Bønnepunkter mot sosial urettferdighet

0
9894

I dag vil vi håndtere bønnepunkter mot sosial urettferdighet.

Er en. 1:17 Lær å gjøre det bra; søk dom, avlast de undertrykte, døm farløse, be for enken.

Zec. 7: 9 sier: "Så sier Herren, hærskarenes Gud: Gjør sanne dommer, vis godhet og barmhjertighet mot hverandre"


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

La oss ta tankene tilbake til den forferdelige døden til George Floyd, en afroamerikaner som ble urettferdig drept etter en arrestasjon. EndSars Protest som startet kort tid etter låsingen i 2020 er en godt relatert hendelse som vi har sett og hørt om. Vi har sett demonstranter ta gatene, og vi ser at denne kampen skyldes sosial urettferdighet som er dypt forankret i vårt system.

Det har blitt sikkerhetskopiert med de populære sangene som "soro soke", som betyr å si fra. Andre steder ser vi skriften ”Vi vil ha et nytt Nigeria”, “End Bad Governance” med en hash-tag på våre forskjellige sosiale medieplattformer. Alle disse ble til som et resultat av det forferdelige systemet vi har, fylt med urettferdighet, diskriminering, ulovlig arrestasjon, forbedret kidnapping og ubetjent usikkerhet.

Prov. 14:31 Den som undertrykker en fattig, fornærmer sin Skaper, men den som er raus mot de trengende, ærer ham.

La oss kort definere hva sosial urettferdighet betyr.

I følge Study Notes, “Definisjon av sosial urettferdighet sier at det er en situasjon når noen urettferdig praksis blir utført i samfunnet. Uansett hva som er urettferdig, er det vanligvis mot loven, og det er kanskje ikke noe som betraktes som en moralsk praksis. I utgangspunktet oppstår sosial urettferdighet når likemenn blir behandlet på en ulik måte og ulikhetene blir behandlet på en lik måte. ”

Biskop David Oyedepo sa en gang, ”En lukket munn er en lukket skjebne”

Ungdommene er henvist til generasjonen som snakker. Mot hva? Sosial urettferdighet, mot urettferdighet og alle former for urettferdighet.

Det er ikke nok å være sint over landets fortid og nåværende situasjon, vi burde åpne munnen, uttrykke vår misnøye mot undertrykkelse og snakke med Gud i bønner om det.

Prov. 31: 8-9, åpne munnen din for stumme for alle som er utsatt for ødeleggelse. Åpne munnen din, døm rettferdig og påstå saken for de fattige og trengende.

Hver dag hører vi om fantastiske tilfeller av sosial urettferdighet i vårt land, Nigeria. Vi ser tilfeller der massene ikke har like tilgang til tilstrekkelige helsetjenester, hvor uskyldige ungdommer blir plukket ut av gatene og ført til fengsler uten rettferdig grunn, tilfeller der folk blir kidnappet og drept uten noen form for bekymring fra regjeringen om sikkerhet.

Alle disse og mange flere er vi vitne til hver dag i vårt land Nigeria, og vi som Guds vaktmann ville ikke være en tilskuer, men en del i å føre krig mot enhver form for urettferdighet i stedet for bønn.

Zec. 7: 9-10 Så sier Herren, hærskarenes Gud, og sier: Gjør sann dom og vis barmhjertighet og barmhjertighet hver mot sin bror; og undertrykk ikke enken eller den farløse, den fremmede eller den fattige; og la ingen av dere forestille seg ondt mot hans bror i ditt hjerte. “Du skal ikke gjøre urett i retten. Du skal ikke være del av de fattige eller utsette de store, men i rettferdighet skal du dømme din neste.

Vi må innse at for både ungdommer og eldre er det vårt ansvar å reise oss til å rette opp feil av sosial urettferdighet. Vi kan ikke lenger være nonchalante med hensyn til styring i landet vårt fordi det gjelder alle, det berører alle.

Bønnepoeng

 • Far i Jesu navn, vi takker deg for din kjærlighet og vennlighet over oss. Vær opphøyet, o Herre, i Jesu navn.
 • Far, vi takker deg for din standhaftige kjærlighet og daglige barmhjertighet, takk fordi du daglig laster oss med fordeler, vær opphøyet i Jesu navn.
 • Far, vi ber om at du må nåde oss som nasjon i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, la rettferdig dom seire i vårt system overfor alle i Jesu navn.
 • Fader i Jesu navn, vi erklærer rettferdighet og rettferdighet i alle sektorer i vårt land i Jesu navn.
 • Far, vi ber mot enhver form for undertrykkelse i hver borger, vi forbanner den fra røttene i Jesu navn.
 • Lev. 19:15 sier: "I skal ikke gjøre urett i dom; du skal ikke respektere den fattiges person eller ære den mektiges person, men i rettferdighet skal du dømme din neste"
 • Vår himmelske Fader, vi ber om at rettferdighet skal herske i domstolene i Jesu navn.
 • Vår himmelske Fader vi kommer mot urettferdig behandling av mennesker, vi setter en stopper for det Herre i Jesu navn.
 • Psa. 82: 3 sier: “Gi rett til svake og farløse; opprettholde retten til de plagede og de fattige. ” Far i Jesu navn, vi ber om at rettferdighet er god til de svake i samfunnet vårt, vårt land i Jesu navn.
 • Far vi ber mot noen form for gudfedersim som er spist dypt inn i systemet vårt og har brakt urettferdighet i nasjonen vår i Jesu navn.
 • Fader Herre, vi ber mot enhver form for urettferdighet i alle sektorer av økonomien vår i Jesu navn.
 • Vi forbanner enhver stammediskriminering fra røttene i Jesu mektige navn.
 • Salmene minner oss om at du er vår tilflukt midt i prøvelser; du er vår evige festning. Du er vårt eneste sanne trygge sted. Måtte vi la hver tåre og hvert vondt i hjertet ligge for dine føtter; kan vi stole på deg med disse realitetene og disse følelsene og vite at du er suveren over alt. Far vi ber om at det skal være trøst for de knuste hjerter som har lidd urettferdighet på en eller annen måte i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, lær oss å se andre på samme måte som du ser dem at likeverd kan eksistere og herske i våre hjerter i Jesu navn.
 • Fader i Jesu navn, fullbyr din sanne dom over enhver undertrykker av de rettferdige i Jesu navn.
 • Vår himmelske Fader, for alle familier som har lidd under den urettferdige behandlingen av den nigerianske regjeringen, ber vi om at du skal helbrede dem for vondt og smerte, rettferdighet skal seire og fred vil bli gjenopprettet dem i Jesu navn.
 • Fader, vi ber for ditt uskyldige barn i fengselsgårdene og cellene, la din barmhjertighet finne dem og la rettferdighet tale for den gang i Jesu mektige navn.
 • Far ber om at du vil rette opp alle feilene som kommer inn i det nigerianske systemet og rettferdiggjøre de som blir urettferdig behandlet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for å vandre i kjærlighet
Neste artikkelBønn for fred i nasjonen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.