Bønnepunkter mot ufruktbarhet

0
2357


Today, we would be dealing with prayer points against barrenness. But let’s do a quick study at the story of Simon Peter in Luke 5:1.

1 Og det skjedde at mens folket presset på ham for å høre Guds ord ,, (2532), sto han ved innsjøen Gennesaret, 2 og så to skip stå ved innsjøen; men fiskerne var borte 3 og han gikk inn på et av skipene som tilhørte Simon, og ba ham om å skyve ut litt fra landet. Og han satte seg og lærte folket ut av skipet.

Jesus underviste, og han måtte bruke Simon Peters båt. Hvis Peter hadde takket nei til forespørselen, ville det kanskje ha vært en annen historie i dag. Hva lærer det den troende i dag. Er vi klare til å ofre?

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Peter handlet om å tjene penger og drive bedrifter, men var han klar til å gi inn det som trengs for å se fruktbarhet i virksomheten. Ja!!!
For oss, er vi klare til å ta det store skrittet? Er vi villige til å ofre vår tid, energi og ressurser for Gud?
Bibelen sier at vi er skapt for hans glede. Alt vi har tilhører Gud. Hvorfor vil vi ta det fra ham? Hva har vi som vi ikke har mottatt?

La oss lese videre.
Lukas 5: 4-5 Da han gikk av å tale, sa han til Simon: Gå ut i dypet og senk nettene dine til et trekk. 5 Simon svarte ham: Mester, vi har slitt hele natten og har ikke tatt noe; likevel vil jeg svikte nettet etter ditt ord.

Jesus snakket i vers 3 ga en instruksjon. Det er å fortelle oss at det ikke er noe vi går gjennom som Gud ikke er klar over. Ingen situasjon eller utfordring fanger Gud. Han vet om det hele. Det var en instruksjon. Gjør dette. Gjør det.

Det presenterer et annet spørsmål til den troende. Er du klar til å følge Guds instruksjoner? I familier, bedrifter, akademikere, som det var. Selv etter at Jesus hadde gitt en instruksjon, klaget Peter fremdeles.

I dag bruker troende så mye tid på å klage i stedet for å gjøre det vi blir fortalt. Tenk deg å bli tilbudt en løsning, og du klager fortsatt over problemet? Vers 5 i Lukas 5 hadde det slik at Simon gjorde som han fikk beskjed om. Han sa ”likevel” Når Gud snakker, er det ingenting annet som betyr noe. Det spiller ingen rolle hvordan situasjonen ser ut, det spiller ingen rolle hvor lenge du har slitt og slitt, ufruktbarhet er ikke av Gud. Halleluyah!

Vår far gleder seg over å se sine barn ordentlige på alle sider, som vi ser i vårt innledende vers ovenfor i Psa. 35:27
Troende, vi skal lukke øynene for utfordringene og fokusere på hvem som kan ta seg av disse utfordringene. Gud er mer i stand, ansvarlig og klar til å imøtekomme våre behov mer enn vi ber ham om. Men er vi villige til å fokusere på Gud og slutte å klage? Lukas 5: 5b "Men etter ditt ord vil jeg legge ned garnene." Det betyr at Peter hadde tillit til Jesu ord. For noen som ikke var fremmed for ham, visste han at Jesu ord ikke ville mislykkes. Han hadde vært med ham før den tid og hadde vært vitne til mirakler ved Jesu hånd.

For troende sier vi: Men på ditt ord, jeg vil stole på deg for fruktbarhet i ekteskapet, det spiller ingen rolle hva legen rapporterer, jeg holder fast ved hva ditt Word rapporterer. Men med ordet ditt, vil jeg stole på deg for min forretningsvekst og utvidelse, det spiller ingen rolle hva økonomien sier.

Men med ordet ditt, vil jeg stole på deg for karrieresuksess, du vil gjøre en vei for meg, på denne veien vil jeg være fruktbar, jeg vil blomstre.
Men med ordet ditt, vil jeg stole på deg for min akademiske fremgang, oddsen vil være i min favør. Det er språket til den troende. Når vi vet at vi er fra Gud, vet vi at Gud gleder seg over vår velstand og fruktbarhet hele tiden, det plasserer vårt ytring overfor situasjonene rundt oss.

Lukas 5: 6-9 Og da de hadde gjort dette, lukket de inn et stort antall fisker, og garnet deres brøt.7 Og de winket til sine partnere som var i det andre skipet, at de skulle komme og hjelpe dem. Og de kom og fylte begge skipene, slik at de begynte å synke. 8 Da Simon Peter så det, falt han ned på Jesu knær og sa: Gå bort fra meg! for jeg er en syndig mann, Herre. 9 For han var forbauset, og alle som var med ham, over utkastet til fiskene de hadde tatt:
Fra disse versene ser vi at det var mye, det var utvidelse, de ble til og med overrasket over resultatene, folk så og kom til dem.

Ære til Gud. Guds ord svikter aldri. Så vi ber mot ufruktbarhet i vårt land, vårt ekteskap, familier, våre akademikere, virksomheter, karrierer og erklærer fruktbarhet fra alle sider.

Bønnepoeng


 • Vår himmelske Fader, vi velsigner navnet ditt, for du er far for oss. Takk for din nåde og kjærlighet over oss i Jesu navn.
 • Far, vi takker deg for at planen din for oss er av god og ikke ond, takk fordi du bryr deg om våre behov, i Jesu navn.

 • Far vi takker deg fordi din vilje for oss er å bære frukt på alle kanter, og ingenting skal hindres i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, alle negative ord som blir talt mot oss, vi opphever deres makt i våre liv i Jesu mektige navn.

 • Far, vi ber om at hvert ord av ufruktbarhet som blir sådd av klager og nag, de blir kansellert og omgjort for fruktbarhet i Jesu navn.
 • Fader i Jesu navn, alle krefter som ikke er fra Gud som arbeider mot vår fruktbarhet i våre barns liv, blir ødelagt i Jesu navn.
 • Far vi erklærer fruktbarhet, i våre virksomheter, vil vår innsats gi økning i Jesu navn.
 • Far vi ber for fruktbarhet i alle våre prosjekter, vi vil ikke mislykkes, vi skal bære frukt, våre prosjekter vil lykkes og gi frukt for oss i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, vi ber for alle som ser opp til Gud for livmorens frukt, i år vil de bære sine gledebunter i Jesu navn.
 • Far, vi kommer imot ufruktbarhet i våre ekteskap, og vi erklærer fruktbarhet i Jesu navn.
 • Far, vi erklærer rikelig i alle områder hvis våre liv i Jesu navn.
 • Far, vi ber, i familiene våre, gjennom hele året, at vårt arbeid vil gi frukt for oss i Jesu navn.

 • Far vi ber om vår karriere, du vil få oss til å blomstre i Jesu navn.
 • Far, vi ber om at vi i våre skritt, planer, planter frø av vekst og blomstring, så skal det være for oss i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, i vår daglige vandring med deg, vil våre liv bære frukt når vi forblir gjerere av ditt ord i Jesus navn.
 • Fader, vi ber om at vi skal bære frukt av rettferdighet til din behag, vi lever som vi burde i Jesu navn.
 • Far vi takker deg fordi negative gjerninger blir rykket ut av livet vårt i Jesu navn.
 • Far, vi takker deg for året. Vi takker deg fordi hver måned skal markeres med vitnesbyrd om fruktbarhet i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, vi takker deg for fruktbarhet fra alle kanter, velsignet være ditt navn Herre.
 • Far vi takker deg for at du hører oss. Hele året takker vi deg for vitnesbyrdene som florerer for oss, i våre hjem, våre ekteskap og virksomheter, vår karriere og akademikere i navnet Jesus Kristus vi har bedt om.

 


Forrige artikkelBønnepunkter for å bryte begrensningskraften
Neste artikkelTi måter å meditere som troende
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.