Ti ting å be om i 2021

0
1537

I dag vil vi lære oss selv de ti tingene å be om i 2021. Når vi begynner på et nytt år, er det denne synergien som bygger seg opp i oss, noe som noen ganger fører til angst. Midt i angsten knyttet til å gå inn i et nytt år, legger vi noen viktige ting til side og fokuserer på det uviktige. Det er ikke nok å være optimistisk, men optimisme uten gjerninger er nytteløst, akkurat som tro uten gjerninger er død (Jakob 2:26).

Bønn er en av de viktigste tingene vi må ha høy aktelse når vi starter årets reise. For noen er bønn bare å si bare ord, og dermed ikke sett på som viktig. For andre er en bønn en form for forespørsel som blir tilbudt i den tid det trengs. Utover dette er bønn et middel for å kommunisere og samhandle med Gud. Essensen av bønner kan ikke vektlegges for mye fordi Jesus, vår herre, ba også (Markus 1:35).

En bønn er et verktøy i hendene til enhver troende. Det brukes også som et våpen i krigstid og kan brukes om hverandre etter behov. Bønn er et overnaturlig engasjement da det involverer mennesket og Gud. Bønn er et middel til å uttale talte ord til Gud. Bønnefødsler møter og manifestasjoner i det fysiske riket. Bønn er mer enn bare å si ord. Det innebærer å engasjere kropp, ånd og sjel. Gud ser utover ordene du mumler eller uttaler som han er allvitende.

Så mye som bønn er viktig, er det viktigere å vite riktig bønn å tilby for ikke å be feil (Jakob 4: 3). Gud er opprinnelsen til bønn; derfor må hver bønn være sentrert rundt ham. Vi kan se modellbønnen i Mat 6: 5-15. Våre bønner må være sentrert rundt Guds vilje, ikke på våre egoistiske ønsker. Er du overveldet av nyttårsfølelsen, og vet du ikke hva du skal be om ?.

Her er 10 ting du bør be om i år

Bønn for Guds vilje

Guds vilje er det Gud ønsker for oss. Bønn for Guds vilje betyr å uttrykke Faderens hjerte her på jorden. Vi må vite Guds vilje for oss i år for ikke å gå utenfor Guds jurisdiksjon.

Gud er i ånd, så han trenger fysiske vesener (du og jeg) for å hjelpe til med å bære sin vilje på jorden (Mat 6:10) Bønn for Guds vilje betyr å underkaste deg selv under Guds veiledning om å gjøre med deg det han vil for hans rikets skyld.

Bønn for nåde å sette Gud først

Det nye året kan komme med mange utfordringer, vanskeligheter og usikkerheter, noe som forventes som sagt i boken Jesaja 43: 2.

Å sette Gud først betyr å sette ham foran alle planer, beslutninger eller oppgaver, uansett hvor små. Det betyr å la ham ta rattet mens vi kommer bak.

Fordelene som følger med å sette Gud først er mange, noen av dem er, du vil aldri bli skuffet, ekstra velsignelse, glede i overflod osv.

Bønn for Guds nåde og gunst

Gud og barmhjertighet virker hånd i hånd. Disse to er essensielle i en manns reise. Selv Bibelen forteller at Jesus fant nåde i Guds og menneskers øyne (Lukas 2; 52) Uten Guds gunst og barmhjertighet kan en manns reise bli frustrert. Guds barmhjertighet er ikke i samsvar med våre gjerninger, men han sa 'Jeg vil være nådig over hvem jeg vil være nådig med' (Romerne 9:15).

Guds gunst skiller en person ut blant andre, og hans barmhjertighet snakker over dommen (Jakob 2:13). Bønn for Guds nåde og gunst på alle områder av livet ditt er nødvendig bønn i år.

Bønn for Guds beskyttelse

Beskyttelse betyr å holde noe / noen trygge. Guds beskyttelse dekker både åndelig og fysisk rike. Åndelig beskyttelse mot angrep av fiender, redsler som flyr om natten, piler som flyr om dagen, åndelige kamper etc. Bibelen bekrefter behovet for åndelig beskyttelse fra Gud i Efeserne 6:12.

Fysisk beskyttelse mot større / mindre ulykker, sykdommer, skader, forbrytelser, omstreifende kule osv. Guds beskyttelse er sikker og det samme er hans løfter om beskyttelse. Salme 91: 7-14 Han beskyttet Daniel i løvehulen, han beskyttet de tre hebreerne i varm smykkeovn, Han beskyttet babyen Moses mot drukning, han kan definitivt beskytte deg.

Bønn for staten og nasjonen.

Be for Jerusalems fred, de skal lykkes som elsker deg (Salme 122: 6). Det gode for vår stat og vårt land ligger i våre hender, det er vårt ansvar å be for vår stat og vårt land, for statens og nasjonens ledere og herskere.

For øyeblikket har den andre fasen av Covid-19 i landet ført til mange menneskers liv. Det er vår plikt å be om beskyttelse over vårt land akkurat som lest ovenfor. Bønn for god regjering, guddommelig inngripen osv. Bør tilbys for landets skyld hver dag som en god borger.

Bønn for Guds forsyning

En av tingene man må be om i 2021, er for Guds tilbud. Han sørget for Manna fra himmelen til israelittene Exo 16 Han skaffet også mat til de fem tusen i Mat 14: 13-21 fra 5 brød og 2 fisk. Han sørger for fuglene i luften, og fisker i vannet definitivt. Han kan tilfredsstille dine behov enten monetært, helsemessig eller åndelig.

Bønn for god helse.

God helse er et av de nødvendige verktøyene for å utføre Guds arbeid, spesielt envangelisme. Ettersom vi alle er klar over den andre fasen av Covid-19 og hvordan den dreper nesten umiddelbart, er det nødvendig å be Gud om god helse for å bekjempe denne dødelige sykdommen og andre dødelige sykdommer og sykdommer.

Å be for god helse er like viktig som å følge alle sikkerhetstiltakene.

Bønn for foreldreløse, enker og trengende

Det største budet i Bibelen er kjærlighet. Matteus 22:37 Bibelen sier "elsk din neste som du elsker deg selv" Markus 12:31 Bønn for foreldreløse, enke og trengende er en bønn født av kjærlighet, og det er også en befaling fra Jesus for oss å gjøre det (1Tim 5: 3)

Betaler av forbønn

Forbønn betyr å gripe inn eller formidle mellom to personer. Bønn om forbønn betyr å be mennesker på stedet for bønn. Når du ser deg rundt, i kirken, skolekontoret osv., Vil du legge merke til at noen mennesker er i en ubehagelig situasjon. Å be på deres vegne er noe du bør gjøre som en troende Jakob 5; 16 de fleste tilfeller uten at de vet det.

Bønn om fruktbarhet

Bibelen sier være fruktbar og formere deg, 1.Mos 28:XNUMX Hvis du opplever ufruktbarhet, er det ikke bra, hvis du i år ønsker fruktbarhet i alle livets forgreninger, bør du be denne bønnen.

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her