Bønnepoeng for velstand i virksomheten

0
11767

 

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for bedrifts velstand. Når vi gjør forretninger, gjør vi det bare for å tjene til livets opphold. Ting blir forferdelig når vår innsats ikke gir etter for suksess. Guds hensikt med våre troende er å underkaste jorden. Han ga oss beskjed om å gjøre forretninger til han er tilbake. Lukas 19:13 Da kalte han på sine ti tjenere og ga dem ti pund og sa til dem: Opphold til jeg kommer. Dette var en lignelse av Jesus mens han underviste på vei til Jerusalem.

Gud vil at vi skal dominere til han kommer tilbake andre gang. For formålet med denne artikkelen vil vi trekke frem noen av de tingene som vil kreve velstand for alle.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ting å gjøre for velstand i virksomheten

Ikke stol på din jordiske kunnskap


Skriften fikk oss til å vite at enhver god idé kommer fra Herren. Flere ganger enn ikke, vil vi trenge å håndtere konkurranse i våre virksomheter. I mellomtiden stoler mange mennesker bare på sin menneskelige erfaring og glemmer at ingen med styrke skal seire.

Vi vil alltid trenge en perle av guddommelig visdom for å håndtere forretningsmessige ting. Vi vil alltid trenge Guds visdom for å utarbeide en arbeidsstrategi som vil gi oss innflytelse over konkurransen. Skriften sier, hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. I stedet for å stole på din jordiske kunnskap, be til Gud om kunnskap.

Arbeide hardt

Ja, det å være troende endrer ikke velferdsprotokollen som er lagt av Gud. Ordspråkene 22:29 Ser du en mann som er flittig i sin virksomhet? han skal stå foran konger; han skal ikke stå foran dårlige menn.

Vi har Guds nåde over livene våre, men som ikke tar bort stedet for hardt arbeid. Skriften sier at en mann som er villig til å gjøre det, vil stå foran konger og ikke bare mennesker. Vær delig i arbeidet ditt.

Ikke stol på menneskelig styrke

De fleste ganger likestiller vi innsats med suksess. Dette er ikke å si at hardt arbeid ikke er nødvendig. Arbeid hardt, men husk også at Skriften sier at det ikke er av den som vil og løper, men av Gud som viser barmhjertighet.

Arbeid smart ved å be om Guds nåde når du arbeider forsiktig. Det beste er ennå ikke kommet i den virksomheten, og du vil oppnå gjennom den høyeste nåde.

Betal din tiende

Et av de mest populære versene i Bibelen er Malaki 3:10 Før alle tiendene inn i forrådshuset, så det kan være mat i mitt hus, og prøv meg nå med det, sier Herren, hærskarenes Gud, hvis jeg ikke vil åpne deg himmelens vinduer og helle deg ut en velsignelse, så det ikke skal være plass nok til å motta den. I mellomtiden misforstår mange ofte denne bibelen.

Å betale tiende er en inngått prosedyre for velstand. Sørg for at du betaler tiende av inntektene du tjener på virksomheten din. Jehovas velsignelser vil være for denne virksomheten.

Imidlertid vil noen mennesker fortsatt ikke ha forretningsmessig velstand selv etter å ha gjort alle punktene som er oppført ovenfor. Det betyr at det er noe galt et sted. Dette trenger bønner. Før vi ber, la oss ta en titt på noen av de hindrende faktorene som kan nødvendiggjøre forretningssvikt.

Hvorfor kristne bedrifter mislykkes

Mangel på innsats

En av de største misforståelsene som de fleste kristne har, er at ting naturlig blir lett for dem fordi de er kristne. Dette er en feil oppfatning som bør rettes opp så snart som mulig.

Mange kristne vil be fra natt til neste morgen, og når dagen kommer, sover de hele dagen og forventer at mirakler skal skje. Herren vil ikke velsigne tomme hender, Skriften lover at Herren vil velsigne våre hender.

Du fikk ikke jobb og du forventer Herrens velsignelser, Gud er ikke en tryllekunstner, stå opp i dag og rett opp det gale som har påvirket deg i årevis.

uten

Dette er den største begrensende faktoren for velstanden til de fleste troende. Skriften understreker at vi ikke kan fortsette å være i synd og be om at nåde florerer.

Barna til Isreal ble overlatt til å velte seg i slaveriets gift i årevis på grunn av deres syndige måter. Inntil de endret sine veier og kom tilbake til Gud, skjedde det ikke noe godt med dem. Overfør virksomheten din til Guds hender og avstå fra synd.

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, jeg takker deg for nok en nåde til å se en ny dag. Herre må navnet ditt være høyt opphøyet.
 • Fader Herre, jeg driver min virksomhet i dine hender, jeg bestemmer at nåde til å lykkes frigjøres over meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil gi meg en ånd av fortreffelighet, den som ble frigitt over Daniel som gjorde ham ti ganger bedre enn hans samtid, jeg ber om denne nåde i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot alle former for fortærer på mine måter. Hver fortærer som tar bort velsignelsene mine, ødelegger jeg dem ved kraften fra det hellige ånd i Jesu navn.
 • Herre, skriften sier at det ikke er av den som vil eller løper, men av Gud som viser barmhjertighet. Jeg ber om din nåde over min virksomhet, la din barmhjertighet projisere min virksomhet til neste nivå i Jesu navn.
 • Jeg søker at ideene skal være forskjellige, ideen om å styre verden, jeg ber om at du slipper den over meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg snakker som et høyttalers orakel, jeg forteller min velstand til en realitet i Jesu navn.
 • Skriften sier at du lærer våre hender å tjene rikdom. Herre, over min virksomhet ber jeg om makten til å tjene rikdom, Herre gir det over meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg søker nåde som ble frigitt for Isak som han sådde i landet og høstet rikelig samme år, i Jesu navn.
 • Herre Gud, mitt vitnesbyrd er sikkert i år. I løpet av min virksomhet vil ikke velstanden bli hindret i Jesu navn.
 • Jeg ber om barmhjertighet, på alle måter synd har hindret min velstand i virksomhet, Herre, vær barmhjertig i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn peker på å bryte gjenstridige forbannelser
Neste artikkelBønnepunkter for oppfyllelse av skjebnen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.