Bønnepunkter mot undertrykkelse

0
12447

 

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot undertrykkelse. Hva er undertrykkelse? Det kan defineres som tilstanden for å bli holdt nede ved urettferdig makt eller makt. De fleste ganger blir det vanligvis utført av noen som blir sett på som en undertrykker.

Undertrykkelse er slik at den vil nekte en av alle rettigheter og fordeler man har skyld i. Isreals barn ble sterkt undertrykt mens de var i Egypt. De ble plaget og holdt fanget av en overlegen styrke eller makt. Da folket i Egypt oppdaget at Isreals barn blir sterkere på grunn av det økende antallet mannlige barn, satte de en ordre på plass for å drepe alle mannlige barn til israelittene - dette er undertrykkelsen.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Noen ganger i livet vårt er vi ikke følsomme nok til å legge merke til at vi blir undertrykt. Vi lever i undertrykkelse, og likevel vet vi ikke at en diktatorisk makt underkaster oss. Vi vil fremheve noen eksempler på undertrykkelse i våre daglige aktiviteter, slik at vi kan gjøre hvordan vi kan be bedre.

Den morsomme sannheten er at vi alle lever i undertrykkelse enten på vei eller annet. Babylon i Skriften var et symbol på undertrykkelse, de som ble ført inn i Babylon den gang visste hva det vil si å være undertrykt. På samme måte lever mange av oss i dagens Babylon. Ikke all vår rett er blitt frigitt for oss selv når vi fortjener dem. La oss raskt trekke frem noen eksempler på undertrykkelse i livet vårt.

Eksempler på undertrykkelse i moderne tid

Stammeulikhet og nepotisme

La oss bruke landet vårt Nigeria som en referanse for å forklare dette nærmere. Vi har forskjellige stammer i Nigeria. Imidlertid er det en forsikring om at ingen stammer er bedre enn en annen. Vi er atskilte, men like. Imidlertid ser vi fremdeles at noen stammer får fortrinnsrett på bekostning av andre.

Fulani Herdsmen er et godt eksempel. Så mange mennesker har dødd fra hendene til Fulani Herdsmen, og likevel har ingenting blitt gjort for å stoppe denne trusselen. Mange hevdet at regjeringens manglende evne til å finne en varig løsning på Fulani Herdsmen-problemet er drevet av nepotisme. Andre stammer blir undertrykt på den måten.

Mangel på religionsfrihet

Det er så mange steder i landet hvor Kristi evangelium har slitt med å finne sin rot. Dette er på grunn av religionens urettferdighet som er veldig begått i dette området. Mange troende har mistet livet i kampen mens mange andre har blitt hardt plaget.

Vi har hørt tilfeller av mennesker som reiser seg mot medlemmer av en religiøs sekt og dreper dem bare fordi de ikke praktiserer sin religion.

Regjeringsdiktator

Enhver nasjon som er under en grusom og tyrann leder, det vil ikke være smil på ansiktene til mennesker. Det er ikke rart at skriften sier når de rettferdige styrer folket blomstre, men når de ugudelige er ved makten, klager folket. Ofte blir vi undertrykt av samme regjeringsarm som burde garantere vår beskyttelse under loven.

Det er ikke noe som er bekymringsfullt, vi vil be tungt mot tyrannledere.

Undertrykkelse av de fattige og svake

Vi må ikke glemme ordningen med den menneskelige naturen som er bygget på sinne, egoisme, misunnelse og bitterhet. Det er ikke rart Kain reiste seg mot broren Abel og gjorde slutt på livet fordi han var sterkere enn ham.

På samme måte blir folk plaget og undertrykt av andre mennesker som er fremtredende, innflytelsesrike og rike. Menneskenes rett blir trampet rett foran ansiktene deres. De rike undertrykker de fattige, de sterke undertrykker de svake.

Vi må ha opplevd en eller to fra listeeksemplet. For ikke å glemme djevelen kan også undertrykke troende. Vi vil heve et bønnealter mot enhver form for undertrykkelse, og jeg tror Gud vil oppstå og komme oss til hjelp. Hver gigant som står som en undertrykker i våre liv vil bli ødelagt av Herrens engel.

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for denne dagen. Jeg setter pris på deg for livets gave som er gitt meg for å være vitne til en annen dag som denne, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imot enhver form for undertrykker i mitt liv. Enhver mann eller kvinne som står i en undertrykkers stilling, blir ødelagt av Guds ild i Jesu navn. 
 • Herre på arbeidsplassen min, jeg underkaster meg alle former for undertrykkere som har undertrykt meg. Hver gigant på arbeidsplassen min, som bruker djevelens manipulasjon for å hindre meg fra suksess, faller til døde akkurat nå i Jesu navn. 
 • Far, enhver tyrannleder, som gjør livet ulykkelig for de styrte, Herre, jeg bestemmer at du skal forandre dem i dag i Jesu navn. 
 • Herre, enhver form for stammeulikhet, jeg ber om at du åpner folks øyne for å se at menneskeheten er større enn stamme eller rase. Jeg bestemmer at den demoniske bind for øynene deres som gjør dem nyttige i djevelens hender, blir tatt bort i Jesu navn. 
 • Herre bestemmer jeg, hver mann og kvinne som har vendt seg til et instrument i djevelens hender for å undertrykke livet til hvert individ som bor i en geografisk enhet, jeg bestemmer at dødsengelen besøker dem i dag i Jesus. 
 • Far, vi vil at du skal helbrede hvert sår som er forårsaket av undertrykkelse, enhver smerte som ikke vil forsvinne, hvert arr som har nektet å gro, jeg bestemmer at du vil helbrede dem i dag i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ødelegger alle former for religiøs nepotisme, jeg kommer imot alle former for tribalisme som har hevet en stamme over andre og underkaster andre en, jeg ødelegger den ordningen ved Den hellige ånd. 
 • Herre, stå opp og la dine fiender bli spredt. La de som ikke vil at Kristi evangelium skal skinne i de uskreddes bitre rotdal. La dem se det store lyset i Jesu navn.
 • Akkurat som du avslørte deg Saul og navnet hans ble endret til Paulus. Jeg ber om at enhver undertrykker av evangeliet finner et uforglemmelig møte i Jesu navn.
 • La de som trenger å finne deg se deg, avsløre deg selv som en mektig mann i kamp for hver mann og kvinne som ikke vil at du skal regjere. La dem se deg i dag i Jesu navn. 
 • Hver gigant i vår slekt, som undertrykker alle, hindrer dem i å nå sitt potensiale i livet, kommer jeg mot dem ved Den hellige ånd. 
 • Jeg foreskriver at Herrens engel skal ut akkurat nå og frigjøre fangene. Hver mann og kvinne som tilhører Herren vil være fri fra undertrykkelse i Jesu navn. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn poeng mot Destiny Destroyers
Neste artikkelBønn peker mot ond manipulering mot kirken
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.