Bønn peker på å bryte gjenstridige forbannelser

0
15085

 

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å bryte vanskelige forbannelser.

Er en. 54:17 sier: “Intet våpen som blir dannet mot deg, skal lykkes; og enhver tunge som skal reise seg mot deg i retten, skal du fordømme. Dette er arven til Herrens tjenere, og deres rettferdighet er av meg, sier Herren.

Vi vil be om å bryte hver sta forbannelse i 2021. Uansett hva som ikke er fra Gud som er i arbeid i våre liv, vil det bli knust i Jesu mektige navn. Uansett hva som har skjedd i våre liv og ikke er i samsvar med skriftene, vil de bli brutt i stedet for bønn.

Psa.138: 7 Selv om jeg vandrer midt i trengsel, vil du gi meg liv igjen; du skal strekke ut din hånd mot mine fienders vrede, og din høyre hånd skal frelse meg.

Det er skrevet at når vi vandrer i vanskeligheter, vil Herren utfri oss. Hele 2021 vil vi bryte gjennom fra sta forbannelser som har holdt oss nede så langt. Menneskene vil vitne om Herrens godhet, de onde lastene skal brytes. Som kristne vil vi stå i den autoriteten vi har, navnet på Jesus for å avbryte alle onde handlinger i våre liv.

Menn lever i trelldom og hindringer fordi de har tillatt djevelen å gripe tak i dem, for hver hånd som er blitt strukket ut mot oss, og som har forårsaket stagnasjon for oss så langt, de vil bli brutt.

Stagnasjon er når en mann holder seg på et bestemt sted uten fremgang, i karrieren, i virksomheten der han burde oppleve ekspansjon og oppløfting, han sliter, økonomisk, slike hold vil bli brutt, i år.

Psa. 23: 4 Selv om jeg vandrer gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt; for du er med meg; din stav og din stav trøster de meg.

For negative trender overgår ikke noen familier en viss alder, og det har pågått og på. Bibelen har uttalt at selv om jeg går gjennom dødsskyggedalen, vil vi ikke frykte

Ef. 6:18 For vi kjemper ikke mot kjøtt og blod, men mot fyrstedømmene, mot makter, mot herskerne over denne verdens mørke, mot åndelig ondskap på høyden.

Bønnepoeng

 • Far i Jesu navn, jeg takker deg fordi i deg bor jeg, beveger meg og har mitt vesen, takk for deg er god og din barmhjertighet varer evig.
 • Vår himmelske Fader, jeg takker deg for din godhet og din mektige hånd over livet mitt, vær opphøyet i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, jeg kommer foran deg i dag, og jeg ber mot alle negative ord som blir talt inn i mitt liv og skjebne, de skal ikke bære frukt i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, hver avtale til døden som er planlagt av onde agenter, mot meg i år 2021, blir de kansellert og opphevet i Jesu mektige navn.
 • Far i Jesu navn, Evey demoniske grep om livet mitt og alt som tilhører meg, de er avskåret i Jesu mektige navn.
 • Far i Jesu navn, hver avtale til døden som er planlagt av de onde agentene, mot min mann, min kone, mine barn, min familie, i hans år 2021, blir de kansellert i Jesu navn.
 • Fader Herre, hver tunge som reiser seg mot meg, alle onde ord overført til livet mitt, jeg bryter dem med kraften fra den allmektige Gud.
 • Far i Jesu navn, djevelens kraft i mitt ekteskap, mister grepet ditt i Jesu navn.
 • Å Herre min far, hver demoniske kraft i mitt ekteskaps fred og velstand, jeg bryter dem i Jesu navn.
 • Fader Herre, hver generasjons forbannelse som ønsker å beholde sin regjeringstid i familien min, blir de brakt til slutt i Jesu navn.
 • Fader Herre, uansett negativitet som har vært på plass før meg, blir de omgjort til positivitet for meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, hver forbannelse over min økonomi, de blir avverget og omgjort til velstand for meg i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, hver sta forbannelse av fattigdom som går fra generasjon til generasjon, deres krefter blir opphevet i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber, alt demonisk arbeid i barna mine blir ødelagt i Jesu navn.
 • Far i Jesus-navn, alle negative tendenser i familien min, de blir brakt til slutt i Jesu navn.
 • I Jesu navn, alle ritualer og ofre mot meg, blir slike krefter avlyst av Guds kraft
 • Ved autoriteten i Jesu navn avverges vanskelige forbannelser over meg og mine barn i Jesu navn.
 • Ved makten i Jesu navn, forbannelse uttalt og usagt mot min fremgang, blir de erklært ugyldige i Jesu navn.
 • Jeg krever hver velsignelse som er min i Kristus i Jesu navn. Ingen mørkekraft kan holde meg lenger i Jesu navn.
 • Far, jeg takker deg fordi jeg er blitt frigjort fra alle sta forbannelser i Jesu navn.
 • Far, jeg takker deg for at du har tak i meg, på min familie og forretningskvinne i Jesu navn.
 • Far, jeg takker deg fordi mørket ikke er kjent hos meg, mørket ikke finnes i mitt hus, djevelen har mistet grepet om meg. Jeg tilhører Gud, ære for ditt navn.
 • Far i Jesu navn, jeg takker deg fordi min fremtid er sikret i deg i Jesu navn. Min nærmeste familie er sikret, mitt ekteskap er sikret, mine barn er sikret, min virksomhet, min karriere er sikret i deg i det mektige navnet Jesus.
 • Far i Jesu navn, jeg takker deg for besvarte bønner. Takk fordi ingenting er umulig med deg, takk far i Jesu navn.

https://youtu.be/avraSN3sAYw

Forrige artikkelHvordan be i ånden
Neste artikkelBønnepoeng for velstand i virksomheten
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.