Bønn for barns frelse

1
12663

I dag skal vi forholde oss til bønn for barns frelse. Tren opp et barn slik han skal gå: og når han er gammel, vil han ikke vike fra det.

Vi vil be for barna våre. Ære Gud dette kutter over hvert individ, par med barn og forventningsfulle par, enslige som gleder seg til å slå seg ned også. Uansett vår status har vi en ting til felles som troende, nemlig Kristus.

Vi skal ikke være så opptatt av våre barns jakt på utdanning, deres fremtidige ambisjoner, deres mating, trivsel og alt som gjelder dem at vi glemmer å ta ansvar for deres åndelige oppdragelse.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Å overgi barna våre til ytre innflytelse ville gjøre mer skade enn godt. Ser godt på samfunnet vi lever i dag. Tidene endrer seg og teknologien utvikler seg raskt. Vi kommer over foreldre som er sjokkert over barnas atferdsmønster og lurer på hvordan og hvor de kan ha kommet over slikt.

Når Gud styrker oss i virksomheter og gir oss karrieresuksess på lang sikt, ligger det oss å bære frukt økonomisk, hvordan de vokser opp, hva de vet, hva de blir lært hjemmefra.

De bør ikke utelates under hengivenhet om morgenen. Snakk med dem om Jesus. Gi dem barn bibelmateriell. La dem bli kjent med Gud hjemmefra. Effekten av dette at når det er et solid fundament, der barn sterkt kan peke på at kjærligheten til Gud blir undervist og sett mellom foreldrene sine, vil ingenting være i stand til å ryste grunnlaget for den kunnskapen de har.

Verdier dannes i deres hjerter. Foreldre burde undervise i guddommelige verdier som vil sette uutslettelig preg på dem. Det danner hvordan de velger vennene sine på skolen, det danner hvordan de reagerer på ugudelighet på utsiden. Hvorfor? Fordi de har blitt trent og undervist hjemmefra.

Vi kan aldri gå tom for hva vi skal lære. Det er bibelske personligheter å studere, å undersøke og lære av. Kong David, for eksempel, la ham få vite hvem den bibelske personligheten er. Dette er samtaler som kan komme opp i bilen, tilbake fra skolen, i pausetiden, etter måltider osv. Det blir ikke noe som det aldri er tid for slike diskusjoner, små biter her og det er frø du planter i deres hjerter som ville spire til frukt på sikt. De bør ikke bli spurt utenfor hjemmet hvem Ester er fra Bibelen, og de er blanke. I undervisning og bønn setter vi barna våre på riktig pedal for å gå gjennom livet med frimodighet fordi de er utstyrt.

JESUS ​​skal aldri være et merkelig navn for barn. Bibelen forteller at Jesus ønsket barn velkommen under sin inkarnerte tjeneste.

Mark 10: 13-16

13. og de førte små barn til ham for at han skulle røre ved dem; og disiplene hans irettesatte dem som førte dem. 14 Men da Jesus så det, var han veldig misfornøyd og sa til dem: La de små barna komme til meg og forby dem ikke; for slike er Guds rike.15 Sannelig sier jeg dere: Den som ikke tar imot Guds rike som et lite barn, han skal ikke komme inn i det., 16 Og han tok dem opp i armene hans ,, la hendene på dem og velsignet dem.

La dem få vite at Jesus elsker dem, at han bryr seg om dem. Lær dem å vite at Jesus alltid vil ta vare på dem hver dag.

Johannes 3:16, ”For så elsket Gud verden at han ga sin enbårne Sønn, for at den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.

Lær om Jesu gjerninger og hvordan frelst deres sjel er ved å tro på det han gjorde for dem. Bibelen sier at tro kommer av å høre og høre ved Guds ord. Det er Ordet de hører at de vil være tilbøyelige til.

Apostlenes gjerninger 4:12, "Det er heller ingen frelse i noen annen; for det er ikke noe annet navn under himmelen gitt blant mennesker, hvorved vi må bli frelst." Lær barn om frelse.

Matt 18: 3-4

Og, sannelig sier jeg dere: Med mindre dere blir omvendte og blir som små barn, skal dere ikke komme inn i himmelriket.4 Den som derfor ydmyker seg som dette lille barnet, det er størst i himmelriket.

Jesus Kristus som snakket her, forklarte at barnas hjerter kan være så ømme og enkle i motsetning til de voksne som kan tilføre stivhet til å akseptere Goodnews av vår Herre Jesus Kristus. Barnets sinn fra fødselen er et rent skifer. Ansvaret ligger på oss å legge inn arbeidet, snakke med dem om Jesus og Faderens kjærlighet.

Styrken til å gjøre alt som er nødvendig for oss som foreldre og foreldre, vil Herren gi oss i Jesu navn.

Derfor er det viktig å be for dem. Bønn fungerer. Når vi ber, ser vi bemerkelsesverdige resultater. Halleluyah.

Bønnepoeng

 • Fader, vi takker deg for over deg, din godhet og din barmhjertighet varer evig.
 • Far, vi takker deg for din ufeilbarlige kjærlighet til våre familier, takk fordi ingenting kan skille oss fra Faderens kjærlighet, i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, vi ber over våre barn, vi forkynner Guds velsignelser og visdom over dem i Jesu navn.
 • Vår himmelske Fader, vi takker deg for velsignelsene fra fantastiske barn vi har mottatt fra deg i Jesu navn.
 • Far vi ber om at barna våre skal bli bedre kjent med deg, dag for dag.
 • Far vi ber om visdom for barna våre, vi ber om at de tar de riktige valgene, gjør det rette til rett tid i Jesu navn.
 • Far vi ber om at du hjelper dem til å vokse i kunnskapen om deg hver dag, ettersom deres ønske og iver etter å kjenne deg øker daglig i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, vi ber om at våre barns hjerter blir gitt til deg, de svarer riktig på din kjærlighet i Jesu navn.
 • Vår himmelske Fader vi ber om at barna våre blir frelst fra dårlig innflytelse, ond omgang og ugudelig selskap. De tar det riktige valget av venner i hver tilstand av livet i Jesus navn.
 • Fader Herre, vi ber for hvert ord som blir undervist, Guds Ånd vil formidle det til deres hjerter i Jesu navn.
 • Fader Herre, la Kristus kontinuerlig dannes i våre barns liv i Jesu navn.
 • Fader, vi takker deg for hvert frø som har gått og vil gå ut av livmor, vi takker deg fordi de er dine, takk fordi du tar ansvar for deres liv fra begynnelse til slutt i Jesus mektige navn.

 


Forrige artikkelBønnepunkter for høyere grunn
Neste artikkelBønnepunkter mot naturkatastrofe
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.