, tålmodighet, vennlighet, godhet, trofasthet, mildhet, selvkontroll. Mot slike er det ingen lov.
Glede eksisterer som en av fruktene av ånden som er nyttig for en troende å eie. Essensene av glede i en persons liv kan ikke vektlegges for mye.

Folk gir lykke, Gud gir glede

Bibelen sier at Gud gir oss fred og glede. Mennesker kan ikke gi glede og glede i overflod, bare Gud kan. Den hellige ånd gir glede og i ham finnes evig glede. En sang sier 'Jeg har glede som en elv, glede som en elv, glede som en elv i sjelen min'.

Glede skjæres over din ånd, sjel og kropp. Herrens glede er min styrke (Neh 8:10) Mange andre forskjeller inkluderer glede er indre, lykke er ekstern.

Glede er langvarig, lykke er kortvarig.

Bønnepunkter for glede

 • Far, jeg takker deg Herre for denne redegjørelsen om glede, vær opphøyet i Jesu navn.
 • Mer enn denne redegjørelsen, lær meg betydningen av glede selv i Jesu navn.
 • Kjenn hjertet mitt med gleden din i Jesu navn.
 • Hjelp meg å ha glede som en av fruktene av ånden i Jesu navn.
 • Få meg til å høre glede og glede i Jesu navn.
 • Glede er dypt forankret i Gud, far hjelper meg å finne deg, for en gang jeg finner deg, finner jeg også glede.
 • James 1: 2-3 2, Betrakt det som ren glede, mine brødre og søstre, hver gang du møter prøvelser av mange slag, for du vet at prøving av din tro gir bevaring. Fader hjelper meg til å være lykkelig selv i møte med prøvelser og trengsler.
 • Gi meg den nåde å ha tillit til deg i vanskeligheter for Bibelen sier at selv midt i bålet vil han være med oss ​​..
 • Min Herre, gjenopprett gleden ved min frelse og fornyt din ånd i meg.
 • Prob 10:28: 'De rettferdiges utsikter er glede, men de ugudeliges håp blir til intet'.
  Far lot alt jeg la hendene mine føre til glede i Jesu navn.
 • Rom 15: 13 Må håpet Gud fylle deg med all glede og fred når du stoler på ham, så du kan rømme av håp ved Den hellige ånds kraft.
  Far fyller meg med glede og fred slik at jeg kan flyte over av håp i Jesu navn.
 • Hjelp min glede til å være fullstendig og rikelig.
 • Jesaja 12: 6 "Rop høyt og syng av glede, Sions folk, for stor er Israels Hellige blant dere."
  Sanger av glede vil aldri opphøre fra munnen min i Jesu navn.
  Jesaja 35:10 “og de som Herren har reddet, skal komme tilbake. De skal komme inn i Sion med sang; evig glede vil krone hodet på dem. Glede og glede vil komme over dem, og sorg og sukk vil flykte vekk ”
 • Jeg erklærer dette for min del i Jesu navn
  Takk Jesus for besvarte bønner.
  I Jesus glede navn ber jeg. Amen

 


Forrige artikkelBønnepunkter for Den hellige ånds kraft
Neste artikkelBønnepunkter for å vandre i kjærlighet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.